In kaj boš prijavil? Da je hotel kupit kolo? Bo treba kaj več …Se mi je zdelo, da je že bilo. Očitno so maherji še aktivni.
Kam bi ga bilo dobr prijavit? Fajn bi bilo, da ga roka pravice mal pošlata.
Da me je poskusil ogoljufati.In kaj boš prijavil? Da je hotel kupit kolo? Bo treba kaj več …
Zgoraj desno so tri pikice. Klikneš, izbereš Več in ga prijaviš.Bom kar tole temo izkoristil. Prodajam bicikel na bolhi in danes dobim preko WhatsApp povpraševanje iz po številki sodeč mobilne številke iz Poljske. Model bi bicikel takoj kupil, keš nakazal preko Post si. Pa še poštar bi bicikel spakiral v paket. Screeshot spodaj. Modelu verjamem natančno 0.
Za avto sem dobil še 100€ več (kao, da ga počakam/rezerviram zanj)Verjamem, da je večina teh mailov in sms sporočil nateg, pa vendar sem jaz poljaku prodal avto, čeprav je vse nakazovalo, da gre za nateg
Je pa treba biti pri teh zadevah previden
Bom kar tole temo izkoristil. Prodajam bicikel na bolhi in danes dobim preko WhatsApp povpraševanje iz po številki sodeč mobilne številke iz Poljske. Model bi bicikel takoj kupil, keš nakazal preko Post si. Pa še poštar bi bicikel spakiral v paket. Screeshot spodaj. Modelu verjamem natančno 0.
Čaki mal, pa ti je ta Poljak napisal, da bo poštar sam zavil paket? Pa omenil znano stran za nategune, kot je Post si?Za avto sem dobil še 100€ več (kao, da ga počakam/rezerviram zanj)
Seveda ne. Saj ne pravim, da je bil potek zgodbe isti.. Dobil sem mail od poljaka, ki je izgledal zelo nategunski. Na koncu je prišel OSEBNO v Slovenijo ob dogovorjeni uri in vse plačal bpČaki mal, pa ti je ta Poljak napisal, da bo poštar sam zavil paket? Pa omenil znano stran za nategune, kot je Post si?
OK, ker sem te ravno mislil vprašat, kako je kurir zavil avto!?Seveda ne. Saj ne pravim, da je bil potek zgodbe isti.. Dobil sem mail od poljaka, ki je izgledal zelo nategunski. Na koncu je prišel OSEBNO v Slovenijo ob dogovorjeni uri in vse plačal bp