Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Okaj-zdj pa res grem iz te teme ven-----------tolikšnega nakladanja v tistih blogih pa še nism doživel.
Najhujš je pa ta:::.ŠKODA da ni nihče slikal
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Boj resne medije sem mislil oz. v smislu medije z višjim dosegom, da raja "zazna". Delo, dnevnik, 24ur, rtvslo, poptv, ali pa vsaj svet.
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Nobeden si ne zasluži moj glas na volitvah, za te barabe je vse to ena navadna igrica, ki jo igrajo zaradi dolgčasa.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a tiste navedbe od 'kralja', da sta šla na lov s sar 80, tudi ne držijo? pa mimogrde, kaj je bilo s temi puškami, da so jih vsi tako populjivali...če se ne motim, gre v bistvu za neko verzijo m 16...
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
meni pa je zanimivo blog brat. Sem ga začel, ko je bil link na pozareportu.
Res vsaka čast piscu
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vem da so se AK švercal iz Celovca v smetarskih tovornjakih......sam mal dvomim da bi mel Janša tolk dobre veze čez mejo....tam je bil le dolgoletni rajon UDBE
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a tiste navedbe od 'kralja', da sta šla na lov s sar 80, tudi ne držijo? pa mimogrde, kaj je bilo s temi puškami, da so jih vsi tako populjivali...če se ne motim, gre v bistvu za neko verzijo m 16...
Ne poznam navedb, nikamor nisem hodil na lov[/quote
Valenčič išče pozornost in baje sestavlja neke zgodbice, izkorišča dejstvo, da sem ga ustrelil v taco, ker mi je vespo ukradel iz garaže, ki mi jo je rental. To je vsa priča
mikstone]