BlackBerry Bold vs. BlackBerry Storm

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Živijo!

kdo mev že čast tole sprobat? Za kaj bi se raje odločili? Izkušnje?

lp

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kak novi BB Bold uporabnik, da bi razkril kako skrivnost. Se odločam za nakup pa rabim malo "podpore"
smile-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Za vse uporabnike BB Bold..

Kako je z prikazovanjem / pisanjem šumnikov ?
Ali vsi uporabljate BB storitve?

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
jaz imam bolda in korporativno storitev.
Bold je vse prej kot debel. ni pa ravno ozek...

Tipkanje na QWERTZ je super, šumnike prikazuje normalno. Za pisanje pa mislim, da jih ni.

GPS je praktično neuporaben, saj ne obstaja noben program za navigacijo, ki bi imel karte že naložene na napravi. Le te jemlje iz neta. Pa še BlackBerry Maps zaenkrat ne delujejo na Boldu. Le Google maps ter Demo Garmin

Nasploh je zelo kvalitetno izdelana napravca z zelo dobrim displayem. (po moje je čistejša slika kot na LCDju)

Težava je le samosvoj OS za katerega ni na voljo skoraj nič uporabnih programov... (v primerjavi z WM6 ali symbian)

Push mail deluje odlično. Mail dobim celo prej kot na PC.

še koga kaj zanima?

lp

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
GPS me niti ne moti, morda bo kakšna aplikacija še prišla..

Šumnike pa bi rad pisal.. Obstaja kakšna slovenska verzija "crackberrya"? Tam bi zagotovo kaj "skuhali"
smile-1.gif

Ali je znano če simobil ponuja odklenjene aparate?

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
šumniki delajo... samo input language se spremeni na češki. ko želiš napisat č, stisneš c in zraven zavrtis roler. upam da je dovolj razumljivo
wink-1.gif

moj Bold je odklenjen
cool-1.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
šumniki delajo... samo input language se spremeni na češki. ko želiš napisat č, stisneš c in zraven zavrtis roler. upam da je dovolj razumljivo
wink-1.gif

moj Bold je odklenjen
cool-1.gif

Ti dela BB maps?
LP

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
zaenkrat je 52,00 € letna naročnina, pa plačuješ še prenos podatkov. po novem letu naj se ne bi več obračunaval prenos podatkov... več pa ne vem

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Osebno imam kurbo (8310 Curve) in karte (BB Maps) delajo tudi za SLO. Zna celo izračunati pot in te usmerjati to pa je vse...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Še komu na Bold-u ful počas odpera internetne strani? In nekaterih slikc ne prikaže?

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
jaz zaenkrat nisem imel teh tezav s prikazovanjem. Mogoče ti ne dela dobro zaradi kakšne slabe povezave? Poskusi prek WiFi..