bosanci, sluzbe za dostavo paketov

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Komu lahko prijavim bosanca, ki dela za slovensko firmo, dostava paketov in se ne pogovarja z mano v slovenskem jeziku? Jaz ga nisem nic razumel zato nisem prejel paketa kar me precej jezi.

confused-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ce me klice po telefonu zjutraj ob 10h zakaj nisem doma, ne predstavi se, me tika (na kar sem hudo alergicen), kolne?! hvala Bogu v balkanscini tako, da ne razumem vsega. kaj naj taksnemu nevzgojenemu kretenu?

res pa je, da gre povprecen slovenski janez takoj na kolena in se opravicuje v polomljeni srbohrvascini.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a pa ti znaš kak tuj ejzik. ker balkanščino znat je danes precej priročno.
drgač si pa poišč prevajalca..tko kukr si ga je un receptor baloh iz rtv, če se spomniš. ma še danes nos k jazbinšek.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Komu lahko prijavim bosanca, ki dela za slovensko firmo, dostava paketov in se ne pogovarja z mano v slovenskem jeziku? Jaz ga nisem nic razumel zato nisem prejel paketa kar me precej jezi.

confused-1.gif

sprijazni se da bo takih vedno več. kaka meditacija pomaga. Če ti ni zadosti je tam zate še vedno Hare Krišna. Če boš pa preveč peezdil te pridejo pa na dom iskat specialci - kriminalisti za organiziran kriminal. Pa varuhinja človekovih pravic te bo tožila da si nestrpen nacionalist, nevaren za družbo.
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej..nestrpen je. nič drugega.

men prnese dalenc paket, neki rapata..in..pogledam na papir a je ta res zame, ker paket pričakujem, rečem hvala, in adijo.

a zdej nej mu un očenaš recitira, da bi se blagovolil vzet paket?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce ni sef tudi tak jebiveter, v kar pa dvomim, pol ga bo kar zanimal kaksen je njegov kurir do strank. Osebno sm mel enkrat konflikt ko sm delal pri hitri posti, me je neka odvetnica zacela napizdevat, ce ne znam vrat odpret, pa sm ji s takim nacinom in tonom odgovoril kot je ona mene nagovorila, pa je blo ze use narobe, takoj klic na firmo, pa kaj je blo. Ampak, she started it....boli me dick a je ona odvetnica al pa kokos.....nima me kej napizdevat ce ji njena vrata nagajajo....
rolleyes-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti še nisi poročen.

najprej zaslužiš vrata, potem plačaš montažo, prvi servis, drugo štelanje in na koncu k trogaš iz trgovine fasungo, njene vložke, pa ne uspeš odpret vrat, k spet visijo, ti ona, tvoja draga ljuba poje zadnje živce.

jebeš šefa kermu daš lahko odpoved.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

confused-1.gif

Kaj pa pričakuješ od asocialnih bosancev?
Katera firma je to bila?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kje si pa ti že videl asocialnega Bosanca ? Se mi zdi da je kdo drug asocialen in tipično po naše zaplankan, kao pure slovenček, furaš pa naci nestrpnost.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce me klice po telefonu zjutraj ob 10h zakaj nisem doma, ne predstavi se, me tika (na kar sem hudo alergicen), kolne?! hvala Bogu v balkanscini tako, da ne razumem vsega. kaj naj taksnemu nevzgojenemu kretenu?

res pa je, da gre povprecen slovenski janez takoj na kolena in se opravicuje v polomljeni srbohrvascini.
hysterical-1.gif
a maš ti mal EGO problema?
.....to je huda zadeva, veš.....smiliš se mi...!!
evil.gif

v prvem postu sem se še nekak strinjal stabo....sam tu si pa vse zajebal....
bonk.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Asocialnega je mislil v smislu neupoštevanja družbenih norm. Dela s strankami a ne zna jezika, ne pozdravi, tika, se vede popolnoma neprofesionalno. Moraš sam doživeti kaj takega, da razumeš, da tukaj pa ne gre samo za neko nestrpnost.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a pa ti znaš kak tuj ejzik. ker balkanščino znat je danes precej priročno.

To je res, saj vas je čedalje več takih, ki se ne znate/morete/nočete prilagodit.

Citat:
Uporabnik softi pravi:

drgač si pa poišč prevajalca..tko kukr si ga je un receptor baloh iz rtv, če se spomniš. ma še danes nos k jazbinšek.

Nekak, kako bi ti rekel....

...Če še ne veš, je tu Slovenija in uradni jezik je slovenščina.

Če ne verjameš, je tu Wikipedia. Tam na desni ti piše kateri je službeni jezik.