Bosch najslabši gospodinjski aparati

netko

Guru
25. jul 2007
6.985
2.289
113
sam sem z pomivalcem od whirlpoola zelo nezadovoljen... hladilnih pečica in steklokeramična dela ok vse staro cca 8 let.

s pomivalcem sem bil že dolgo nezadovljen tako da sem letos kupil drugega bosch in je mnogo boljši

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Naj še jaz pristavim...

Bosch likalnik.... 4x menjan gumb za pršenje vode. Kregarija na servisu, kjer sem jih zalotil, da so mi polomljen plastični gumb le zalepili. No tudi novi plastični gumbi so bili za en kur*c.
Bosch pomivalni stroj... isto v kurcu. Skratka z Boschi sem zaključil za vedno.

Od Gorenja imam hladilnik, pralni stroj, sušilni stroj. Pralni stroj obrajtam, sušilec in hladilnik pa ga serjeta.

bose

Pripravnik
23. sep 2009
294
14
18
daleč,daleč,daleč proč
Glej, za pol čebule res ne potrebujem sekljalnika - to zrežem tudi na roko. Posodica za sekljanje prejme najmanj tri čebule, pa kaj, če že pri dveh motor niti ne obrne. Sem z Bosch-evim palčnikom, ki je imel tudi posodico za sekljanje kar nekaj let mlel kekse (za rumove kroglice), pa sem posodo vedno napolnil do vrha.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
En je prej omenjal Candy - pralni stroj dela 15 let brez problema, enkrat smo grelce zamenjali, ker so bili polni svinjarije.

Indesit - pomivalni stroj je delal 12 let, prodali dalje, ker smo kupili vgradnega.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Za popestritev- mešalnik in stepalnik Krups-star 40 let, še zmeraj občasno v uporabi, dela kot nov.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Nam je serviser od Gorenja rekel, da njim ni problem narediti pralni stroj, hladilnik itd., kateri bo deloval 30+ let, vendar bi v tem primeru propadla tovarna in zato dajejo noter plastične dele, kateri so po določenem času zanič in tako imajo delo tako on kot proizvodnja.

Torej temu se reče kartelno dogovarjanje med proizvajalci. Čudno, da se zeleni nič ne vmešajo v take zadeve.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
..ksz..

pozabil omeniti: pečica Bosch, dela bp že 7 let, mikrovalovka whirlpool prav tako, Miele sesalec skoraj osem let in nobenih problemov ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Enako doma, mikser Gorenje, že skoraj 40 let, brez kakršnihkoli znakov ureditve, edino metlice so že malo razjahane.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če imajo vsaj en kolešček v glavi, zelo malo. Surovine stanejo, vse se reciklira.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
A je slučajno kdo kupil tale mixer na OMVju in mu ni delal, ko ga je želel uporabiti
sprasujem se.gif

GRUNDIG

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Mešalnik sem razdru in naročil dva zobnika, 1-2 evra za komplet, nov mešalnik je pa tudi že pri hiši. Stari je za 5 minut dela.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.557
5.125
113
Kje si lahko naročil zobnike?
Imam multipraktik bosch in enkrat sem že menjal zobnike, vendar sem ga moral pustiti na servisu, ker mi jih ni hotel prodati kot rezervni del. No, sicer takrat so crknili, ker je žena mlela star papir za neke njene službene potrebe
bonk.gif
. Tako da sedaj, ko enkrat ali dvakrat na teden zmeša kako testo in sestavine za sladoled, bo verjetno kar dolgo laufalo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
ksz
pralnih strojev izpred 20+ let ne morete primerjat z današnjimi. takrat se je centrifuga vrtela s 600 obrati, danes se vrti s 1600. zato tudi če bi bili stroji enako kvalitetno sestavljeni, vseeno ne bi tako dolgo zdržali. drugače pa tudi jaz kupujem samo še aparate s podaljšano garancijo. se ne sekiraš več glede stroškov popravila in še vnaprej zahtevaš nadomestni stroj, tako da v času popravila nisi brez.