Bitcoin-hudičeva valuta.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Coinbase.com

Service Unavailable
Coinbase is currently down for maintenance. Please try again later or see our status page for more information.

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
ne vem no. Nekdo se igra. Sam drobiž se prodaja.

In ze drobiz je takole zanihal zadevo. Kaj sele ko bo slo zares
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik netko pravi:
kapitalizacija se pobira gre nazaj proti 300 je bila že na 291

Prej na vrhuncu je bilo je že blizu 350.

In jasno vse borze ki poslujejo s fiat so crknile, 80% ostalih je neuporabnih ker štekajo že uvodne strani kaj šele trgovanje. Kar je promet gredo skozi očitno samo samodejni orderji.

Sem pričakoval take zadeve bolj tam čez 1000 marketcapa, ampak ja bomo pač prej videli zanimive stvari in kdo ima prav okoli "vrednosti" kriptovalut!
evil.gif

Vsekakor manjši dip + svež kapital ob novicah za prebito mejo 10k zna vodit v večjo nadaljno rast, razen če bodo azijci sedaj začeli kakšne masovne razprodaje (ne vem kako jim tam delujejo njihov borze, če tako kot pri nas zna še precej padat preko noči).

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Eno vprašanje...če sem prijavljen v Bitstamp in je sedaj stran neodzivna oz mi javi Error, se lahko prijavim kasneje na drugem računalniku in bom na tem odjavljen avtomatsko al kako gre to? Torej, sedaj sem bil v službi prijavljen in grem domov. Stran je nedosegljiva. Ko bo ponovno dosegljiva, bom avtomatsko odjavljen tukaj v službi?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Prijava je samo seja v browserju. Ponavadi se pobriše ko zapreš brskalnik, itak pa bodo morali pri bitstamp resetirat strežnike kar bo spet pobilo seje. Če te res skrbi pobriši v browserju prijavne seje (ne vem kaj uporabljas v FF je history -> clear recent history -> active logins).

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
dvomim da bo korekcija trajala le par ur. Ponavadi se vleče v kak teden. Vsaj zadnjič je bilo tako. Taki sunki gor dol so pump n dump. Ni organsko gibanje...