Božični skopuhi na alterju...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
malcomX, si pa precej velik BEDNIK, če ti je denar dejansko merilo oz. pokazatelj tega, koliko ti nekdo pomeni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Stari če bi ti pri malcomovih letih še zmeraj živel pri starcih, bi jim tudi ti kupoval darila za 100 EUR. Veš kok scolajo za hrano in ostale stroške čez leto nanga.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
jst bom pa mami v kino peljala, pa mal lučke po ljubljani pogledat.
pol pa še na kakšno večerjico. in to je to.
ker ji moja družba dost več pomeni kot pa ne vem kakšno drago darilo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj je to zate, ki imaš 3000-5000e na mesec? PLUNK v morje.
confused-1.gif
od kod tep take info?

plus, da nam bodo z januarjem place znizali, zato bomo pa juter in pojutersnem stavkali
jezen.gif

A boste štrajkal?
evil.gif

Mi ne bomo.
aplauz.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=JH-It3O_bBA

Nevem zakaj meni negre, da bi dirket z yt video sem nalimal
crazy1.gif
Ker moraš nalimati v izbor "Youtube video" samo znake od enačaja naprej (ponavadi 11 znakecov po vaše
wink-1.gif
).
Like this:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/JH-It3O_bBA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/JH-It3O_bBA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Mogoče izredno prilimam video mojega letošnega božiča, ker letos pa sekaaam
smile-1.gif

ha ha ha... ni treba! si kar predstavljam...

bajta na ful kičasto okrašena z lučkami. pa ne enobarvnimi. V dnevni VELIKA umetna jelka, kičasto okrašena, ne enobarvna z ne enobarvnimi lučkami. Verjetno je še kej snega v spreju na kakšni veji. Potem si ti v tvojem lepem rdečo-belim puliju z jelenčki, oče, punca, brat/sestra, k sedite v dnevni na kavču, in gledate 23 velikih škatel daril pod jelko in se lepo smehljate in objemate, in študirate čigava je kakšna škatla. Ko pogledaš skozi okno, zunaj pada sneg (imaš mašino nad oknom zunaj, da dela umetnega, če ni naravnega). Mama v kuhinji pripravlja purana in ima ravno roko do komolca v njem, ker ga bogato fila, in noče, da bi bil kje kakšen prostor nezapolnjen. Tvoj kuža leži zraven daril in jih mirka kot svoja jajca. Na vrtu pred hišo je lesena silhueta jelenčkov in božička. Na televiziji se vrti dvd "Čudež na 34. ulici". V cd playerju čaka cd "The Best christmas songs", k ga zavrtiš ob večerji.

A sm blizu?
grims-1.gif

off: za youtube video pripet moreš uno kodo skopirat od "=" naprej...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst sm za moje letos dala okrog 40-50 EUR;/osebo (mami, oči, sestra). Pa za mojga, taščo in tasta še enkrat toliko. Pa mi ni sile. Kupim pa vedno kaj uporabnega, kar potrebujejo ali si dlje časa želijo. Potem pa še kake malenkosti za bližje okrog mene. Sicer pa ponavadi stvari začnem nabirat že oktobra, novembra, sploh če na kako fajn stvar naletim...tako, da nimam denarnega šoka naenkrat
smile-1.gif

Pač si postavim vsako leto nek okviren budget, pa da ne pretiravam z zneski...če kdaj ne bom imela denarja, bom obdarovala drugače oz. bom zapravila manj denarja za darila. Je pa vsekakor fajn, če si malo bolj umetniške narave, ker lahko marsikaj sam skupaj spraviš in narediš. Jst na žalost [razen zavijanja že kupljenih daril] nisem tako umetniško nadarjena
smirk-1.gif

Sicer pa - kako že pravijo...veselje nekoga, ki dobi kar si je že dolgo želel...neprecenljivo. Za vse ostalo je tukaj Mastercard
grin1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
malcomX, si pa precej velik BEDNIK, če ti je denar dejansko merilo oz. pokazatelj tega, koliko ti nekdo pomeni.

Sem videl na tem forumu eno fotogalerijo malcomXa, kako on kaže svoja čustva... (žal ne najdem, da bi prilepil)
grims-1.gif

Ni čudno, da potem na drugačen način (z denarjem) želi pokazati bližnjim osebam, koliko mu pomenijo.

Najbolj žalostno pa je, da lahko v današnjih časih (ko vsak že vse ima) nekomu kupiš darilo za 5€ ali pa za 100€, pa ti v dosti primerih izraz na njegovem obrazu pove: "Koji ku#ac si mi to prneso?!". Pa raje dam za 10€ in se s tem ne obremenjujem, kot pa 100€ in mi je potem žal.

Draga darila definitivno tudi bojo pod jelkico, vendar bodo ta za moja otroka in mojo deklico.