Bolha - inšpekcija

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Tudi mene zanima

Varnostniku vem da nisem dolžan kazati osebne, v bistvu on nima niti pravice tega zahtevati (ugotavljanje istovetnosti)...vsaj pred leti je bilo tako...je še?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
prvo trobis o voluharjih pol bi pa samo par informacij... Aja pa se eksplicitno navodilo si mi dal kaj in kako. Ne vem, preberi si veljavne zakone, pretegni svoj mozgaski cluster in bos imel odgovore na dlani. Ko se bos pa vsaj minimalno spostljivo vedel ti bom pa z veseljem odgovoril.

467716-post_slo.gif

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Jaz mu ne pokažem dokumenta za nič na svetu!
Samo če je zraven policaj!
Še darsovcu ga nisem dokler ni pristopil policaj!

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
prvo trobis o voluharjih pol bi pa samo par informacij... Aja pa se eksplicitno navodilo si mi dal kaj in kako. Ne vem, preberi si veljavne zakone, pretegni svoj mozgaski cluster in bos imel odgovore na dlani. Ko se bos pa vsaj minimalno spostljivo vedel ti bom pa z veseljem odgovoril.
1340969-gov_protect.jpg

Priponke

• 1340969-gov_protect.jpg
    1340969-gov_protect.jpg
    38,3 KB · Ogledi: 129

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Če inšpektor ne pride v spremstvu policije, mu lahko samo kafe po njegovi srajci poliješ, vzameš to kar prodajaš pod pazduho in zapustiš gostilno. Pa ja ne boš tako nor, da boš nekomu kazal osebno izkaznico in mu dal vse podatke.

Dober dan
Serbus
Kaži da vidim telefon.
Evo ga.
Jaz sem inšpektor Joža Koža; stvar je zaplenjena.
Joža, dve varjanti maš, ena je da mi daš telefon nazaj pa grem domu, druga pa je, da jutri peljem moj blatnik k kleparju.

Sem si mislo, hvala, p€der.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
Nekaj podobnega je lastnik nekega bara rekel enmu inspektorju. Da je slednji stvar vzel resno, je prvi vzgal motorko in z njo v roki tekel za njim do izhoda z dvorisca.

Mislim da je sedaj na povsetovi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Eno je ce si lastnik lokala, drugo pa je ce se z nekom preko bolhe srečam na cesti pa mu razlozim, da če nebo po moje nebo glih fajn.

Prodajam telefon on bi mi ga pa speko, glede nato da sn ga obdavceno kupo in sedaj prodal? Pa sej ni druga kot pa da ga za rdečo kravato potegnem čez mizo pa puna čelna.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Varnostniku vem da nisem dolžan kazati osebne, v bistvu on nima niti pravice tega zahtevati (ugotavljanje istovetnosti)...vsaj pred leti je bilo tako...je še?

Sicer se nisem nikoli obremenjeval s tem, ampak - če greš recimo v klub, kjer imajo starostno omejitev, varnostnik verjetno lahko od tebe zahteva dokument za preverjanje starosti?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.598
113
Na vseh varovanih obmocjih lahko varnostnik preverja identiteto oseb ki vstopajo ali izstopajo iz obmocja.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Sicer se nisem nikoli obremenjeval s tem, ampak - če greš recimo v klub, kjer imajo starostno omejitev, varnostnik verjetno lahko od tebe zahteva dokument za preverjanje starosti?

Ja, samo mu je pa nisem dolžen pokazat tako policistu, pac te ne spusti noter.