Bivši predsednik vlade na masaži pri Čepinki

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če se poznava VL sem mislil.
Na forumu si šele en mesec, prvič slišim zate, ti me imaš pa že v točno določenem predalu.
confused-1.gif

Nagradno vprašanje. Argumentiraj kje sem jaz nestrpnež in podpihovalec nestrpnosti, ker imam občutek da me žališ.
tongue-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.366
309
83
39
Ljubljana
Urška Hočevar Čepin
Jutri vabljeni 

Massage party with URŠKA ČEPIN@Caffe bar Fur-či
Tomorrow at 9:30pm at Leskovec pri Pragerskem

evil.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če si veren imaš predispozicijo, da lahko verjameš zadevam brez dokazov.

Sicer je potrebno razložiti kako je možno, da imaš dvojna merila. Najlažje na kakšnih primerih hoje po vodi ipd.

Aha torej če nisi veren pa te predispoziciji nimaš (kul tole je še men všeč) in to potem velja za vse ali samo za novinarje?

Sicer pa smo pri novinarjih že ugotovili, da lahko napišeš finski članek tudi če ne govoriš angleško in finsko. Pa še verjeli so!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ne lahko, mora verjeti. Sploh papežu, ki je nezmotljiv.

Hvala, da si me popravil in dopolnil
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Sicer je potrebno razložiti kako je možno, da imaš dvojna merila. Najlažje na kakšnih primerih hoje po vodi ipd.

Aha torej če nisi veren pa te predispoziciji nimaš (kul tole je še men všeč) in to potem velja za vse ali samo za novinarje?

Sicer pa smo pri novinarjih že ugotovili, da lahko napišeš finski članek tudi če ne govoriš angleško in finsko. Pa še verjeli so!

Google translate je dokaj neboleča brezplačna storitev...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Ne lahko, mora verjeti. Sploh papežu, ki je nezmotljiv.

Hvala, da si me popravil in dopolnil
evil.gif

Me veseli, da sem ti lahko pomagal! Dobro predvidevam a? Vedno me vesli če komu pomagam tudi če kdo dojame dvojna-dvojna-dvojna merila.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Google translate je dokaj neboleča brezplačna storitev...

Ne vem če je v tem primeru neboleča
confused-1.gif

Moraš vsaj znati hitro 10prstno slepo tipkati. Ampak če znaš prav napisat......
wink-1.gif

Uhhh zdej smo že pri dvojnih-dvojih-dvojih-dvojnih merilih. Napreduješ

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
WOW odlično tudi ti predvidevaš! Danes me pa presenečaš.

JA sem. On ima pol tipkovnice jaz drugo polovico. Evo zdej veš še odkod slovnične napake.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
A vidiš kako lahko je verjeti samo če hočeš to slišati!
Če si pa še zagret pol pa dogajaaaaaaaaa.... a ne?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Index se je pwnu, Požar report pa se bo najbrž tudi...

Skrajni čas, da največji lažnjivec v slovenskem medijskem prostoru končno konkretno naj*be...
Daj naštej laži, ki jih trosi Požar, ajde, da te berem!
smirk-1.gif

Izvoli! -> http://www.pozareport.si/

Na naslovnici je sicer neka reklama za oddajo kjer bo gost Jelinčič, to jim mogoče verjamem. Ostali članki so zlagani ali vsebujejo vsaj prirejeno resnico (kar jaz enačim z lažjo), tako da ... have fun!
wink-1.gif

Neresen, poscano rumen, politično pristranski in lažnjiv medij.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:

Neresen, poscano rumen, politično pristranski in lažnjiv medij.
Ampak po dekretu nekega "lingvističnega sindroma", ga moraš pod nujno prebirat, čeravno je vse našteto, ali so ti samo plesne droge skisale možgane? Tip napiše tisto, kar morajo v Mladini, Delu&co zamolčati, ker bi škodilo pasjejebi kliki, me pa zanima, kako bi tebi podobni onanirali, če bi bila imena akterjev v Požarjevih člankih malo drugačna, če bi ga Čepinka vlekla Janši ali pa bi Gorenak naročal kvazi viagro.
smirk-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In? Zakaj ne beremo, da jo je obiskala policija ali vsaj DURS?
Kurbanje res ni nezakonito, je pa nezakonita utaja davkov in predvidevam, da dečva ne glede na svojo "lepoto" ne zasluži malo.

Prostitucija je pri nas že vrsto let DEKRIMINALIZIRANA. Torej policija nima kaj obiskovat žensk, ki se ukvarjajo z erotično masažo, ali s prostitucijo.

Glede DURSA: pri nas obstaja pač nek konsenz (še iz preteklosti, ampak to bi kazalo čim prej spremeniti, ker vsekakor nismo bogata država), da se na spolne usluge NE plačuje davka. Zaradi tega takole čez palec vržemo stran mesečno nekaj miljonov evrov.

Zanimo je tudi, da je pri nas tudi oglaševanje prostitucije popolnoma legalno. To "storitev " je namreč dovoljeno oglaševati, druge storitve pa je prepovedano oglaševati (preprečevanje dela na črno)!
Poskusite dati oglas, da recimo polagate ploščice, pa vam bodo v večini oglasnikov oglas zavrnili, oziroma zahtevali kopijo obrtnega dovoljenja...

Kakorkoli, čedalje bolj izgleda, da se bo kmalu vsaj vsaka deseta Slovenka dajala dol, sej se da v pol ure z eno masažo, ali z enim seksom zaslužiti toliko, kolikor zasluži ženska s kakšnim drugim delom v osmih, ali desetih urah (30-40 evrov)...

Takle mamo v tej državi, ki po eni strani bi, po drugi pa spet ne bi (imela prostitucijo).
Po drugi strani pa so kurbe v Kopru nudile spolne usluge ameriškim mornarjem že daljnega leta 1960...

Toliko, da bo slika popolnejša.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
škoda ker ni dobila 75 000. bi si lahko potem enega dobrega kirurga posikala da malo popravi slabo opravljeno delo.