Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
žalostno je, da na usrano kurvarijo ne moreš, ne da bi te nekdo posnel. žalostno, kot je žalostno tudi, da ded more it na kurvarijo, kar se ne spodobi in ne dela. Ves problem se začne pri tem, da žena učitno ni oddelala svojega poslanstva
Podpišem. Načel si nekaj zanimivih tem:
1) Nikjer, ne v javnosti, in očitno tudi ne v kakšnih zasebnih prostoih nisi več na varnem pred tem, da naredijo kakšno tvojo fotografijo, ali celo posnamejo video.
2. Zakaj hodi toliko (poročenih) moških k erotičnim maserkam in ostalim ponudnicam seksualnih užitkov?
3. Zakaj se ženske/žene ne potrudijo, da bi s pestro "ponudbo" in "inovacijami" zadržale moške doma? In raje vidijo, da je družinski proračun tanjši za 50, 150, 300 in več evrov?
4. Ali je internet res tako bistveno spremenil razmišljanje večine moških, da niso zadovoljni še z tako prizadevno partnerko, ljubico, včasih celo ne s prostitutko?
5. Ali smo (predvsem po zaslugi spleta) spolnost/spolni akt devalvirali na nivo popitja kozarca piva, požretja nekega sendviča (vsak dan drugačen sedvič pri drugem ponudniku)?
Vem, da se boste norčevali iz mene in iz mojega posta, ampak sem prepričan, da smo tudi pri omenjenih temah in dilemah zavozili, kar se je zavoziti dalo!