BMW 3 vs Honda Accord (2004)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dTi

Fizikalc
5. avg 2007
340
31
28
Sem ga dal kolegu za vozit, pa komaj nazaj dobil.
wink-1.gif

Zrihtaj felne, M3 pa čez kako leto.
grims-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
jaz mislim, da bi tisti ki vozite accorde, morali en mesec vozit e46, in obratno, bimmer fahrerji vozit accorda en mesec...potem bi lahko začeli debatirati o teh dveh vozilih, ampak kolikor sem jaz vozil ta dva avtomobila, je bimmerja užitek vozit skozi, hondo pa samo na začetku, ker po nekaj časa začneš odkrivati zakaj so nemški avtomobili dražji...zatorej tisti ki je vozil oba avtomobila, in še vseeno trdi da je honda boljša, potem res ne vem, kaj ima v mislih z to trditvijo...

u glaunem e46, je eden izmed boljših drivers car-jev v zadnjih 10-ih letih!

Se en cloveku ni cestital ali zazelel srecno voznjo.

Kar pa se primerjave avtov tice. E46 je lahko iz zlata, pa je se zmeraj avto ki ga 90% vozijo cigani in cefurji. Accord ima vsaj to prednost, da si v njem gospod. Ne pa čefurjad in podobno. Teh poslovnezev v Accordu ne vidis, zato lahko recem le Hvalabogu. Tudi cene rabljenih povedo marsikaj.

Izbral je taprav avto.

Ampak pustimo forumase, tu je itak povprecje voznega parka 335i, RS4 in S-klassa.
evil.gif
Z polnim tankom pametnih nasvetov o nakupu avtomobila.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Opa, še en, ki mu je bmw pobožna želja in se tolaži z tem da ga vozijo sami čefurčki in cigani. Super argument, bravo.
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Idi hitro Civica parkrat do blokade nažgat, boš takoj boljše volje. Pa prej še preveri če si dihtungo odstranil, da bo bol letelo pa take fore.
zmaga.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ko berem izjave strokovnjakov na forumu, opažam, da je čedalje manj opranih oboževalcev Honde in da se trend brezpogojnega hvaljenja seli med vrste BMW-jašev.

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Saj ni presenetljivo, če pa veliko hondašev presedla na BMW, je cizy malo prej prilepil link. Mentaliteta pač ostane.

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Torej če si nabavim e46, sem čefur, če pa Accorda, sem pa Gospod? LOL

Sicer sta mi oba avta kul (ampak če bi kupoval, bi kupil e46), ampak take izjave kot si jo butnil ven so pa ... just plain stupid. Bravo.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Torej če si nabavim e46, sem čefur, če pa Accorda, sem pa Gospod? LOL

Sicer sta mi oba avta kul (ampak če bi kupoval, bi kupil e46), ampak take izjave kot si jo butnil ven so pa ... just plain stupid. Bravo.

Ce ti je uzitek vozit ciganmobil just go ahead... and feel (gipsy) stupid
evil.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Sicer pa glede občutak med vožnjo in užitkom definitivno Honda nima pogojev tukaj.

PS: imel E90, sedaj sem na E46 in sem z njim bolj zadovoljen.
Sej bi ti še verjel, da si objektiven, ampak a nisi ti BMW salesman?
confused-1.gif

Pa tudi tako opevano E46 menda prodajaš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
ma pusti butle..

zdej so BMWjaši ex hondaši (ko so zrasli in prisli do kakega € več), tudi pobijajo se tako.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.052
837
113
To z dnarom nevem če bo ravno držalo, ker neke enormne cenovne razlike ni. Sploh pri rablenih.
Sploh ta primer: E46 in Accord isti letnik.

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Sicer pa glede občutak med vožnjo in užitkom definitivno Honda nima pogojev tukaj.

PS: imel E90, sedaj sem na E46 in sem z njim bolj zadovoljen.
Sej bi ti še verjel, da si objektiven, ampak a nisi ti BMW salesman?
confused-1.gif

Pa tudi tako opevano E46 menda prodajaš.

Sej zato pa ravno, ker imam feedback ljudi, ki so druge avtomobile zamenjali za bavarce in prav nobenega ni, ki ne bi bil mnogo bolj zadovoljen kot s svojim prejšnjim (sploh kakšni lastniki passatov, teh je blo v zadnjim dveh mesecih največ)...skratka, informacije iz prve roke.

Je naprodaj in kaj je s tem narobe? Če se proda, pride pa druga E46 na vrsto, verjetno 330i.
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
imel sem bolj vmislih, davčasih so meli za civica 1995, zdaj pa kak euro poleg, pa si lahko ze BMWja kupjo, ki jih je ko solate,

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Je naprodaj in kaj je s tem narobe? Če se proda, pride pa druga E46 na vrsto, verjetno 330i.
grin1.gif
Sem rekel, da je kaj narobe? Samo kot prodajalec bimmerjev si (hote ali nehote) verjetno težko objektiven.

Pa še nekaj se moraš zavedat: že Passat in 3-jka sta po ceni popolnoma drug finančni razred, po velikosti bolj smiselna primerjava Passata in 5-tice sta pa skoraj 2 Passata za ceno enega bimmerja. Pišem seveda vse za nove avte.
Tako da se nekako (vsaj po ceni) pričakuje, da bo občutek v vožnji, uporabljeni materiali in vse ostalo v bimmerju normalno boljše.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.