Blackberry aparat na Tušmobilu

kurir

Pripravnik
1. feb 2010
30
0
6
Zanima me: na Simobilu uporabljam Blackberry za mejl in internet. Želim iti na Tušmobil in bi rad obdržal aparat (je še čist dober). Ali bom lahko uporabljal Blackberry aparat za mejl in internet brez storitve Blackberry (ker Tušmobil je ne ponuja)? Kako? Na klicnem centru mi pravijo, da BB aparat lahko uporabljam za SMS in klice na Tušmobilu, za internet pa nikakor ne. Ali to drži?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
mislim, da drži, saj bb uporablja posebno omrežje za internet. - vsaj tako sem jaz slišal.

mu lahko kdo, ki se bolje spozna, obrazloži kako to poteka pri bb?

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Po moje odvisn od programa tud. Vem da ko sm jest meu sm se ful jebu pa mi ni ratal. Browser je hotu na vsak nacin bb service.
Sem pol obupal (res pa da se nisem prevec s tem ukvarjal).

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
odvisno!

pr mobitelu lahka uporablas normalno prenos podatkov gledas use strani prek mobilnega neta + MMS ce pa hoces uproablat njihov tist BB za mejle pa to pa mors doplacat 5e
pr simobilu mors v vsakem primeru met paket orto beri da ti sploh net dela
kk je pr tusu pa nevem

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik kurir pravi:
Zanima me: na Simobilu uporabljam Blackberry za mejl in internet. Želim iti na Tušmobil in bi rad obdržal aparat (je še čist dober). Ali bom lahko uporabljal Blackberry aparat za mejl in internet brez storitve Blackberry (ker Tušmobil je ne ponuja)? Kako? Na klicnem centru mi pravijo, da BB aparat lahko uporabljam za SMS in klice na Tušmobilu, za internet pa nikakor ne. Ali to drži?

Drži, potem je isto, če imaš en navaden aparat
smile-1.gif
. Tudi če bi se dalo uporabljat (kakor je nekdo omenil s hekom) bi imel slabo podporo s strani tuša, če kaj nebi delovalo. Se pravi je edina izbira M@ ali S!.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Zdaj ni treba več bežat na tuš... Nadomestilo je bilo ukinjeno
smile-1.gif

Podražitve naročnine in cene klicev pa ostale še za naprej
grims-1.gif

LP

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Zdaj ni treba več bežat na tuš... Nadomestilo je bilo ukinjeno
smile-1.gif

Podražitve naročnine in cene klicev pa ostale še za naprej
grims-1.gif

LP

Od ostalih podražitev je pa res zoprn samo dvig cene klicev v druga omrežja pri Orto U Nulo.

Na srečo teh klicev nimam veliko.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Saj ne, da se je simobil podražil, ampak tuš je z novimi paketo enostavno zmagal.

zaenkrat.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Blackberry aparat na Tušmobilu in Simobil pač ne gresta skupaj. Aja, kdo bi se držal teme?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Hja ne vem, kateri paket pri tušu pa je dražji, kot je pri konkurenci ? oz kateri paket pri konkurenci je cenejši ?

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
HA ha, pa TUŠ ima povsod ful dober signal, pol je pa svizec milko zavil............

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
moja ima BB in ji dela internet, a potem čez čas nekaj zjebe in več ne dela, potreben je reset, potem pa spet dela.