Harmann kardon avr 255 90€, hdmi out kaput. Baje bo danes prodanIn kakšen reciver prodajaš?
Torej se je nekdo dejansko pripeljal, dal 1eur za vrecko in prodajalec je dal evro v zep?Očitno ti gre še predobro. Bo treba znižat penzije. Tip je na bolhi prodajal celo darilno vrečko za 1€. Verjetno iz dolgega časa, jelde?
Če ti ponos trpi vsaj nesi stvari v center ponovne uporabe ali pa podari kakšnemu ljubitelju, ne pa v smeti metat. Čeprav tehnika iz 80ih let je verjetno res samo še za v koš, razen če boš kakšnega zbiratelja našel.Mogoče nisem bil dovolj jasen. Najmanj 80% moje tehnike je letnik 1980-2000...
Ampak to ne pomeni, da bom kultno kamero iz 1995, ki je stala 2500 mark, prodal za 15 evrov...
Rajši odprem muzej tehnike 1975-1990... Ali jo udarim z macolo pa v kosovni.
Če pa kupim ena kitajska jajca za 12 evrov, pa mi niso všeč, pa tudi ne dovolim, da mi za njih ponujajo 2,5 evra.
Naj jih kar naročijo sami (naj se zahebejo, tako, kot sem se jaz) in čakajo tistih dolgih 40-60 dni.
Če ti ponos trpi vsaj nesi stvari v center ponovne uporabe ali pa podari kakšnemu ljubitelju, ne pa v smeti metat. Čeprav tehnika iz 80ih let je verjetno res samo še za v koš, razen če boš kakšnega zbiratelja našel.
Jaz raje podarim stvari (Bolha, Letgo), kot pa v smeti mečem. Se vsaj naprej uporabljajo, ne pa samo kup smeti večajo.
Potem pa res ne vem, zakaj stvari potolčeš in jih vržeš v smeti. Ali to le v glavi delaš?
Se boš moral odločit enkrat. Če pa dejansko nekaj še uporabnega mečeš v smeti, pa raje podari nekomu.