Božična darila 2008

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Sicer sem mnenja, da ce ze nekaj das od sebe, daj nekaj uporabnega, ne pa en sodr, ki ga prejemnik pogleda, pa fookne v kot za vse vecne cajte.. raje 1 cokolado pa pomaranco.. bo ziher vec efekta, kakor en kozolcek, vazico z integrirano rozico, glinen obesek ipd spam..

še ena taka s podobnim razmišljanjem
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Valda, pa saj hitro zves kaj bi kdo rad imel, ce ga le malo poslusas.. pa ce si prej sam ne kupi
jezen.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Jst sem se pa letos odločila za home-made darila in ravno čekiram po netu, kaj vse se da narest. Ok, manjši denarni vložki so ok, ampak za vsakega dajat po 10-20 evrov hitro nanese en kup denarja, sploh če je potencialnih obdarovancev veliko. Tko da sem razmišljala v smeri, da bi kupila kakšne lične lesene škatlice (recimo v prometeju), jih pobarvala, notri pa dala piškote, ki bi jih doma napekla. Sicer bo treba prej kak recept sprobat, ampak bo že
grin1.gif
Druga ideja so pa recimo home-made okraski za jelko - pobarvani piškotki ipd., lično zapakirani.

Še kakšne ideje za home-made darila (da so tudi za nas, ki nismo ravno umetniško nadarjeni) ?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če te zanima ena varianta , ki sem jaz naredla eno leto, bom poiskala recept. Sicer kupiš eno stekleno flaško- ala za moko,pa daš notri po receptu prvo moko, pol rjavi sladkor, pol kandirano sadje. Se potrudš, da nadevaš lepo, da tudi pol kulsko zgleda. Priložiš recept, k temu pa obdarovanec doda samo mleko in jajca in speče mufine. Po želji dodaš pekač za mufine. Ekola.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
To sem tudi jaz lani naredila, s tem, da sem jim dala zraven še 2 jajca in malo mleko - bolj za hec....pa seveda pladenj...uspeh na celi črti
aplauz.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Če te zanima ena varianta , ki sem jaz naredla eno leto, bom poiskala recept. Sicer kupiš eno stekleno flaško- ala za moko,pa daš notri po receptu prvo moko, pol rjavi sladkor, pol kandirano sadje. Se potrudš, da nadevaš lepo, da tudi pol kulsko zgleda. Priložiš recept, k temu pa obdarovanec doda samo mleko in jajca in speče mufine. Po želji dodaš pekač za mufine. Ekola.

Full cool ideja. Daj najdi recept...
aplauz.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če imaš za obdarovat kak par, lahko zapečeš par DVDjev s filmi njunega najljubšega žanra, zraven pa daš kako steklenico vina in dišave za kuhančka.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Obljubim, jutri bom poiskala, danes sem malo zmantrana, da bi to iskala.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
dej ti,
zadnjic sn zamirku tvoje izvirne magnetke,
a se dajo kje preko neta nabavit?

tuki pr nas v sluzbi so zlo popularni, magnetki namrec,
jih prav zbiramo in so priljubljena darila (kovinske pregradne stene)

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Seveda se da zmenit, bom en dan ko bo gotovo, objavila fotke ene ekstra magnetece. V glavnem za dedka mraza je ena babica prišla naročit za svoje vnuke magnetke, ki so vsi glasbeniki in sedaj se dela orkester. Ko bo gotovo bo noooro dobro in bom nalimala fotko.
Drugač pa, daj mi mail, ti jaz pošljem fotkice male in ti bom poslala po pošti. Zagotovo boš zadovoljen.

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
merci beaucoup

jest bi take magnetke, ki predstavijo SLO oz. kako njeno posebnost,
semizdi, da sn zadnjic kurenta vido,
pa npr. v obliki kure, take malo posebne ipd...
no, neki takega me zanima,
pa kje se da to kupit?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jap, trenutno mamo dva kurenta, žal ne več, ker je z njimi dosti ur dela. Ti pošljem na mail kaj mamo trenutno,če mi ga daš. Z dragim greva jutri na eno art tržnico predstavljat našo galerijo, pa ti dam na stran. Je velika verjetnost, da jih bo kar nekaj sfalilo.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:

Full cool ideja. Daj najdi recept...
aplauz.gif

Pumax, založla sem nekam tisti list
crazy1.gif
Še bom probala poiskat, pa če najdem, dam gor. Drugač pa, saj si lahko sama zmisliš, poiščeš na netu ali kuharski knjigi neki recept za mufine, improviziraš in je.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Meni recimo so ful lepe navadne bele iz kartona, čez pa kak širok svilen trak (na vrhu pa mašnica) v poljubni barvi - take škatljice uporabljajo recimo tudi za poroke, in jih dobiš poceni v Pro maku.