Da ješ samo 1x na dan, moreš bit že kr frik. Že samo za 2x na dan si že dost blizu meje
Seveda pa to ne gre pri navadni prehrani in, da zraven ne trpi zdravje.
Poznam enga tazga, ki brez zajtrka, ena malca vmes, pa še škatla cigaret pa par kofetkov, zvečer pa sprazne hladilnik, ali pa se napoka visoko kalorične hrane. Na začetku gre, z leti pa je doživel infarkt, debelost, sladkorno...
Še enga kolega sem se spomnil;
neki časa se že nismo vidli, pa vidim, da ga je kr neki skup od nazadnje. Sem že mislu, da je začel resno kej gvihtat, ker včasih je bil športnik, še kako leto ali dve nazaj je imel dober rezultat na maratonu. Dokler nisem videl trebuha
) Ga je napihnlo kot slona. Si naročimo za jest poje svoje, pa še od vse ostanke, ko vidi, da ga eni mal čudno gledajo, pa reče, jah sem bil lačen, sem danes sam en rogljiček pojedel. Očitno je bilo takih dni veliko. Cel dan nič, ko pride pa domov, pa sipaj miško.
@john
če je ostala prehrana dost vredu tudi s praški ni nič narobe, da jih uporabiš 1x na dan kot nadomestek obroka. Po moje še vedno veliko bolje, kot bilo katera druga hrana, ki hitro in brezglavo pride pod roke. Problem praška edino zna bit, da to spiješ na hitro in te verjetno ne bo tako zelo nasitil. Glej gainerje.