Citat:
Uporabnik netko pravi:
sem videl že nekaj takih ki so šparali dokler ni zaropotalo
in ko tak stroj zaropota, zaropota konkretno in močno! €€
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Ja kaj zdej, najprej pravite da tole je neuničljivo in dobro, potem pa da nekaj ropota?
Citat:
Gledam kak avto ranga 4 - 6 k evrov, in me zanima kako so kej težave pri teh avtomobilih, kaj pazit in te stvari. Do kake kubature se še splača vzet petico, zaradi registracije? Kolikšna je razlika med 520 in 523 pri reg. in kako se pozna na cesti? In pa glede trojke, ali vzeti 318i, 320i ali 320d?
Na kaj naj pazim pri nakupu? Tile avtomobili imajo vsi večinoma 100.000km ali več.
Aja pa še nekaj: se splača peljat na AMZS da avto pred nakupom pregledajo? Baje ti dajo neko potrdilo da je vse OK ali kako gre to?
Citat:
Sam knjižico ti vsak lahko poštemplja, kako naj vem a je res menjal olje in stvari al je sam knjižico šel štempljat? To na servisu majstri lahko vidijo?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik netko pravi:
in ko tak stroj zaropota, zaropota konkretno in močno! €€
Citat:
Sam knjižico ti vsak lahko poštemplja, kako naj vem a je res menjal olje in stvari al je sam knjižico šel štempljat? To na servisu majstri lahko vidijo?
Aaaa? Kak bosna wagen? Ti si celi Bosna wagen. Pa mislim da si ti zadnji ki bi lahko svetoval o tem kaj kupit da boš čez določeno obdobje naprej prodal? Rover to verjetno ni kaj? Po drugi strani pa nekateri kupujemo avtomobil za sebe, za svojo dušo in ne za to da ga bomo lahko čez določeno obdobje lahko dobro naprej prodali.. Eni pač živimo zato da uživamo in ne zato da poceni skozi pridemo ali kako si ti to razlagaš?Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Pa kaj ti bo BosnaWagen? Vzami za tak denar nekaj, da boš lahko čez določeno obdobje naprej prodal.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Pa kaj ti bo BosnaWagen? Vzami za tak denar nekaj, da boš lahko čez določeno obdobje naprej prodal.