Božični skopuhi na alterju...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malo prebiram te teme, pa kaj ste hudiči čist že zmešani? En bo fotru pa materi skupaj kupil darilo za 15€.

Pa sej vem da je božič za družino in ne za darila, ampak jebemomater 15e pa je res malo za starše.

Za več ko 15e bo tisti model ja naredil škode za božično mizo, kajšele če pogledamo v zgodovino.

Jaz bom za starca potrošil sigurno 100€, za vsakega, pa nimam dost keša, ampak nevem no, nekak pa ja mormo
pokazat kolko nam pomenijo in jim pod jelko namestimo nekaj kar nimajo, si želijo, si ne privoščijo,...

Pa da si dovolim eno malo "anketo", ko je jamBrač ravno na dopustu:

Kok boste namenli za darilo staršem, punci, best frendom, sebi,...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
100€ bom dal zato ker si ti tak rekel, jea rajt
rolleyes-1.gif

15-20€ za vsakega. Pa sem vsakomur kupil nekaj, kar mu bo prišlo prav oz. se bo tega razveselil, sem nakupoval od oktobra naprej, ideje pa zbiral že od poletja. Tak da ni vmes nobenih glupih vnaprej spakiranih ''Gilette'' kompletov.

Itak vem, da bom vsaj tri take in podobne komplete dobil, ker če kaj rabim si kupim, mislit pa se nikomur ne da na to, kaj bi nekoga razveselilo, na kar še sam ni pomislil.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
natanko 0,00€ (pire, kuhančka ne računam)

Zakaj ? Najraje kupim darilo 7.Avgusta pa podarim, je veliko večje presenečenje kot pa 25.12. (ali 24.ega), ko itak vsak nekaj pričakuje. Prazniki so pa itak postali komercialno zlajnani, narod pa vedno bolj požrešen. Če se nekdo na osebo, ki jo ima "rad" spomni samo 2x letno (ali 1x) ter se izkaže z darilom je to pač dokaz, da je podlegel skomercializiranosti. Ampak vem, da se večina tukaj spomni večkrat na svoje ljubljene osebe, ter jih preseneti z darilom.
smile-1.gif

Sicer pa sem veliko krat slišal : Ni važno kaj kupiš, važno je, da se spomniš. Kar je tudi res, ker mam celo sobo medekov, pesekov, parfumov in buteljk
smile-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.594
1.273
113
nisem si mislil da imaš tak fejst oprane možgane
frown-1.gif

kupim tisto kar vem da bo človeka razveselilo in bo uporabno...
na zadnje sem materi za materinski dan podaril sliko mene in brata... strošek 6€, je pa se mama skoraj razjokala

ni dnar vse

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Stari so te gor oblačli, hranli, previjalči, vzgajali, vzgojili v poštenega kerlca ki dela, šolan, plani...

Ti pa jim boš kupil nekaj za 20€? Nevem no. Kam pa pol date keš?

Povprečno da zaslužite tam 900€, pa vam je za praznike težko odščipnit 20%?

Hudo bogo!

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tebe so kapitalisti oprali do konca a?
bonk.gif

Daj idi kupit svoji mamici nekaj za 200€, da ti ne bo hudo zaradi moje, ki mora trpet zaradi poceni darila.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tebe so kapitalisti oprali do konca a?
bonk.gif

Daj idi kupit svoji mamici nekaj za 200€, da ti ne bo hudo zaradi moje, ki mora trpet zaradi poceni darila.

Kaj pa ti narediš z božičnico? Res, firma vam da po 200€, kam jih daste?

Res ni mi jasno kam pa boste s kešem? Pa dajte malo obdarit svoje madonca, sej pa mate službe in to...
Pa če si mati želi nov kopalni plašč pa ji kupite nekaj solidnega pa še kako kopalno zadevo... Pa če starc nima
puloverjev, pa pojte ko so znižanja pa mu ubodite neko lakosto, itak jo bo nosil še 10 let...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Moji starši če kaj takega potrebujejo se vstanejo iz kavča in grejo kupit. Al tvoji celo leto nič ne kupijo, ker čakajo potem na novo leto,da jim to nekdo kupi?

Glej brezveze tu nekaj debatirat, lahko bi sicer videl, da se noben ne strinja s tabo, ampak ti samo zmeči denar v svoje tastare, upam da ti bo denar kupil tudi srečo in ljubezen.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.781
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
frown-1.gif

na zadnje sem materi za materinski dan podaril sliko mene in brata... strošek 6€, je pa se mama skoraj razjokala

ni dnar vse
Čakej no!!!! V FHM piše, da nisi CAR, če zagoniš manj kot 500€.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
frown-1.gif

ni dnar vse

To je pač mlacom... saj čez 5 let bo pa verjetno odprl temo v kateri se bo začudeno spraševal zakaj se ne nažiramo s puranom za tenksgiving
smirk-1.gif