BMW serija 3: 318i

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lep!
zmaga.gif

A bmw te je očaru??
grims-1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
BMW kot tak je zelo dobra znamka, vendar se pri nas prodaja ogromno uvoženih, zgonjenih, razbitih, zanemarjenih,... in se hitro opečeš pri nakupu. Skoraj vsi kolegi in znanci so se pri nakupu najprej opekli in so ga potem na hitro prodali in v drugo z veliko veliko previdnosti kupili boljši primerek. Je pa res, da pri 10 let starem avtu z 200k+ km ne moreš pričakovati, da boš samo tankal in vozil. Stroški vzdrževanja lahko hitro dosežejo ceno vozila. Pravi BMW naj bi imel tudi (vsaj) šestvaljni motor, torej 320+
grims-1.gif

Glej pač čim novejše, slovensko poreklo, po možnosti od prvega lastnika in redno servisiran pa ne bi smelo biti večjih problemov. Pred nakupom povprašaj tudi na bmw forumu in boš hitro dobil želene odgovore.

zajfa

PEPČEK 2007
26. nov 2007
1.022
0
36
Mrzli vrh nad Žirmi
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Stroški vzdrževanja lahko hitro dosežejo ceno vozila.

Tole me je še posebaj zmotilo.
Ali je res vzdrževanje tako zelo drago, resno sprašujem, ker mi je tak model lep in sem tudi nekaj gledal, da bi ga nabavil

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Stroški vzdrževanja lahko hitro dosežejo ceno vozila.

Tole me je še posebaj zmotilo.
Ali je res vzdrževanje tako zelo drago, resno sprašujem, ker mi je tak model lep in sem tudi nekaj gledal, da bi ga nabavil

Nadomestni deli so cenejši od kakšnega Golfa, Megana,...

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
sicer ne vem če ti vidiš samo zunanjost avtomobila ki je zares lepa , tudi barva ni slaba čeprav je rdeča. mu nekak paše.
ampak teli bmwji imajo pa res bedno notranjost. nobenega displejčka nikjer . samo eni gumbki v isti liniji.

kaj se je zgodilo
odprem link si pravim vauuu lep lep
gledam slike pa pridem do notranjosti.. ahhh ja .bedno

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
v skoraj letu 2010 si odkril notranjost serije 3, ki je prišla na trg pred 13 leti in zgroženo ugotoviš da nima displejčkov
confused-1.gif

sicer pa je vzdrževanje bencinskih trojk precej nedrago, sploh zato ker je nadomestnih delov ko dreka, od originalnih novih, rabljenih, ponaredkov
dobit dobrega pa je mala umetnost, ker je zelo priljubljen čefur objekt

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
to si ti napisal.
jaz jih ocenjujem po obliki. in ja, displayi so mi všeč. lepši prikaz statusa.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pa saj bmw ima display, tam na sredini za radio in klimo pa te reči. Tisto čudo iz leta 98 zgleda v primerjavi s tem naravnost nagravžno, karkoli že je.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Nadomestni deli so cenejši od kakšnega Golfa, Megana,...

Verjetno ni daleč od resnice. Nikoli nisem imel teh vozov, po pričevanju lastnikov pa je tudi vzdrževanje šestakov in osmakov smešno poceni. (smešno = precej ceneje, kot sem pričakoval).

Tudi z rezervnimi deli in mehaniki ni težav, kar verjetno pripomore k zgoraj napisanemu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik kellar pravi:
poglej si notranjost avtomobila letnika 98:

vidiš display?
Hud do konca: top of the line serijski stereo avtoradio in 3× vžigalnik... serijsko...
hysterical-1.gif

kellar

Pripravnik
7. avg 2008
136
0
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik kellar pravi:
poglej si notranjost avtomobila letnika 98:

vidiš display?
Hud do konca: top of the line serijski stereo avtoradio in 3× vžigalnik... serijsko...
hysterical-1.gif

gledamo display
tistih vžigalnikov sploh videl nisem
radio pa res grdo izgleda take barve. bi moral biti črn kot je črno dno črnega morja ali pa olje iz motorja