Blejski otok podarili RKC

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Ne pa ni
hysterical-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
itak..a to nisi vedel?

prvič slišim.
pa sem bil prepričan da je 1800 najvišji hrvaški vrh
zdaj pa dobra novica
zmaga.gif

a cesta je do gor?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Mater, se preklate okol tega otoka, k da je ne vem kaj. Naj ga majo. Če ga bodo preveč srali, bodo že Blejci red naredil. Raje naj vam dekl dvignejo vsi gozdovi, kmetijska zemljišča in kar ima še cerkev pod svojim patronatom. Tist so potiho dobili nazaj, ne da bi kdo trznil. Cerkev je največji posestnik v državi.

Ne omenjaj mi farških host, ker mi gredo lasje pokonc.

Prvič jim jih je podaril Korošec, potem so jih pa še enkrat dobili nazaj v samostojni Sloveniji.
bonk.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ma RKC bi morali strogo in striktno ločiti od države, ne pa da so paradržavna organizacija... Naj RKCplačujeje davke od vsakega priliva, ki ga dobijo... Naj lepo izdajo račun za vsak ofer in od njega odvedejo DDV... Naj že enkrat odgovarjajo za svoja dejanja in odločitve... Ni čudno da počno kar počno, saj če pomisliš samo koliko denarja ob nedeljah naberejo (in to neobdavčenega), potem je pa še socialo in prispevke za farje plačevat... Vtikajo se v javno šolstvo...
Mah, je Albanija kar prav naredila s to organizacijo po WW2...

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, prav lep je izlet v Albanijo, kjer griči niso onesnaženi z versko-ideološkimi objekti.

Po eni strani je zanimivo, kako so katolibani pri nas alergični na komunizem, čeprav so v komunizmu še vedno lahko delovali in nihče jim ni rušil cerkev.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.001
113
A so že odpeljal otok?
Sem mislil it čez vikend na izlet na Bled pa se bojim da ga zamudim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gre za exteritorialno ozemlje Vatikana, tako da bo težka.