in isti blesavi enocelični možganski idioti so nabijali da bomo zmrznili brez ruskega plinaPa pred kratkim so nam bučke prodajali, kako je letalski promet v upadu...
in isti blesavi enocelični možganski idioti so nabijali da bomo zmrznili brez ruskega plinaPa pred kratkim so nam bučke prodajali, kako je letalski promet v upadu...
Kiddo ni del letalskega žargona. Kontrolor letenja je samo svoje delo oddelal maksimalno, saj je vedel, da punca zna leteti, probal jo je le zrelaksirati, da ne bi v težki situaciji zmrznila in naredila kakšne napake.Pomen v vsakdanjem življenju mi je jasen......ali ima pa to kakšen special pomen v letalskem....pa očitno ni jasno ne tebi ne meni!
Mamin pokojni stric je bil pilot, leteti je začel nekje v 50ih letih in takrat se je delalo bolj po domače. Dolga leta je bil v kmetijski aviaciji in več ur letenja kot je naredil na dan, višjo je imel plačo Leteli so pa z zelo pomanjkljivo infrastrukturo, npr. z vzletno stezo, ki je imela na sredi, tako malo bolj ob strani, drevo. In nekega dne, je že malo preutrujen pozabil nanj in se med vzletom zaletel vanj. Rekel je, da je magnete odklopil še preden je letalo priletelo na tla. Kar solidno se je razbil, zlomil nogo in pristal v bolnici. Omenja se jih pa tudi v zgornjem videu...Cela verzija
Počak še en mesec, da Eurocontrol začne štrajkat.Pa pred kratkim so nam bučke prodajali, kako je letalski promet v upadu...
Ta ni bil kontrolor, kolikor sem razumel, ampak drug pilot (na tleh), ker pač njenega inštruktorja ni bilo tam.Kiddo ni del letalskega žargona. Kontrolor letenja je samo svoje delo oddelal maksimalno, saj je vedel, da punca zna leteti, probal jo je le zrelaksirati, da ne bi v težki situaciji zmrznila in naredila kakšne napake.
V bistvu je izkazal veliko mere socialne/čustvene inteligence in jo malo očetovsko pomiril, češ punca, vse bo vredu, ne skrbi.
Ko sem sam delal društveni izpit v AŠ sem moral biti videti malo bled, in je član društvene komisije na začetku rekel nekaj v stilu: "danes se gremo društveni izpit in nič se nam ne mudi. Tony, ko boš pripravljen pa vžgeš avto." In bilo je ful pomirjajoče.
Glede na radarsko sliko je počakal in jo obpeljal po SZPosledica neurja