A vi ko prodajate javno objavljate svojo telefonsko? Jaz sem ponavadi, ampak zdi se mi da vedno več teh telefonskih spammerjev gleda te telefonske in potem dobim klice od raznih zavarovalnic ali kar ene ki nekaj prodajajo. Kako se izogniti temu? Če ne daš nobene telefonske potem zgubiš morebitne kupce. Letgo je bil v tem smislu dosti boljši ker je samo text only. Mogoče dodatna številka ki je aktivna samo ko prodajaš oglas in preusmeritev na občijano številko ali kaj podobnega?
ja, zavarovalnice iscejo cifre na bolhi, ker jih drugje ne morejo dobiti.
kako se izogniti temu? ne mores se... ce vztrajno odvracas sodelovanje, je teh klicev cedalje manj...
Ne, sam si jo dal. Pa še soglasje si podpisal, da te lahko gnjavijo.Ja nekje morajo dobiti cifro, in oglasi so edino kjer sem jo objavljal. Tako da kaj hočeš reči da dobijo direkt od operaterjev?
Glej, ko te iz zavarovalnice kličejo, točno vedo kdo si, kateri produkt ti bodo ponudili. Pa še tvoje soglasje imajo za ponujanje tebi prilagojenega produkta. Ko te bodo naslednjič poklicali, jih prosi za kopijo soglasja na email, pa boš videl kdaj ti je kdo to uturil, ne da bi ti točno prebral kaj podpisuješ. Če imaš telefonsko javno objavljeno v imenikih brez prepovedi komercialnih klicev, je pa lahko tudi klic na slepo.Nein.
Ja nekje morajo dobiti cifro, in oglasi so edino kjer sem jo objavljal. Tako da kaj hočeš reči da dobijo direkt od operaterjev?