Bizi.si prenova

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Vcasih si lahko pogledal lanski promet in prikazan dobicek od podjetij, zdaj po prenovi pa ni vec mozno.
Ali obstaja pri nas kaksna podobna stran s temi podatki?

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Tole piše pod brezplačno registracijo:

Nimaš računa? Registriraj se

Brezplačno registriran uporabnik lahko
Shrani podjetja v svoj Portfelj, shrani iskalne kriterije in jih sproži ob naslednjem iskanju,
Vidi dva finančna podatka o podjetju:
Čisti dobiček ali izguba in Čiste prihodke od prodaje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Stran je postala neuporabna. Podatke itak črpajo iz Ajpesa, tako da bom odslej uporabljal zgolj slednjega.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Citat:
Uporabnik maremm pravi:
Tole piše pod brezplačno registracijo:

Nimaš računa? Registriraj se

Brezplačno registriran uporabnik lahko
Shrani podjetja v svoj Portfelj, shrani iskalne kriterije in jih sproži ob naslednjem iskanju,
Vidi dva finančna podatka o podjetju:
Čisti dobiček ali izguba in Čiste prihodke od prodaje.

Sploh nisem opazil, ker prej se nikoli nisem prijavljal.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.572
940
113
Čeprav imam rad novosti, ampak tale novi bizi.si je katastrofa. Ni mi jasno, če vpišeš v iskalnik firmo in klikneš na izbrano, zakaj je potreben še en postopek, da prideš do informacij tega podjetja?

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.398
4.964
113
definitivno je stran postala nepregledna, zagotovo pa prej niso imeli kaj dosti izkupička od neprijavljenih uporabnikov
in bodo verjetno sedaj zbirali bazo uporabnikov...

Drugače pa prijava na ajpes in imaš vpogled v bilanco...

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Bizi.si bi moral biti plačljiv, mi gre na K****, ko folk iz radovednosti šnofa, koliko prometa sosed naredi...plačaj, če si že tako radoveden...tisti, ki zares potrebuje podatke o podjetju mu to ne bo problem

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Javne info pri nas...ostale EU države tega ne poznajo in je prav tako. Prometi, zaloge itd...naj bo plačljivo v kolikor kdo želi gledati.

Sam recimo uporabljam in plačujem bonitete ker mi je pri roki in omogoča vpogled v blokade, tožbe itd...ter seveda obveščanje na mail itd..

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je ajpes free, pa veliko več info.
to so javne info in kaj te moti?
da voziš bmw na firmo, otroc pa 90% subvencije vrtca?
al kaj drugega?

Kje v Ajpesu so podatki o prihodkih/dobičkih prejšnjih let? Najdem samo osnovne podatke o subjektih.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
je ajpes free, pa veliko več info.
to so javne info in kaj te moti?
da voziš bmw na firmo, otroc pa 90% subvencije vrtca?
al kaj drugega?

Ne, nič od tega, samo mi gre na k****, ker pač folk šnofa. Kaj od tega v prejšnjem postu nisi razumel?
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to tudi mene moti, da je vse javno.
pa nej še un k šnofa javno napiše svojo plačo
wink-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mislim, da vsak dober podjetnik ponosen na svoj prihodek in mu je to tudi referenca za uspešno nadaljnje delo. Če sam naročim pri neki firmi izdelek, ga večinoma prej preverim po prihodkih, da ocenim koliko mu dejansko lahko zaupam.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
obstajajo podjetniki in "podjetniki" No slednji so taki "reveži", ki so mogli odpret sp samo zato, da lahko delajo v enem drugem podjetu, kjer je samo peščica ljudi redno zaposlenih. No in takim, ki izdajo račun samo svojem matičnem podjetju ni ravno v interesu, da vsi vidjo njihove dohodke.

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ne razumem te tvoje razlage, ker eno so prihodki s.p.-ja, drugo pa je podjetnikov dohodek, ki je pa ponavadi tako zmanipuliran s stroški, da še obdavčitvi pobegnemo ... tako da se v veliki večini niti približno ne da videti, koliko dejansko nekdo zasluži (oziroma bodimo natančni - koliko mu ostane mesečno).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
dohodek sem mislisl splošno kolk dobiš vsak mesec na račun*12. če si normiran je itak potem fiksno in se ne da nič s stroški šmuglat. kar je pa večina sp-jev ravno zaradi takih ralogov, kot sem že napisal.