Daj ti enkrat v snegu/mokri cesti s slabimi gumami v ovinku ali kriziscu pretiravaj z gasom pri fwd pa potem porocaj kam bo sel avto.Sigurno, to bo to.....žgal sem do kraja, da se je kadilo
Sej ne, da sem prej več kot 10 let iz istega dvorišča zmeraj brez pucanja in teptanja snega z vsemi avti na prednji pogon prišel brez problema s par sezon rabljenimi zimaki.
Gašper, ni isto, če je avto 50/50 al je sprednji al zadnji...ker s sprednjim pogonom bo avto tudi v ovinek peljal oz. vlekel, z zadnjim pogonom pa samo porival in če sprednje gume ne bodo zavile v smer, bo šlo samo naravnost, kakor je bilo v mojem drugem primeru, kjer sem moral zaviti na dvorišče (ki je pod 90st kotom glede na glavno cesto) in namesto, da bi šlo na dvorišče, je nos silil naprej naravnost in ni hotelo zaviti, saj prve pač niso gnane in je zadnji pogon samo porival tja u 3PM. Prej pa z nebroj avtimi na prvi pogon kot za šalo brez problemov, ker prva gnana kolesa, ko jih obrneš, tudi vlečejo v tisto smer, kamor so obrnjena.
Sjtv
Prvic sem slisal za kammov krog. Sem sel malo zgooglat
https://www.dnevnik.si/215348
Ceprav mi ni cisto vse jasno pri tem clanku. Ali pa je bolj novinarska raca.