blog ex specialca

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
zehh.otrok, pojdi malo še odpančkat
uf-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Okaj-zdj pa res grem iz te teme ven-----------tolikšnega nakladanja v tistih blogih pa še nism doživel.

Najhujš je pa ta:::.ŠKODA da ni nihče slikal
hysterical-1.gif

Dej pejd rajš kar z alterja prosim. Hvala.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Mene pa zanima, kako da mediji ne pograbijo vročih žemljic s teh dveh blogov? Večji mediji namreč. Za ostale zadeve pišejo po načelu rekla-kazala...očitno nekdo blokira pisanje o tem blogu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
smile-1.gif

Vse medije ki si jih navedel....edini k ga gledam je RTVSlo....ostalo ma pridih senzacionalizma in rumene barve

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
@mikstone me pa že nekaj časa zanima ko je taj švaba
sprasujem se.gif

http://www.mycity-military.com/Kopnena-vojska/AK-47_7.html

kNikS ::
'Litvanka' je nadimak za istocno-nemacke kalasnjikove svercovane u sanducima litvanske firme.

eee to vidis rodak mi kaze da su oni tkz.litvanku dobili u sanducima sa litvanskim oznakama kada je stigla ljudi su je rado uzimali zato sto je bila jako sprecizna nije korozirala lako i sve su bile preklopne..Imas jos koji informacija jer svaka informacija je dobro dosla.

sunburn ::
bugari odavno naoruzavaju black market.... tesko ih je pratiti jer desava se da prosvercuju i seriju bez ikakve oznake koje mozete naci na Bliskom Istoku.. za,onako, da se ljudima ne javi deficit u sredstava za ubijanje.

Ovako ja sumnjam da su ove puske pravili za crno trziste posto ova serija pusaka ima sve oznake i seriske brojeve pa cak i oznaku tvornice evo moja teorija mislim da su bugari ove puske napravili za sebe a nakon nekoga vremena izasla nova serija ovu otpisali a potom prodali nekom njemackom trgovcu oruzija a opce-poznato je da je veliki dio opreme i oruzija u hr i slo stizao iz njemacke (poslje hr slala i u bih), taj njemacki trgovac prepakirao u u sanduke od neke litvanske firme (da bi ih lakse prosvercao) i poslao vamo dole posiljka kad je stigla poslata je na front ljudi na frontu kad su vidjeli sanduke sa litvanskim oznakama prozvali pusku litvanka a ustvari se radi o bugarskoj verziji ak47.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Vem da so se AK švercal iz Celovca v smetarskih tovornjakih......sam mal dvomim da bi mel Janša tolk dobre veze čez mejo....tam je bil le dolgoletni rajon UDBE
sprasujem se.gif

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Boj resne medije sem mislil oz. v smislu medije z višjim dosegom, da raja "zazna". Delo, dnevnik, 24ur, rtvslo, poptv, ali pa vsaj svet.

Markeš je pisal o blogu v prejšnji Sobotni prilogi.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Bolj zanimivo je to, da se veliki JJ še ni oglasil, demantiral, tožil njega, mamo, ata, prababico itd. Očitno je nekaj tega vseeno res in nobeden ne ve, kaj vse si ja "specialec" shranil za "hude" čase.

Še en dokaz več, da je narod, ki tako slepo verjame eni ali drugi strani totalno nor. Nobeden si ne zasluži moj glas na volitvah, za te barabe je vse to ena navadna igrica, ki jo igrajo zaradi dolgčasa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker ni zanikal, to vse drži
smile-1.gif

Koga bomo volili 2012 pa je res težko vprašanje, mogoče bo kakšna nova stranka, zdaj je idealen trenutek. No tudi novi ljudje bi morali biti.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz na volitve ne bom sel, dokler bodo ti isti igralci. desnih volit itak ne mislim ze po difoltu, levi si pa glasu ne zasluzijo glede na vse. pa naj dobi volitve jansa ob minimalni volilni udelezbi. bmk.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
meni pa je zanimivo blog brat. Sem ga začel, ko je bil link na pozareportu.

Res vsaka čast piscu
zmaga.gif

mikstone

Pripravnik
31. jan 2011
63
0
6
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a tiste navedbe od 'kralja', da sta šla na lov s sar 80, tudi ne držijo? pa mimogrde, kaj je bilo s temi puškami, da so jih vsi tako populjivali...če se ne motim, gre v bistvu za neko verzijo m 16...

Ne poznam navedb, nikamor nisem hodil na lov
13.gif

mikstone

Pripravnik
31. jan 2011
63
0
6
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vem da so se AK švercal iz Celovca v smetarskih tovornjakih......sam mal dvomim da bi mel Janša tolk dobre veze čez mejo....tam je bil le dolgoletni rajon UDBE
sprasujem se.gif

organiziran je bil smetarski štrajk
13.gif

mikstone

Pripravnik
31. jan 2011
63
0
6
Citat:
Uporabnik mikstone pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a tiste navedbe od 'kralja', da sta šla na lov s sar 80, tudi ne držijo? pa mimogrde, kaj je bilo s temi puškami, da so jih vsi tako populjivali...če se ne motim, gre v bistvu za neko verzijo m 16...

Ne poznam navedb, nikamor nisem hodil na lov
13.gif
[/quote

Valenčič išče pozornost in baje sestavlja neke zgodbice, izkorišča dejstvo, da sem ga ustrelil v taco, ker mi je vespo ukradel iz garaže, ki mi jo je rental. To je vsa priča
priden.gif

mikstone
nahrung002.gif
]