Citat:
Uporabnik G_I_A_NN_I pravi:
ne serite ga s tem Simobilovim omrežjem!
Čisto vsak ko me pokliče mu nekaj prekinja, že točno vem kdo ima SI omrežje!
Skratka šrot od mreže!
Simobilovo omrežje je pa daleč daleč od šrota. Na UMTS področju so itak pred Mobitelom (sicer na račun UMTS 900, katerega Mobitel nima). Da pa po prekinjanju sodiš, da je Simobil, je pa velika napaka. Mobitelovce pogosto prekinja, lahko ti kar navedem primer: V Vipavi poleg vojašnice znotraj hiš, verjamem da tudi zunaj. Pa ni osamljen primer. Simobil dela odlično.
Sam imam Tušmobil naročnino, kjer omrežje res zaostaja za ostalima dvema, ampak ravno zato poznam Mobitel signal, ker včasih gostujem v Mobitelu in sem pozoren.
Pred tem sem imel vrsto let Simobil in je super. Se pa je kdaj zgodilo, da sem imel omrežje in sem dobil SMS o zgrešenem klicu. torej, omrežje na razpolago, klic tisti trenutek, pa sem vseeno bil nedosegljiv.
Imam tudi T2 mobilno naročnino, kjer pa uporabljam Simobil omrežje in vsaj v kombinaciji s T2 kartico trenutno deluje tako kot je treba.
Poznam omrežja vseh 4ih operaterjev in da je Simobil šrot, so navadne pravljice. Ker pa pri Bobu dobiš ekstremno ugoden paket, in obenem odlično omrežje, bi kakšno tako napako (z geslom) z veseljem spregledal.
Vzporedno z bigBobom res obstaja tudi Tušmobil Najbližjih 1500, ki ima glede na ceno še več enot, ampak vsaka enota iz Mobitel omrežja se drago drago plačuje. Mobitelovo omrežje pa je še vedno nuja, če si pri Tušmobilu, pa čeprav nekateri trdijo drugače. Sam občasno opazim, da izbere Mobitel omrežje. Recimo na Bloški planoti Tušmobil omrežje NE OBSTAJA. Problem je zahodni del Slovenije. Glede tega si pri Bobu brez skrbi. Velik minus pri Najbližjih 1500 je tudi nujna vezava za 24 mesecev in bistveno dražje enote po porabi katerekoli količine (0,15 EUR vs 0,04 pri bobu)
LP