BOB klicni center - podn!

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ti ko si tak heavy user pa prenašaš heavy podatke v roamingu, bi si lahko tudi kak telefon v tujini omislil, ki ga dobiš po redni ceni vsaj enako ugodno kot pri naših operaterjih? Pa ti ne bi bilo treba nič fehtariti tam enega podpovprečno plačanega.

Ali si bil morda še v starih časih na Mobitelu, ko so prijateljem in heavy userjem podarjali aparate, ki niso šli v prodajo oziroma v skladišču niso vedeli kaj z njimi?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
G_I_A_NN_I v kateri luknji pa ti živiš?,.. a ni čudno da prekinja vedno enim in istim,.. pustimo to,..

problem predstavljata dve gesli:
- geslo za klic v klicni center, ki si ga določiš ob aktivaciji in se uporablja za identifikaciji na liniji in
- geslo za portaql, ki je drugi,..
tukaj prihaja do težav in nerazumevanja,..v prihodnjosti upam na enotno geslo,..

b

sem pri simobilu... ampak bob čeprav je vaš je vseeno qrc kaj vredn...

vse kaže na to da bom po preteku anexa vekslal nazaj na mobitel ... sej je odnos simobila do uporabnikov ki mesečno prinesemo noter več kot marsikdo na simobilu zasluži enostavno katastrofalen...

enostavno ne ločijo med heawy userji in onimi ki plačujejo 20 eur paket...
in to me enostavno dvigne...

kje je logika jasno je da heawy user letno uniči en aparat.. pa ne zato ker bi ga metal v steno ampak enostavno zato ker telefnoira nadpovprečno dosti.. kar se tud lepo vidi po njegovih računih...

pol pa prideš na simobil pa fehtaš za nov telefon pa ti en tam ki je podpovprečno plačan... reče ne gospod... vi pa niste upravičeni do novega parata ker vam še anex ni potekel še eno leto ... ma jeb... se si mislim... letno prnesem noter 12k.. včasih tud več in to konstantno že par let... pa me še vedno pokliče neki ku...ac pa mi teži da sem prekoračil prenos podatkov v tujini.... ma pi..da kaj mi gnjaviš če jih rabim službeno...

no vsaj to mi je uspelo na klicnem centru da imam sedaj vklopljeno no limits...in da ne gušijo več...

Heavy user se pa je ne bo ponižal in kupil aparat pri operaterju... ampak bo šel direkt v trgovino, kjer bo še bolje postrežen.

Kar k Mobitelu pojdi in preplačaj
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ni nujno da živi v luknji.
Moj dokaz od včeraj dopoldan samo klici v sili.
Povezat pa ne...
bonk.gif

In to tako rekoč sredi Portoroža.
Prekinja ko hudič... Sogovornik me ne cuje itd.
Da ne govorim da SMS ji.... Zgrešen klic pride čez 45 minut.
Mms pa dobim naslednji dan.

klik

Nazadnje urejeno:

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ti ko si tak heavy user pa prenašaš heavy podatke v roamingu, bi si lahko tudi kak telefon v tujini omislil, ki ga dobiš po redni ceni vsaj enako ugodno kot pri naših operaterjih? Pa ti ne bi bilo treba nič fehtariti tam enega podpovprečno plačanega.

Ali si bil morda še v starih časih na Mobitelu, ko so prijateljem in heavy userjem podarjali aparate, ki niso šli v prodajo oziroma v skladišču niso vedeli kaj z njimi?

kak problem imaš ti....

očitno si nočem oteževat življenja z 3 aparati... in očitno si lahko privoščim da plačam račune vsak mesec...

in prav očitno me služba sili v to.. in še bolj očitno se mi to splača drgač tega kar počnem nebi počel...

z rezervnimi aparati lahko norite kr sami ko drugega na telefonu ne počnete kot igrice smsi in telefoniranje ter surfanje...
eni moremo delat in je telefon osnova... brez katere ni plače...

pa zadrži take komentarje za sebe drugič

nikoli nisem imel aparata ki se nebi prodal ampak vedno high end zadeve... ker mi je to pač osnovno sredstvo

Nazadnje urejeno:

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
G_I_A_NN_I v kateri luknji pa ti živiš?,.. a ni čudno da prekinja vedno enim in istim,.. pustimo to,..

problem predstavljata dve gesli:
- geslo za klic v klicni center, ki si ga določiš ob aktivaciji in se uporablja za identifikaciji na liniji in
- geslo za portaql, ki je drugi,..
tukaj prihaja do težav in nerazumevanja,..v prihodnjosti upam na enotno geslo,..

b

sem pri simobilu... ampak bob čeprav je vaš je vseeno qrc kaj vredn...

vse kaže na to da bom po preteku anexa vekslal nazaj na mobitel ... sej je odnos simobila do uporabnikov ki mesečno prinesemo noter več kot marsikdo na simobilu zasluži enostavno katastrofalen...

enostavno ne ločijo med heawy userji in onimi ki plačujejo 20 eur paket...
in to me enostavno dvigne...

kje je logika jasno je da heawy user letno uniči en aparat.. pa ne zato ker bi ga metal v steno ampak enostavno zato ker telefnoira nadpovprečno dosti.. kar se tud lepo vidi po njegovih računih...

pol pa prideš na simobil pa fehtaš za nov telefon pa ti en tam ki je podpovprečno plačan... reče ne gospod... vi pa niste upravičeni do novega parata ker vam še anex ni potekel še eno leto ... ma jeb... se si mislim... letno prnesem noter 12k.. včasih tud več in to konstantno že par let... pa me še vedno pokliče neki ku...ac pa mi teži da sem prekoračil prenos podatkov v tujini.... ma pi..da kaj mi gnjaviš če jih rabim službeno...

no vsaj to mi je uspelo na klicnem centru da imam sedaj vklopljeno no limits...in da ne gušijo več...

Heavy user se pa je ne bo ponižal in kupil aparat pri operaterju... ampak bo šel direkt v trgovino, kjer bo še bolje postrežen.

Kar k Mobitelu pojdi in preplačaj
smile-1.gif

heawy user si lahko privošči aparat v prosti prodaji brez skrbi.. ampak zakaj bi .... oni ki imajo 20 eur pakete uživali vse bonitete.. mi ko pa prinesemo v enem letu tolk kot eni ne v celem življenju bi pa si morali aparate kupovat ... kje je logika..

in ja če se nebo nič zboljšalo pr simobilu bom šel k mobitelu nazaj.. tuš odpade ker ima za qrc omrežje... preklaplanje v roaming k mobitelu pa je qrc... nimam časa za take stvari

telefon more delat ko ga rabim ... ne da bom mogo še mislit imam dovolj signala nimam itd..

I

Izbrisan uporabnik #488

Aparat pri operaterju že dolgo ni več subvencioniran, je le prodaja na obroke, tak da
smile-1.gif

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
ok kakorkoli... imam 200 eur osnovne naročnine... kjer imam zajet en kup podatkov podatkovni roaming eu , neke opcije svet, neke opcije balkan , nekaj eu... itd.. ter neke minute v slo v vsa omrežja itd... borovnica bo lahko več povedal kaj sploh imam vklopljeno ... ker sam ne vem

v glavnem ko mi tam na centru rečejo oo gospod vi pa mate dosti bomo pogledali kaj lahk nardimo da bomo znižali račun rečem samo da nima smisla ker je vklopljeno vse

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Citat:
Uporabnik G_I_A_NN_I pravi:
ne serite ga s tem Simobilovim omrežjem!
Čisto vsak ko me pokliče mu nekaj prekinja, že točno vem kdo ima SI omrežje!
Skratka šrot od mreže!

Simobilovo omrežje je pa daleč daleč od šrota. Na UMTS področju so itak pred Mobitelom (sicer na račun UMTS 900, katerega Mobitel nima). Da pa po prekinjanju sodiš, da je Simobil, je pa velika napaka. Mobitelovce pogosto prekinja, lahko ti kar navedem primer: V Vipavi poleg vojašnice znotraj hiš, verjamem da tudi zunaj. Pa ni osamljen primer. Simobil dela odlično.
Sam imam Tušmobil naročnino, kjer omrežje res zaostaja za ostalima dvema, ampak ravno zato poznam Mobitel signal, ker včasih gostujem v Mobitelu in sem pozoren.
Pred tem sem imel vrsto let Simobil in je super. Se pa je kdaj zgodilo, da sem imel omrežje in sem dobil SMS o zgrešenem klicu. torej, omrežje na razpolago, klic tisti trenutek, pa sem vseeno bil nedosegljiv.

Imam tudi T2 mobilno naročnino, kjer pa uporabljam Simobil omrežje in vsaj v kombinaciji s T2 kartico trenutno deluje tako kot je treba.

Poznam omrežja vseh 4ih operaterjev in da je Simobil šrot, so navadne pravljice. Ker pa pri Bobu dobiš ekstremno ugoden paket, in obenem odlično omrežje, bi kakšno tako napako (z geslom) z veseljem spregledal.

Vzporedno z bigBobom res obstaja tudi Tušmobil Najbližjih 1500, ki ima glede na ceno še več enot, ampak vsaka enota iz Mobitel omrežja se drago drago plačuje. Mobitelovo omrežje pa je še vedno nuja, če si pri Tušmobilu, pa čeprav nekateri trdijo drugače. Sam občasno opazim, da izbere Mobitel omrežje. Recimo na Bloški planoti Tušmobil omrežje NE OBSTAJA. Problem je zahodni del Slovenije. Glede tega si pri Bobu brez skrbi. Velik minus pri Najbližjih 1500 je tudi nujna vezava za 24 mesecev in bistveno dražje enote po porabi katerekoli količine (0,15 EUR vs 0,04 pri bobu)

LP

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ponovno ne dojemaš - operaterji že dolgo ne subvencionirajo več telefonov. Ti je isti drek, če ga kupiš pri operaterju ali v prosti prodaji. Še posebej če imaš porabe za par telefonov letno. Torej zakaj bi se jebal in fehtal za telefon, če ga lahko kupiš kjerkoli - ponavadi so v tujini še cenejši, ko si tak svetski človek.

Vsaj jaz sem zadnja 2 telefona kupil v tujini in ne vidim razloga, da naslednjega spet nebi.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pes ima prav, prav je, da firma izkaže pozornost do najboljših strank. Zdaj ali je to v obliki zastonj aparat oz. kaj drugega je načeloma vseeno. Vsak prodajalec se bo potrudil, da zveste in dobre stranke obdrži.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Mja ok, a pomoje so mimo časi, ko so bila darila za dobre stranke v obliki zastonj high end telefonov. Če je že taka faca, bi naj zanj verjetno skrbela kakšna luštna skrbnica strank, ki pazi i mazi VIP stranke... tako da je čudno, če VIP stranka fehta tam kar enega s podpovprečno plačo na šalterju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nimam pojma kaj je VIP za Simobil, vem kaj je VIP za Mobitel in high end telefoni niso problem. Je pa res, da to ni 12.000 evrov porabe na leto. Je veliko več in z veliko več naročninami.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Nimam pojma kaj je VIP za Simobil, vem kaj je VIP za Mobitel in high end telefoni niso problem. Je pa res, da to ni 12.000 evrov porabe na leto. Je veliko več in z veliko več naročninami.

treba je upoštevat da je to samo ena številka...

ni ravno pljunek v morje kot oni porabniki z 20 evri .. je pa kr vedro...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No kar se tice telefona pac sedaj ves. Bolje, da ga kupis v tujini ali pa tudi pri nas v prosti prodaji. Kupovanje preko operaterja je namenjeno bolj kakim studentom kot pa heavy userjem.

Simobil omrezje slabo? V lukni kjer se nahajam, je boljse od Mobitelovega.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
No kar se tice telefona pac sedaj ves. Bolje, da ga kupis v tujini ali pa tudi pri nas v prosti prodaji. Kupovanje preko operaterja je namenjeno bolj kakim studentom kot pa heavy userjem.

Simobil omrezje slabo? V lukni kjer se nahajam, je boljse od Mobitelovega.

če se mi splača kupit telefon se mi ga splača kupit tukaj ... ker mi ne gre za to da bom prišparal 20 eur ampak zato da mi gre v stroške ... ddv itd...

in še vedno ne razumem zakaj nebi kot heawy user imel aparata kot ti praviš na obroke... oziroma subvencioniran od operaterja...

za tistih 600 eur mam plačan dopust za eno osebo,...

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Simobil je še nedolgo nazaj, dajal kar lepa/priročna darila za veliko nižjo porabo

Ne vem zakaj ne morejo "častit" enega S4, ki pride Simobil cca 480€, uporabniku ki ima že nekaj let 1k€ na mesec.

Je pa res, da o teh darilih ne odloča prodajalec za pultom in tudi ne oseba v klicnem centru, ki se oglasi na njegov klic.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ksz ...

Da se na VELIKO zahvalim borovnici
cheer.gif

Prava info je vse, kar sem potreboval. Dostop do portala je omogocen, spet lahko dostopam in spreminjam paket.

HVALA za podporo in ponovni uzitek ob misli na BOB
zmaga.gif