BMW 7

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj resetirano pa ziher za trip?

Mi kuri dosti manj in nasploh so BMW 2.0l dizli šparovni, če ni kaj narobe seveda. Majo pa kup drugih težav.
uf-1.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.053
69
48
ksz

sploh mi ni prepričljiv, nič revolucionarnega, kot je v navadi pri tem razredu. Ena samsungova tablica za upravljane zadaj, pa 2 LCDja pripeta na sedežem, da zgleda kot pri kakih mladih družinah za risanke. Pa "XBOX" upravljanje sistema, pinch-to-zoom navigacija, parkiranje od zunaj s ključem... wtf. Nek napredek vidim samo pri laserskih žarometih.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
ksz

sploh mi ni prepričljiv, nič revolucionarnega, kot je v navadi pri tem razredu.

Sem enakih misli. Če bi odstranil ledvičke in značke bi ga kamot zamenjal za hyundai genesis ali kaj drugega primerljivega...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
cheer.gif
se je ze zacelo. cez tri dni pa od taistih uporabnikov odprta debata kateri avto za tri jurje.

slovenski hlapci in gostilniski zapitki, nimate jajc, da bi jankovicu v obraz rekli, da je [cenzura] in ga sterali nekam, nimate jajc jaklicu crnogradnjo porusiti. in potem se usajate nad tem kaksen lcd ima nova bmw sedmica, ki jo itak niso naredili za juzno od bavarske.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.053
69
48
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
cheer.gif
se je ze zacelo. cez tri dni pa od taistih uporabnikov odprta debata kateri avto za tri jurje.

slovenski hlapci in gostilniski zapitki, nimate jajc, da bi jankovicu v obraz rekli, da je [cenzura] in ga sterali nekam, nimate jajc jaklicu crnogradnjo porusiti. in potem se usajate nad tem kaksen lcd ima nova bmw sedmica, ki jo itak niso naredili za juzno od bavarske.

stupid-1.gif