Booster pred vadbo

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Imam tako službo, da mi včasih malo zmanjka energije za kakšnen trening, ki pa bi ga moral nujno opraviti. Če se že spravim delat, pa opažam, da vaj ne opravljam tako kot bi bilo treba. Prišel sem na idejo, da bi si v takih primerih pomagal z boosterjem, pa me zanima kakšne so vše izkušnje in kaj kupit. Je sploh potreben in ali je to zdravo?

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Pomaga, ce vzames en booster, jaz bi se dodatno dal OH in BCAA.
Npr. OgljikoviHidrati . Kreatin ne rabis dodatno kupovat, ker je ponavadi ze teh preworkout mesanicah.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kofein je edino, kar je potrebno in da deluje, vse drugo je placebo. Svetujem tablete, pa ne več kot 300mg.

Problem edino, če se misli potem v roku 8ur spat, potem raje ne, ker bo vplivalo na kvaliteto spanca. V tem primeru ni neke pametne rešitve.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
probal sem booster in kreatin in oboje skup...
Če dela? Dela! Sem čutil pikanje po obrazu, pa mogoče mal bolj toplo mi je ratalo:)
Da bi pa rekel, da sem pa zdej full naspidiran, sfokusiran, da trgam... tega pa ni blo:)
Ker sem ga že pač imel, sem ga spil prej bolj zato, ker mi je pasalo nekaj sladkega oz z okusom, ker je to bila edina sladka stvar v celem dnevu.

Je pa tudi verjetno odvisno od človeka. Tako kot eni po kavi ne morajo spati, eni pa jo lahko spijejo in že spijo:)

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Imam tako službo, da mi včasih malo zmanjka energije za kakšnen trening, ki pa bi ga moral nujno opraviti. Če se že spravim delat, pa opažam, da vaj ne opravljam tako kot bi bilo treba. Prišel sem na idejo, da bi si v takih primerih pomagal z boosterjem, pa me zanima kakšne so vše izkušnje in kaj kupit. Je sploh potreben in ali je to zdravo?

Booster: definitivno razlika v treningu,po približno pol ure,ko zagrabi!
Booster + kreatin: ne opazim nobene razlike v primerjavi s samo boosterjem!

Upoštevaj samo,da boš včasih težko zaspal,kljub utrujenosti. Pa obvezno booster pij samo na prazen želodec (hidrate 4 ali 5 ur prej,da se prebavijo)!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.809
113
40
MB
probaj efedrin pa povej če je placebo
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Dobro no, mislil sem bolj "naravne" substance, seveda se pod pultom dobi marsikaj, ki naredi marsikaj.

Tudi 20kg mišic v par tednih brez boosterja
wink-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Se opravičujem ker vprašam: WTF je to in kakšno vezo ima to z zdravjem?
Škoda ker nisem Fadila in Suljota pred časom vprašal, kaj hudiča vzameta zjutraj da lahko potem 8-10 ur ometavata.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.221
1.365
113
Pred leti sem mel nekaj z geranaminom, ce se ne motim
Zadeva je trgala gate. Dobesedno.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Se opravičujem ker vprašam: WTF je to in kakšno vezo ima to z zdravjem?
Škoda ker nisem Fadila in Suljota pred časom vprašal, kaj hudiča vzameta zjutraj da lahko potem 8-10 ur ometavata.

Pir, polovico bele štruce pa posebna. Pa multisola!