Bosanec je vdaro

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
ksz
Kako ste se nekateri takoj postavili v bran svoje krvi. Se prav vidi da kri ni voda. Pa tudi kdo tu na forumu je antislovensko razpoložen. Kako to da vas ni sram, da v parlamentu vaši lapajo malo po vaše malo po naše?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
V čem je problem?
Ta Bosanec je zganjal nasilje v družini, kar je v Bosni normalno, v Avstriji pač ne. Tega ni mogel sprejeti oz. se prilagoditi (asimilirati) družbi, v kateri je živel.
In namesto, da bi se odselil, je raje moril nedolžne.

Grdi stric v glavi ti govori, da je to drugod normalno. Izvoli link. V dokumentu so tudi sličice (grafični prikaz podatkov). V kateri državi živiš? Živiš z mačko ali sam?
Seek help.
bonk.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
A je tvoj žlahtnik, da ga tako zagovarjaš?
Zdaj boste nekateri ne vem kaj vse naredili, da ga branite.

Nisi oz. nočeš razumeti bistva.
Nasilje je prisotno povsod. Samo ta tip je zaradi prijave le tega dobil prepoved približevanja.
Kar se po mojem v Bosni ne bi zgodilo. Bosanski pregovor: "Sretan je onaj Bosanac, koji treba svoju ženu samo jednom godišnje da tuče".

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Dokler za argumentacijo uporabljaš pregovore (in stereotipe), lahko sklenem, da nisi najbolj v fokusu. V prostoru in času nisi tukaj in zdaj.
Kar se tiče povzročitelja pa je menda jasno, da ga je potrebno odstraniti iz družbe. Ampak ne zato, ker je bosanc. Če tega ne zastopiš, pa še enkrat beri: Seek help.
"Nasilje je priostno povsod" in pika na koncu te trditve, lahko enako uporabiš za pregovor, ki pa o tvojem (ne)zavedanju pove veliko.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Zakaj se pocutis ogrozenega?
Saj sem napisal, da ni mozna asimiliacija nekaterih. In ne vseh.
Samo ocitno ti spadas med prve.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Če že ugibaš: počutim se superiornega avtohtonemu domorodcu. O uspešnosti asimilacije pa sem ti pritrdil. (Ne)asimilacija ne more biti glavni razlog (kot izhaja iz tvoje teze), da človek naredi to, kar je naredil ta bosanec. Prej bi rekel, da gre za kako zelo resno motnjo (kar neasimiliranost ni).
Tko, da pljuvanja čez Bosance (ali če želiš: ljudstvo Esperanto) ne mislim hladno prenašati, ker ga jemljem kot navadno nestrpnost cerebralnega podpovprečneža. Pa sem npr.: ZA učinkovito in fair regulativo glede priseljevanja (tudi znotraj EU).

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce si tako superioren, pa bosanci ostanite v bosni.
confused-1.gif
mislim v cemu je problem? 90% bosancev vozi v avtomobilu zastavo, grb bosne na tisoc in en nacin, potem pa se vas vecina izseli in tezi folku naokoli. ce je tako kul drzava se odseli nazaj, ali jaz cesa ne razumem tukaj?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
V čemu je problem? Jaz ga nimam. Dokler komuniciram z normalnimi ljudmi. Ko pa preberem bedarijo in še eno za dobro mero, potem pa brez problema signaliziram, da je potrebno prostor prezračiti, ker smrdi.
90% je pa podatek, ki ga ni potrebno preverjati, ker je tako lepo zaokrožen, da je patetičen
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Gugl prevajalnik je, za razliko od avta ali vožnje z vlakom, brezplačen. Če pa hočeš profesionalni prevod, pač plačaš nekomu, ki to zna.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Poleg tega je nekak logicno, da bo prevajanje v jezik katerega govori 0,024% procenta svetovnega prebivalstva, precej sepalo. V anglescino recimo deluje vec kot zadovoljivo...

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.671
3.944
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz
Kako ste se nekateri takoj postavili v bran svoje krvi. Se prav vidi da kri ni voda. Pa tudi kdo tu na forumu je antislovensko razpoložen. Kako to da vas ni sram, da v parlamentu vaši lapajo malo po vaše malo po naše?
Boli ko nekdo pove resnico? Globoko verni kristjani seksajo s hčerami in z ženo vzgajajo otroke/vnuke, žena pa tem "nič ne ve"?

Ne vem pa, kaj je bilo v mojem komentarju antislovenskega. Moji v parlamentu ne lapajo, verjetno si slišal svoje. "Moji" znajo slovensko, ker ne pripadam nobeni etnični manjšini v Sloveniji.

Ne mešaj pa vere in narodnosti. Kristjan pa nisem:), muslimam tudi ne.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj je napisal ksz. To pomeni ker si zadnji. Torej ni letelo na tvoj komentar.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
V čemu je problem? Jaz ga nimam. Dokler komuniciram z normalnimi ljudmi. Ko pa preberem bedarijo in še eno za dobro mero, potem pa brez problema signaliziram, da je potrebno prostor prezračiti, ker smrdi.

Normalni ljudje so zate
sprasujem se.gif

Kater del mojega posta te je tako zmotil, da me obtozujes nestrpnosti?

Napisal sem sledece

/Še en dokaz, da asimilacija nekaterih ni možna, ter, da je google translate neuporaben./

Kje si se prepoznal?

Uporabljas google translate za pisanje v slovenscini, ali se stejes za neasimiliranega?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Se kaj manjka v moji razlagi?

/Strokovnjak iz Innsbrucka je za avstrijsko tiskovno agencijo dejal, da ima sama izvedba dejanja prej znake načrtovanega "podviga" kot psihotičnega izbruha: "Ciljal je na določene pešce, jih zasledoval, ponovno zbil ..."

Prav tako Giacomuzzi meni, da za izbruh nista bili krivi depresija ali shizofrenija, ampak pred narcisoidna osebnostna motnja, ki je povzročila besni izpad, ko mu je bilo prepovedano približevanje družini/

Se enkrat, samo zate, kar sem ze jaz ocenil

/ampak pred narcisoidna osebnostna motnja, ki je povzročila besni izpad, ko mu je bilo prepovedano približevanje družini. /

Ocitno ti mora enako razloziti psihiater, da razumes.

Aja, saj se vedno ne razumes.

Kriva je razgledna ploscad na Grossglocknerju.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Se kaj manjka v moji razlagi?

/Strokovnjak iz Innsbrucka je za avstrijsko tiskovno agencijo dejal, da ima sama izvedba dejanja prej znake načrtovanega "podviga" kot psihotičnega izbruha: "Ciljal je na določene pešce, jih zasledoval, ponovno zbil ..."

Prav tako Giacomuzzi meni, da za izbruh nista bili krivi depresija ali shizofrenija, ampak pred narcisoidna osebnostna motnja , ki je povzročila besni izpad, ko mu je bilo prepovedano približevanje družini/

Se enkrat, samo zate, kar sem ze jaz ocenil

/ampak pred narcisoidna osebnostna motnja, ki je povzročila besni izpad, ko mu je bilo prepovedano približevanje družini. /

Ocitno ti mora enako razloziti psihiater, da razumes.

Aja, saj se vedno ne razumes.

Kriva je razgledna ploscad na Grossglocknerju.
ampak te motnje vrjetno niso unikatne samo pari bosancih? vrjetno imajo enake motnje tudi kaki jodlarji?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Pri Bosancih je privzgojeno, da je moski gazda in lahko uporablja fizicno nasilje.
Bosanke v Bosni imajo to privzgojeno in jim je normalno, kot del vsakdana.
Tu se je ena pac uprla in to je prizadelo njegovo moskost.
Pred narcisoidno motnjo v tem primeru beri kot> Sem moski, sem bog, delam lahko, kar hocem.

Mi je pa zanimivo, da jaz nikjer ne zalim Bosancev, za razliko od mistika pisem slovnicno pravilno Bosanec, Bosna z veliko zacetnico, on kot zavedni Bosanec pa oboje ponizujoce z malo zacetnico. In potem pljuva po meni.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.087
1.891
113
Emona / Carnium
Tvoj tangencialni odgovor (oz. celo dva) skali pove, da ti ni prijetno odgovarjati na zastavljeno vprašanje. Pa tko brihten fant...

Jaz sem te pozval, da pojasniš, kako je neasimiliranost razlog za šizofreni napad motene osebe. Na tvojo tezo, da je družinsko nasilje doma v Bosni, sem serviral podatke o družinskem nasilju v "drugi Švici" (že izraz druga pove veliko o narodni zavesti).
Vse, kar si napisal ti (od tega, da sem bosanc, da sem ogrožen, da povzročitelja branim...), je krancljanje lastne zaplankanosti.

Kar gasa, lahko tudi v alinejah pojasniš svojo tezo. Mogoče bo komu zanimivo za prebrati...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Tvoj tangencialni odgovor (oz. celo dva) skali pove, da ti ni prijetno odgovarjati na zastavljeno vprašanje.
priden.gif
Pa tko brihten fant...

Jaz sem te pozval,
sprasujem se.gif
osebe. Na tvojo tezo, da je družinsko nasilje doma v Bosni, sem serviral podatke o družinskem nasilju v "drugi Švici" (že izraz druga pove veliko o narodni zavesti).
Vse, kar si napisal ti (od tega, da sem bosanc
sprasujem se.gif
, da povzročitelja branim...), je krancljanje lastne zaplankanosti.

Kar gasa, lahko tudi v alinejah pojasniš svojo tezo. Mogoče bo komu zanimivo za prebrati...

Si pa enkrat uspel napisati /Bosna/ z veliko zacetnico.
aplauz.gif

Sicer pa se brez veze spuscas vame, ker sem v zivljenju pomagal ogromno ljudem. Tudi Bosancem /postenim, potrebnim socloveskosti/. Ne bos verjel, ampak dve druzini sta me zaradi tega izbrali za/Kuma/.

Problem najine komunikacije danes je le to, da si moj neutralen odgovor glede asimilacije apliciral na Bosance.

Sem pac sprejel igro, samo zdaj je imam dovolj.

Pa lep vecer ti zelim.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Gugl prevajalnik je, za razliko od avta ali vožnje z vlakom, brezplačen. Če pa hočeš profesionalni prevod, pač plačaš nekomu, ki to zna.

In zato, ker je brezplačen, mora biti zanič?

So bile ženske, s kateerimi smo/so spali pred 40, 30, 20 leti zato, ker so bile zvedave, zaljubljene, ali potrebne in so z nami seksale zanič? Ker so bile brezplačne?

Ravno obratno! Tako zvedave, kot zaljubljene, pa tudi potrebne, so bile dobre. So se (po)trudile.

Google pa se ne... Boli ga kur za kvaliteten prevod. Je nekaj približnega. In je samo zato, da je...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Ker si pepček v nepomembni državi, je tako, kot je. Bejš v Nemčijo, tam Google kar solidno prevaja. Tudi zastonj, za reveže, kot si ti
evil.gif