BMW X5M eDrive

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.090
5.660
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
X5 xDrive40e z M Sport paketom (7 jurjev, noter so karoserijski dodatki, M podvozje, platišča, športni sedeži spredaj). Oz kot se zdaj prav reče. X5 xDrive40e iPerformance z M Sport paketom.

eko M modeli (še) ne obstajajo)

Eeeh jaz sem pa ze upal da imamo kandidata za slovenski avto leta 2017....škoda
frown-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A je megla v tej garaži?

Ne, moja šipca na kameri skoraj 4.5 let starega Samsung Galaxy Note1 je že tako zdrajsana, da dela take fotke. Ni pa videti, da bi bila zamenljiva.

Sipco se da brez problema zamenjati, sem jo moji zamenjal dobro leto nazaj in je spet slika kot se sika
smile-1.gif

Sicer off topic, ampak se moram zahvaliti uporabniku urby20, ker mi je pomagal z nasveti in linki zamenjati šipco kamere na telefonu. Zdaj bo moj 4.5 leta star Samsung Galaxy Note 1 spet delal tako lepe fotke, kot jih je na začetku.

Urby20, hvala!

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
"Ob polnjenju v CityParku pa se mi je celo zgodilo, da je gospod, lastnik sosednjega vozila na polnjenju – Kie Soul – pristopil k meni, in me z veliko nejevolje prosil, če lahko svoj avto parkiram kam drugam. Ob obrazložitvi mi sprva ni verjel, po podrobnejšem prikazu odprtine za polnjenje pa je končno ugotovil svojo zmoto in se opravičil za svoj jezen pristop."

smile-1.gif

http://www.bmwblog.si/test-bmw-x5-xdrive40e-zivljenje-korak-pred-ostalimi/#gallery-1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Moram tudi jaz priznati, da sem ob nastanku prvotnih fotk z belim X5 tudi jaz stresal nejevoljo nad X5, ki je zapeljal na polnilno mesto v CityParku ravno pred mano in sem sele, ko sem videl, da je ven potegnil kabel, videl da je PHEV.
Ravno en popoldan pred tem je bil tam parkiran navaden X5 crne barve, ki jasno ni bil PHEV.