Citat:
Evo tole je Mikstone zapisal danes na policijskem forumu:
Zaslužite si pošten odgovor. Na NPU so od mene hoteli, da podam kazensko ovadbo zoper JJ , Krkoviča in ostale. Blog razumejo kot prijavo, kar je navadno sranje.
Nikogar ne bom ovajal! Če je ovadba pogoj, da premaknejo riti, potem lahko še naprej sedijo na Dimičevi.
Vse gradivo sem bil pripravljen izročiti, če jaz ne bom preganjan.
Prijazno so pokimali in me nategnili z odgovorom! Samo vrhovno DT mi lahko podeli ta status! Njihove odgovore sem posredoval na DT in tam so mi povedali, da mi samo oni lahko eventuelno podelijo status ", nikakor pa NPU ali Policija. Odvetnik mi je odsvetoval nadaljne kontakte z NPU, dokler DT ne pove svoje, bom preganjan ali ne? Čeprav ni do danes odgovora sem vseeno kontaktiral NPU (Kočana in kolega) če se lahko off the record srečamo, da se pogovorimo v drugi smeri. Pripravljen sem bil povedati kje so nastavljeni mikrofončki, ker odstranjevali jih nismo. Niti odgovora nisem dobil!
V časopisu pa berem, kar ste prebrali vi! Da nisem več prišel in bla bla bla. Laži so to! Ker odvetnik pozna vso kronologijo kontaktov z NPU, razmišljam da tožim tega gospoda Fanka?
Knjiga je zdavnaj natisnjena. Zaradi viharja okoli nje, zagroženih ovadb in tožb sem moral dopolnit izdajo z nekaj pravnimi odstavki, ki me bodo eventualno reševali na sodišču. Popravljeno izdajo bi moral dobiti prejšnji teden, nisem jo še prejel.
Spremljajte dogajanje naprej in razmišljajte z svojo glavo, kmalu bodo vse maske padle.