Citat:
Uporabnik markoman pravi:
zgleda kul ...
Citat:
kje so časi iz mladosti, ko smo s taborniki sredi gozda uživali v samoti. skopali wc na štrbunk, zobe pa umivali v bohinjki ... to so bili časi.
letos sem že kampiral na hvaru, nikoli več ... uradni jeziki poljsko, češko in slovaško. nimaš več kam it, brez da bi moral slalomirat med brisačami ... kaj se je zgodilo s kampiranjem, povsod mobilne hišice in gužva ...
Realnost je žal taka, da so ljudje postali ena navadna tolpa pussijev. Sicer sem bolj pristaš obmorskih kampov pa vseeno: folk bi imel sekret na vsakih 10 metrov, teglce z rožami, elektriko in vodo na parceli (seveda mora biti parcela jasno označena, ne daj bože, da kdo stopi na "njegovo zemljo"Citat:
kje so časi iz mladosti, ko smo s taborniki sredi gozda uživali v samoti. skopali wc na štrbunk, zobe pa umivali v bohinjki ... to so bili časi.
letos sem že kampiral na hvaru, nikoli več ... uradni jeziki poljsko, češko in slovaško. nimaš več kam it, brez da bi moral slalomirat med brisačami ... kaj se je zgodilo s kampiranjem, povsod mobilne hišice in gužva ...
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
V nekaj podobnega gremo tudi mi, je pa malo dlje