Black lista DELODAJALCEV

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Še pojasnilo Mercatorja:

Na črni listi delodajalcev, ki jo je objavil Zavod za zaposlovanje, je tudi Mercator. V podjetju so pojasnili, da so se znašli na seznamu, ker si študent, ki je leta 2008 delal na študentsko napotnico, ob pričetku novega študijskega leta ni uspel pravočasno zagotoviti nove. Zato je dan ali dva delal brez napotnice, kar je ugotovila inšpekcija in oglobila Mercator. "Poudarjamo, da si v Mercatorju kot družbeno odgovorno podjetje in zaradi velikega obsega dela prizadevamo povsem spoštovani zakone, posebej delovnopravno zakonodajo," so poudarili.

ej atiiiii, dej me zdej vn iz dreka potegniiiiii!!!
hysterical-1.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Na tej listi poznam 2 firme katere so delale za mojo bivšo firmo, lastnike teh firm osebno poznam in so
super ljudje.

Na to listo so prispeli po zaslugi moje bivše firme, k jim ni plačevala...
jezen.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 1980 pravi:
Največji problem je ravno to, da vsi nekaj čakajo do zadnjega ko je že vsega konec in prepozno. Treba je ukrapati takoj v istem trenutku, ko se ugotovi, da nekaj ne štima. Vsi si mislijo, saj bo bolje. Nič ne bo bolje, ko si je nekdo drznil, da te okrade pred očmi in te na tak način dela debila, ti pa ne prožaš odpora in si misliš saj bo bolje, v takšnih trenutkih se samo vprašaj; Ali ti bo TAT, LOPOV vrnil denar z denarnico, če ti jo bo ukradel
sprasujem se.gif
Ah, saj bo bolje.
Ah, delajmo se kot da nič ni.
Ah, ne bom tužibaba.
Ah, bom že potrpel.

Ja, taka je slovenska zgodba.

Na koncu seveda sledi: Joj, le kako, da je tako slabo?

davidmajgas

Zelenc'
29. jun 2016
2
0
1
POZDRAVLJENI OPOZORIL bi vas pred neplačniki ki ne plačujejo redno in gre
se za firmo MAJGAS D.O.O na trzaski cesti nasproti ploja MARIBOR 2000
in sicer montaze in varilstvo.
Sicer sem za njih delal priblizno 3 mesece in nikoli več ker nisem dobil cele plače ,ko
sem odšel z firme ,3.30.2016.
Sicer znesek ni ostal veliki ampak je vseeno denar,dolžen pa je ostal meni
in sodelavcu meni nekje 300 ,in sodelavcu približno 600,Klical sem ga in pisal in vedno je imeu
izgovore ces da je na sestanku in da bo kasneje nakazano skratka vedno so bili izgovori.
Kaj se tiče firme je v katastrofi zato sem tudi odšel vstran ,ni bilo nobenega odnosa
do delavca kod da si zadnji drek prau tako nobene organizacije kaj se tice delovnega mesta
in dosti drugih stvari bi se lahko nasteli,ampak mi ni za debatirat o tem,skratka napisati sem hotel da firma po odhodu ni plačala vsega kot bi mogla !!