Booster pred vadbo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ne ne
smile-1.gif

100g navadne sirotke vsebuje nekje 82g beljakovin in 4g hidratov, 7.5g maščobe...tak da to ni nič, itak ne boš več kot 2-3 merici tega vzel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
Kaka bistvena razlika med whey in unimi z dodanimi BCAA? V praksi mislim... Na papirju so etak aminokisline oh in sploh...ni da ni izboljšujejo
smile-1.gif

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Kaj se priporoča kot nadomestilo obroka?

Ne hodim na fitnes, ampak ker delam na terenu, velikokrat nimam časaza kvaliteten obrok zjutaj oz dopoldne.

Večkrat jem, šele ko pridem domov :)

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.040
5.648
113
Če misliš da se boš prehranjeval kvalitetno z praški se motiš... Smo mel enga tacga rambota na šihtu pa ga je zj... želodec
smile-1.gif

Karkol kar kahko držiš v roki in ješ in delas zraven... Banane... Kefir... Sendvič... Solata v pvc posodi...
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Za začetek john, nič ni narobe če človel je samo 1x na dan, dokler pač vnese potrebna hranila. Telo ni narejeno tako švohno, da če ne ješ nekaj ur, bo že panika.

Pa še bolj zdravo je, če prihaja vmes do delnega posta.

Drugače pa...če "navadna" prehrana, potem ni frke, sendviči, sadje, ipd...sendvič ni nič kaj manj "kvaliteten", kot doma narejene testenine z omako. Če pa kak LCHF/keto pa že frka, ampak to dvomim da je tu v igri?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Da ješ samo 1x na dan, moreš bit že kr frik. Že samo za 2x na dan si že dost blizu meje:) Seveda pa to ne gre pri navadni prehrani in, da zraven ne trpi zdravje.
Poznam enga tazga, ki brez zajtrka, ena malca vmes, pa še škatla cigaret pa par kofetkov, zvečer pa sprazne hladilnik, ali pa se napoka visoko kalorične hrane. Na začetku gre, z leti pa je doživel infarkt, debelost, sladkorno...

Še enga kolega sem se spomnil;
neki časa se že nismo vidli, pa vidim, da ga je kr neki skup od nazadnje. Sem že mislu, da je začel resno kej gvihtat, ker včasih je bil športnik, še kako leto ali dve nazaj je imel dober rezultat na maratonu. Dokler nisem videl trebuha:)) Ga je napihnlo kot slona. Si naročimo za jest poje svoje, pa še od vse ostanke, ko vidi, da ga eni mal čudno gledajo, pa reče, jah sem bil lačen, sem danes sam en rogljiček pojedel. Očitno je bilo takih dni veliko. Cel dan nič, ko pride pa domov, pa sipaj miško.

@john
če je ostala prehrana dost vredu tudi s praški ni nič narobe, da jih uporabiš 1x na dan kot nadomestek obroka. Po moje še vedno veliko bolje, kot bilo katera druga hrana, ki hitro in brezglavo pride pod roke. Problem praška edino zna bit, da to spiješ na hitro in te verjetno ne bo tako zelo nasitil. Glej gainerje.

Nazadnje urejeno:

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Citat:
Uporabnik john pravi:

Ne hodim na fitnes, ampak ker delam na terenu, velikokrat nimam časaza kvaliteten obrok zjutaj oz dopoldne.

Ce hoces prasek in mleko, potem vzemi proteine iz kazeina. to jest konzumiram namesto zajtrka. Predvsem ti bodo dali obcutek sitosti napram sirotkinih. Zraven pa se kaksna banana, kajzerica in je to.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Zakaj je naslov te teme o boosterju pred vadbo,debatira se pa o nadomestilu obrokov?
sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.040
5.648
113
Zato ker nas je par pristavilo piskerček v temo... Da ne odpiramo 100 dodatnih tem....

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Citat:
Uporabnik john pravi:

Ce hoces prasek in mleko, potem vzemi proteine iz kazeina. to jest konzumiram namesto zajtrka. Predvsem ti bodo dali obcutek sitosti napram sirotkinih. Zraven pa se kaksna banana, kajzerica in je to.

potem kupim tole, ali priporočate kaj drugega

http://www.the-nutrition.com/izdelek/566/THE-Casein-Pudding/b/trgovina/cat/1/stype/2/ob/0/stran/2

ali

http://www.the-nutrition.com/izdelek/343/THE-KETONIC-Protein/b/trgovina/cat/1/stype/2/ob/0

Nazadnje urejeno:

john

Pripravnik
27. sep 2007
646
0
16
uff, koliko ene robe.

Prosim za kakšno pomoč, ker se ne znajdem. Mi je pa všeč puding varianta
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
jaz imam navadnega, brez okusa, ni pa to za vsakega, če nisi navajen, tako da prvo pač okuse, potem pa stopnjuj
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vzem za začetek un puding, ko si dal link.
samo proteini z druzga linka ne bodo niti približno enako gosti, da ne boš potem presenečen.
moreš probat več stvari. men so se nekateri tudi dokaj hitro uprli, ker so pač umetni okusi.
brez okusni so pa res za dobre želodce:)