Božični skopuhi na alterju...

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.596
113
41
Lj
Če nimaš kakega drugega načina za zahvalo kot denar potem je to zelo žalostno. Vrni jim tako kot so oni tebi, z vsakdanjo pomočjo. Najlažje je skup vržt par sto evrov sam da maš mir do naslednjega praznika in te ne peče vest. Nč se zgovarjat zdej.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
tut pr nas je cetrti cetrtek v novembru purica na mizi, obvezno

Pa ne zato da bi bli frajeri ampak da druge družine vidijo kaki kmeti so....

caRja
crazy1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.978
113
pri taščici
glej malcom:
dobili bodo vsaj toliko od mene kot jaz od njih.
Od fotra se ne spomnim da sem kdaj kaj dobil(recimo da imam spomina za 25 let nazaj, itstega dedka mraza ki je bil v njegovi službi ne štejem, ker to ni bilo od njega, ampak od njegovega podjetja!
Srečno tudi tebi 2010

Lahko me imaš za skopuha ali karkoli drugega.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
par dni v toplicah za cca. 500€
+ plus eno skupno vecerjo za kakih 200€

ponavadi je vsako leto tak

kaj je to zate, ki imaš 3000-5000e na mesec? PLUNK v morje.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
glej malcom:
dobili bodo vsaj toliko od mene kot jaz od njih.
Od fotra se ne spomnim da sem kdaj kaj dobil(recimo da imam spomina za 25 let nazaj, itstega dedka mraza ki je bil v njegovi službi ne štejem, ker to ni bilo od njega, ampak od njegovega podjetja!
Srečno tudi tebi 2010

Lahko me imaš za skopuha ali karkoli drugega.

Eee to je drugo če je stari stiskač...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
par dni v toplicah za cca. 500€
+ plus eno skupno vecerjo za kakih 200€

ponavadi je vsako leto tak
Povej jima za alter in kako se prijaviti. Če sta vsaj malo po tebi, bosta v toplicah nonstop za đžabe.
crazy1.gif

In vas, €uroštrajkače, bi mirno pometal na cesto - če vam ni kaj všeč, tmle so vrata in adijo. Pa čevelj v rit za boljši pospešek.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
https://www.youtube.com/watch?v=JH-It3O_bBA

Nevem zakaj meni negre, da bi dirket z yt video sem nalimal
crazy1.gif
Ker moraš nalimati v izbor "Youtube video" samo znake od enačaja naprej (ponavadi 11 znakecov po vaše
wink-1.gif
).
Like this:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/JH-It3O_bBA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/JH-It3O_bBA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Mogoče izredno prilimam video mojega letošnega božiča, ker letos pa sekaaam
smile-1.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Mojim bljižnim denar malo ali pa nič ne pomeni, jim pa pomeni, da pridem naokoli, jim čestitam, in rečemo kakšno dobro debato.

Če pa bi jim € manjkal ali veliko pomenil, pa bi jim seveda privoščil.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
natanko 0,00€ (pire, kuhančka ne računam)

Zakaj ? Najraje kupim darilo 7.Avgusta pa podarim, je veliko večje presenečenje kot pa 25.12. (ali 24.ega), ko itak vsak nekaj pričakuje. Prazniki so pa itak postali komercialno zlajnani, narod pa vedno bolj požrešen. Če se nekdo na osebo, ki jo ima "rad" spomni samo 2x letno (ali 1x) ter se izkaže z darilom je to pač dokaz, da je podlegel skomercializiranosti. Ampak vem, da se večina tukaj spomni večkrat na svoje ljubljene osebe, ter jih preseneti z darilom.
smile-1.gif

Sicer pa sem veliko krat slišal : Ni važno kaj kupiš, važno je, da se spomniš. Kar je tudi res, ker mam celo sobo medekov, pesekov, parfumov in buteljk
smile-1.gif

se pa kar strinjam s tabo, zato se otepam, da mi kdorkoli kupuje darila za rojstni dan in razne praznike. ni lepšega dobiti darilo takrat, ko rečeš nekaj v tem stilu "hmm... potrebujem to pa to" al pa mogoče "prišlo bi mi prav to in to" in ti oseba ali kupi ali te pa pelje na nakup te stvari.

@malcom: od kdaj pa je vrednost darila pokazatelj, koliko ti oseba pomeni? gre se za pozornost, uporabnost, pa tudi če je denarno izraženo v 5 evrih al pa 20 evrih al pa 100 evrih. si kdaj slišal, da veliko pomenijo tudi dejanja?

božičnica gre na varčevalni račun, nekaj pa za novoletni dopust.

da grem mojmu kupovat v enaki vrednosti darila, kot on meni, lahko bankrotiram
hysterical-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Stiskači................treba denar krožit!!!!

Veš da ne pustim nič na računu...........kaj če te ki stisne, pol pa ti dnar ostane
smile-1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
ja sonick jas bi meu neko krosko za božič!

še je pr predani ? te jo lahko kr sam dvignem ko jo bo popravo pa boš poravnau rač. ! :p

če te že se menimo o gnaru da more na ogromno krožit :p

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Čuj janko......tu se o žlahti menimo.........

Meni se zdi za stare tak najbol idealno darilo, da jih pošleš nekam za en tedn.......pa nardiš v njihovi bajti party
smile-1.gif