Upam, da so to res dokončno rešili, ker poznam dva primera, da sta kupila novega BMWja, pri obeh je šel motor.Na koncu sem pristal na najnovejšem 2.0 dizlu s 191hp in 400Nm, ki so jih vgrajevali od 2015 dalje in naj bi imel končno odpravljene vse težave predhodnikov. Naj bi. Zaenkrat sem na cca.49k km in so far so good.
Matey koliko si dal ti za svojega, če ni skrivnost? Si ga sam uvozil? Malo gledam cene v Nemčiji in se mi zdijo dražji kot pri nas..
Mi ni niti najmanjši problem it gor po avto. Ampak kot sem napisal se mi zdijo pri nas cenejši. Moje mnenje je da dilerji dobijo gor avtomobile malo razbite toliko ceneje da se jim potem splača. Mogoče se pa motim.95 % pri nas je uvoženih, vsaj 2 k po avtu v povprečju dilerjem ostane. Nekaterim je težko v Nemčijo po avto oz. jim je vseeno za 2-3k??
Jaz bom to verjel čez par let in nič prej. Ker do sedaj so že x-krat govorili od tega letnika je pa veriga ok, pa ni bila.Upam, da so to res dokončno rešili, ker poznam dva primera, da sta kupila novega BMWja, pri obeh je šel motor.
Pa pri obeh že 190 konjski dizel.
95 % pri nas je uvoženih, vsaj 2 k po avtu v povprečju dilerjem ostane. Nekaterim je težko v Nemčijo po avto oz. jim je vseeno za 2-3k??
Konkretna primera sta celo 2014 letnik, mislim da modelno leto celo 2015.Jaz bom to verjel čez par let in nič prej. Ker do sedaj so že x-krat govorili od tega letnika je pa veriga ok, pa ni bila.
Najprej je bilo 2010, potem 2011, pa 2013. In potem vidiš avto letnik 2013 s 50.000 REALNIMI km, ki mu veriga ob zagonu zaruži.
Drugače pa me glede trdote podvozja tudi ne skrbi. Moj IS je tudi precej trd( F sport verzija) pa me ne moti. Je toliko bolj luštno na lepi cesti...
Matey koliko si dal ti za svojega, če ni skrivnost? Si ga sam uvozil? Malo gledam cene v Nemčiji in se mi zdijo dražji kot pri nas..
Upam, da so to res dokončno rešili, ker poznam dva primera, da sta kupila novega BMWja, pri obeh je šel motor.
Pa pri obeh že 190 konjski dizel.
Jaz bom to verjel čez par let in nič prej. Ker do sedaj so že x-krat govorili od tega letnika je pa veriga ok, pa ni bila.
Najprej je bilo 2010, potem 2011, pa 2013. In potem vidiš avto letnik 2013 s 50.000 REALNIMI km, ki mu veriga ob zagonu zaruži.
Moje povprečje do sedaj je 8.1! Imam pa nekaj mestne vožnje in med vikendom relacije. Lani do Korčule in nazaj povprečje 7.2. To je bila vožnja po AC 140-150 in na regionalkah malenkost nad omejitvijo. Meni se ne zdi veliko.Koliko ti popije bencina IS250?
Ja saj zato pa sem napisal "naj bi" in držim pesti, da bo pri mojem vse ok. Bo res treba počakati še par let, da se bo lahko realno ocenilo ta morebiten napredek.
Na Titaniku je tudi še band igral in osebje je zagotavljalo, da je vse pod nadzorom, ko se je ladja že nagnila in napol potonila.Kar mirno pri tvojem motorju... , tile se lastne sence bojijo tle.