Tudi zunaj je fajn, ni pa glih osmak od fefafija ...Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zvok v kabini je tak, kot mora biti
Kako je pa slišati ta motor od zunaj? Ste dali kakšnega GoPro-ja tudi na zunanjo stran avtomobila?
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Ksz...
Včeraj viden i8 na AC LJ-CE. V živo izgleda reees hudo, celo zvok tega mlinčka je pri polnem pospeševanju v trojanski klanec bil prav prijeten.
Nato pa sem opazil, da AC zapušča na istem izvozu kot jaz (CE center). Pa ne samo to...še parkiral je pred mojim blokom.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik AndY1 pravi:
Kako je pa slišati ta motor od zunaj? Ste dali kakšnega GoPro-ja tudi na zunanjo stran avtomobila?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik AndY1 pravi:
Prejle, ko sem se peljal is Domzal, po stari cesti proti Trzinu, mi je nasproti peljal i8. SJTV1 si bil to ti?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Ksz...
Včeraj viden i8 na AC LJ-CE. V živo izgleda reees hudo, celo zvok tega mlinčka je pri polnem pospeševanju v trojanski klanec bil prav prijeten.
Nato pa sem opazil, da AC zapušča na istem izvozu kot jaz (CE center). Pa ne samo to...še parkiral je pred mojim blokom.
Potem sva soseda?
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
0-100 km/h v sport mode sm mislu, k so števci rdeči
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Kdaj bodo dilerji pri nas začel prodajat "dobro" ohranjene i8, s prevrtenimi kilometri, za 10k €?