Bivši predsednik vlade na masaži pri Čepinki

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
potem od žene zahtevaš, da ti dokaže, da ni bila na kurvariji
smile-1.gif
hec

imaš prav, da tako razmišljaš in to vsekakor razumem

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ne jokaj, no.

Kje vidiš kakšno jokanje? Imaš spet težave z razumevanjem napisanega? A ti moram bolj počasi napisat?
Če ne zmoreš inteligentnejšega odziva, se tudi za etiketo jokcanja ni treba skriti. Sem bil mnenja, da neposreden odgovor z jokcanjem označijo samo takšni mentalno prikrajšani revčki, kot so bontona polni nadpovprečni neslovenci in subsidiarni shizofreniki, pa vidim, da se je okužba razširila tudi med selektivno strpne.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Brez dokazov nikomur - a je to tako težko razumeti?
Nato je bog 6. dan ustvaril ...

Ampak tega niso novinarji napisali
hysterical-1.gif
zato lahko mirno verjameš in veruješ tem navedbam brez dokazov.

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
A bi se morala ?
V RL nimam stikov z nestrpneži in podpihovalci nestrpnosti tako da je malo verjetno da se poznava - mi je pa zanimivo da si napisal ali se poznava ali to pomeni da lahko komunicirajo s tabo samo tvoji znanci ki te trpljajo po hrbtu in ti dajo prav, zelo primerno za temo samocenzure.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Čakaj, vernik pač ne more napisat, da nikomur ne verjame brez dokazov, to ni podpihovanje in nestrpnost, ampak dejstvo. Beseda vernik pač izhaja ravno iz te lastnosti, dokazov za obstoj boga pa zaenkrat še ni. Stvar kvečjemu ne sodi v to temo, to je vse.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Požar je nedvomno lažnivec (z zadnjim člankom tudi sam priznava). Če se je že opravičeval za laži in če je pripravljen z lažjo namočiti konkurenco (je ne zagovarjam), bi verjel, da je za zaslužek zmožen namakati tudi bralce. Zna pa, seveda, objaviti in izbrskati kaj resničnega, ampak mu generalno ni bolj za verjet kot malcomX-u. Ko predloži dokaze, ni problema.

Kaj ima Piano veze, mi pa ni jasno. Sploh, ker je ravno Požar vključen tja.
confused-1.gif

Jaz brez dokazov ne verjamem nobenemu novinarju, ne Karbi, ne Požarju, ne Praprotniku...

Jap, tu se je model ujel in pokazal dvojna merila kot vedno
hysterical-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Čaki zdej pa jaz neki ne razumem. Torej če si veren potem moraš kar vsem novinarjem vrjeti? In nikakor ne smeš zahtevati dokaze.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če si veren imaš predispozicijo, da lahko verjameš zadevam brez dokazov.

Sicer je potrebno razložiti kako je možno, da imaš dvojna merila. Najlažje na kakšnih primerih hoje po vodi ipd.