Božična darila

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Še manj kot mesec dni nas loči do božiča, okrašenih jelk itd..

Ste za letos že razmišljali kaj boste kupili svojim najdražjim?
smile-1.gif
Ali je še prehitro? Mogoče pa je res za koga. No, tudi jaz še nimam ideje kaj bom letos kupil, čeprav kakšen big deal ne bom delal s tega.

Me pa zanima kaj boste drage Alterke in Alterci kupili
evil.gif

LP

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
V bistvu še nisem razmišljala o tem. Mi je pa sestra že namignila, da imajo v drogeriji nov paketek parfuma, deodoranta in mleka za telo.

Verjetno bo kot ponavadi, kakšne skodelice z božičnim motivom, dišeče svečke, mogoče kak šal, rokavice, kapa, kakšni kipci ali kakšen okrasek, mogoče kakšen CD z božično glasbo in pa seveda božične čokolade.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst kupujem pratična darila. Sami povejo, kaj rabijo, mal poslušam, kaj si želijo..pol jim pa kupim kaj, kar rabijo.
write.gif
Izogibam se raznim "nabiralcem prahu" oz. nepotrebni krami.

Mojemu sem že dala del darila - Bvlgari Black, pa verjetno bo dobil še kakšne kavbojke ali majčko (to se sam zlo težko spravi kupit, hehe)...familiji pa še ne vem...ženskemu delu verjetno kozmetika, kaki dodatki...za moške pa še tavam v temi..očiju sm hotla bluetooth ušesek, pa je njegova Nokia gOLD.
bonk.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Darila...kaj je to...

Mi si ne kupujemo, ker enostavno ne verjamemo v te stvari...Če kdo kaj rabi med letom se mu kupi oz. kadar rabi...Sploh ne razumem ljudi, ki čakajo na to da bodo kaj kupili, potem pa jočejo "joj, koliko smo porabili". Ni vse v denarju.....

...je še v delnicah in zlatih palicah
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mama dobi Cd od tošeta, in kafe avtomat kot v gostilni, samo manjši.

Ata dobi (spet) cigare in konjak. To mu je najljubse darilo. (samo znamke menjavam, letos
bo konjak iz kokinih listov)

Sestra dobi nov parfumčič. (enostavno bom sel v drogerijo, pa naj mi dajo zaden krik iz parfumerij)

Svak dobi pancare za skijanje.

Nečak dobi 4 kolesnik tamali. (na bencin)

Spike dobi neko mastno zavaljeno kost.

Punca dobi parfum, ki moji sestri itak nebo dišal.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Jaz sem lansko leto kupil enobarvne šalce ter barve (v takih tubicah so) in vsakemu podaril unikatno poslikan lonček, nafilan z njihovmi najljubšimi sladkarijami. So bili vsi zelo veseli, jaz pa tudi, ker nisem zapravil preveč denarja in hkrati razveselil staro in mlado
smile-1.gif
.
Za letos pa še ne vem... Nisem ravno "pun", hkrati pa mi pretiravanje ni preveč pri srcu. Rad podarim (oz. dobim v dar) kakšno malenkost in da je iz srca. Pa da ni seveda neka brezvezna navlaka. Pol mam že raje kakšno flašo, to vedno prav pride.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
- Oče in mati dobita knjigo windows xp step by step, ker sta kupila prenosnik in meni težita da jih učim.
- brat dobi usnjeno denarnico
- nečakinja dobi enga luštnga medveda
- jest dobim kruhopek
smile-1.gif

mateja001

Pripravnik
29. okt 2007
586
0
16
40
okolica Ptuja
smile-1.gif

mi doma si ne podarjamo ker sem nam zdi nesmiselno podarjat stvari, ki jih ne potrebujejo (skodelice, okraski, ...)

če kupiš kakšne bonbone al pa čokolado pa pojemo v družinskem krogu pa je čist ok
wink-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
pojma nimam..
mater vrjetn ne bo dobila nč, ker ji noben dariu do zdj ni biu ušeč...
očku bom prvošla kkšne cigarete/cigaro...
ena kolegica dobi škatlco čikov (tko kt vsak let, nadaljevt treba tradicijo)
za ostale bo treba pa še razmislt...

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Js sm dobila pred mesecem in pol predcasno darilo od tamalga, iPhonea
evil.gif

Emm...Kaj bom kupila, ja prou velik ne. Za Miklavza bojo prjatlce dobile cokoladne Lindtove jelencke pa se kksno malenkost zraven, ostali pa pac podobne zadeve...Bozic pa ksna plisasta zadeva in ksn kos nakita, kozmetike...S tem ne mors zgresit. Hvalabogu se mi letos ni treba ubadat s tem, kaj naj kupm tipu.
rolleyes-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Dobila si iPhone, pa ga cez 2 tedna prodala in ga priporocas. Potem ti je bil res super, da ga priporocas naprej
grin1.gif

Sicer pa saj vem, enim je enim ni, meni je recimo kul gadget.

Bomo pa videli, mogoce ga bom jaz tudi prodal, hehe
smile-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Letos že imam nekaj v glavi oziroma "pocahnano" kaj bom kupil. Ponavadi sem vse kupil zadnji teden.

Upam le, da bo pričaralo dobro voljo.

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Raj mam mejhn damski gsm, kot pa tisto tablo s sabo vlact
bonk.gif
Sej ne recem, si ga bom omislila ko bom v poslovnih vodah, zaenkrat ga res ne potrebujem.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jo pelem mal na sneg, da se nauči smučat. tko da en teden smučanja dobi;)
daril si ne kupujeva, ampak denar dajeva v "prašička" in potem zapraviva za kako skupno potovanje.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik mateja001 pravi:
mi doma si ne podarjamo ker sem nam zdi nesmiselno podarjat stvari, ki jih ne potrebujejo (skodelice, okraski, ...)

Mi pa razmišljamo, da življenje ni samo žretje, sranje in spanje, zato si pa podarjamo reči, ki si jih folk nikoli nima časa ali denarja kupit. Torej točno take malo cukrčke, ki naredijo življenje lepše. Meni potem privlečejo knjigo z naštetimi možnimi izgovori, ki jih lahko uporabiš, kadar se ti ne da delat. Jaz pa komu podarim unikat skodelo za sadje, na kateri je gor grafično vtisnjeno perilo, ki se suši. In podobne hece, ki ti izvabijo nasmeh, kadar koli jih pogledaš.

Itak pa že mesec dni namigujem doma, da naj mi za novo leto kupijo kakšen odštekan kostimček.
(ki bi ga srčno rada imela, samo je hudirjevo drag).

Imam pa občutek, da se bodo spet zmazali s kakšnimi uhani in škatlo za prvo pomoč za v avto.
10.gif