BMW 3er

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Z nekom, ki takšne traparije sprašuje in ki še ni vozil nobenega od naštetih avtomobilov, res nima smisla razpravljat.

Takšne neumnosti so za v vrtec. A si že pogledal kateri ima več na števcu?
confused-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Z nekom, ki takšne traparije sprašuje in ki še ni vozil nobenega od naštetih avtomobilov, res nima smisla razpravljat.

Takšne neumnosti so za v vrtec. A si že pogledal kateri ima več na števcu?
confused-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ne kupovat noivega BMW. Škoda denarja. Moj je bil nov okoli 45.000 EUR, dve leti star pa 20.000 EUR manj. Imel je samo 28.000 km, dobil pa sem še leto garancije. S tem da ima full opreme, od električnega šibedaha, bixenon, senzorjev za brisalce, avtomatske zatemnitve vzvratnega ogledala, CD changer, Bluetooth, HiFi ozvočenje, navigacija, gretje sedežev, park senzorje spredaj in zadaj, električne zavese zadnjega stekla, licht paket itd.

Brez veze zapravljati za nov avto. Če pa ima kdo fetiš na nov avto pa naj vrže denar na mizo. Jaz sem preprosto ugotovil, da za cca 25.000 EUR bolje kupiti vrhunsko ohranjen BMW kot pa nov Passat.

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
BMW Premium Selection pa ima sedaj tako ali tako 24 mesečno garancijo od dneva prevzema
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Otroci pač...kdo bi jim zameril?
confused-1.gif

Prav tako teste pri siolu pišejo ljudje, ki nimajo pojma o avtomobilizmu in o tem kaj pomenijo določeni klasični prijemi pri določenih nemških znamkah.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
To, da so otroci, se strinjam. Bolj je vprašanje katera stran je bolj otročja. Tista, ki primerja X1-ko z drugimi avtomobili manj prestižnih znamk ali tisti, ki hvalijo avtomobil kateri nima nobenih posebno dobrih lastnosti, razen tega da je BMW
smirk-1.gif
Klasična vojna med folkom, ki se trudi razmišljat racionalno, ampak niso čist sposobni tega, in med tistimi, ki si ga mečejo na BMW-je.

Kaj te je pa v zgornjem članku tako zmotilo? O katerih klasičnih prijemih ti govoriš? Upam da ne o števcu porabe, ki je pri testu bolj ali manj stranskega pomena.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
mislim da je še najbolj otročja tista stran, ki vozi fiat punto in filozofira o vozilih, ki jih od blizu še videla ni
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Si se kar sam opredelil v katero skupino pašeš
wink-1.gif
Ne gre za filozofiranje, samo povem svoje mnenje. Je pa res, da v voznem parku nisem imel večine premium znamk vseh velikosti in razredov, kot večina uporabnikov alterja. Eni smo pač reveži. Tako, da mi potem ostane samo še racionalen pogled na avto (podobno kot recimo na računalnik ali katero drugo tehnično zadevo). Sicer ga ne bom primerjal z 20k€ cenejšim krš japonskim avtomobilom, lahko pa dokaj hitro v glavi naredim kalkulacijo, da bi imel raje za 40k€ precej več avta, ki je prav tako kvalitetno narejen, če ne še bolj.

Grem zdej v puntiča, pa si bom celo pot rezal žile, ker se morem matrat s samo 75 konji. Če me pa slučajno ne bo nazaj je pa verjetno zaradi tega, ker bom zblaznel zaradi skrajno neudobnih sedežev in armaturke cheap na otip. Pa še italjan je... se grem rajš kr direkt čez okn vrečt....

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz
malo off: Zanimivo. Dokaj pogosto spremljam te naše avtomobilistične forume in opažam, da folk na začetku odpre temo in kupuje neke dražje avte (30k+) in noben ni dovolj dober, nima prave opreme, ima premalo konjev, ipd. Čez nekaj mescev pa ta isti potem predstavlja nekega golfa brez opreme ali celo pro_ceeda.
on: Sam sem mnenja, da trenutno ni mogoče dobiti boljšega novega avta (gledano na motor, zanesljivost, obliko in ceno), kot je to - klik. Pa iščem v tem rangu že kar nekaj časa. Mišljeno seveda za nekega povprečnega (mlajšega) slovenca, ki bi rad imel malo boljši avto, brez da bi za to plačeval 1000eur mesečno na 5 let
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Eh... ne pride v poštev na alterju, ker na Nürburgringu nima cajta po 8 minut. Nice try.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz
malo off: Zanimivo. Dokaj pogosto spremljam te naše avtomobilistične forume in opažam, da folk na začetku odpre temo in kupuje neke dražje avte (30k+) in noben ni dovolj dober, nima prave opreme, ima premalo konjev, ipd. Čez nekaj mescev pa ta isti potem predstavlja nekega golfa brez opreme ali celo pro_ceeda.
on: Sam sem mnenja, da trenutno ni mogoče dobiti boljšega novega avta (gledano na motor, zanesljivost, obliko in ceno), kot je to - klik. Pa iščem v tem rangu že kar nekaj časa. Mišljeno seveda za nekega povprečnega (mlajšega) slovenca, ki bi rad imel malo boljši avto, brez da bi za to plačeval 1000eur mesečno na 5 let
smile-1.gif

to je neki čudno da je ta accord tako poceni, pri nas niti podobnega ne dobiš za 30000

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Kolikor vem, je v Nemčiji ogromna ponudba "poceni" novih Accordov in to 2.4 bencin. Tja so prišli iz ruskega trga - recesija tudi tam dela svoje.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ja pri nas sem videl enega za malo manj kot 29k uvoz po naročilu

zdaj tudi za tega, ki je gor 23k je to pri nas kolk 26?

je še vedno super avto za tak dnar, samo večina folka bi pa morala zanj plačati vsaj 29k, potem pa bi se večini znalo zataknit še pri tem da je avtomatik

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Na nemških forumih nisem zasledil da bi bil kakšen problem v zvezi s tem. Avti so isti kot za Z Evropo in so v Nemčijo prišli preko uradnih zastopnikov. Gre pa samo za 2.4 bencinske limuzine z opremo S-type in executive in avtomatskim menjalnikom.

Nazadnje urejeno: