Bitcoin-hudičeva valuta.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
https://fork.lol/pow/retarget

tole se bo zgofilo v naslenjih 12ih urah (oz prej, saj je ining blokov na BCHju zelo velik in ni standaredn na 10minu).... če ne bo preveč sell panike, bo vse kmalu normalno, saj bo BCH manj profitabilen za mining.

Ta napad je koordiniran s strani Kitajske, saj omogoča,da bi se denar iz BCH prelil v BTC in tako omogočil bolj profitabilni mining.

lp

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ateis, ker si verjetno že prebral komplet "gradivo" iz tvojega drugega linka, lahko na hitro napišeš, zakaj naj bi se šlo?

Edit: vidim, ja, mnogo poizkusov organiziranega napada na BTC

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Chinese miners (f2pool, antpool, etc. D. E. D.) organized large exchangers (via / huobi / okcoin, etc.) to support and launch Bitcoin Cash. With support of scammer Roger Ver.

Potrebno je samo počakat, nekje 10 ur še.,d apride do korekcije težavnosti in če bo cena BTCja ostala nad ceno BTHja, bodo minerji preklopili nazaj na BTC. Zadnji napad je trajal 3 dni.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Support level BTCja je zelo močen... pri 5500 se je pokazalo koliko.

PRvi napadi na BTC so bili finančne narave... split BTC v BTH.

Drugi napad je bil minerske narave .... mali pump in prenos minig powerja na BCH.

Tretji napda je bil SegWit2x.... večji pump z pomočjo borze, prenos miniga na BCH,....

Edit: na sliki sta proikazan samo drugi in tretji. Prvi je fil fork BTCja v BTH, ki ga ni na sliki, aj ga ob forku še ni bilo na borzi.

https://ibb.co/cDYJaw

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Če izveš kakršnekoli info, daj prosim, napiši tule. Hvala
zmaga.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Prevratnikom bo počasi zmanjkalo municije za nadaljevanje "državnega udara".

Samooklicani "bitcoin jezus" Roger Ver je sicer ravno nakazal 25K BTC v bitfinex, kar pomeni, da ga že pošteno daje panika
evil.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ampak so pa ekipca tile BCH prevratniki
evil.gif

Craig Wright . fake Satoshi
Roger Ver - ki je trdil, da je Mt.Gox varen in prisegal na B2X potem pa čez noč obrnil ploščo
Jihan - Mining chip mafia leader (Antbleed)

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Ja, so prevratniki. Dejansko njihova propaganda odlično deluje. Imajo denar in velik mining powerja, da lahko delajo marsikaj. Sicer ne morejo uničiti bicvoina, lahko pa širijo laži in blokirajo transakccije. Ko bo LN enkrat zunaj, se vsi prevratniki zavedajo, da bo še težje uničiti bitcoin. Takrat nam bloki na deset minut niti ne bodo pomembni, saj bodo transakcije instantne in skoraj brez feeja(mogoče nekaj desetin ali stotin centa).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.996
6.169
113
Kdo razen minerjev bo pa še pripravljen vlagat če delajo vsesplošno sranje. Konec zgodbe bo, da je vse samo igra posameznikov katerim ne moreš zaupat svojega denarja. In zadeva bo šla v maloro.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Kriptovalute še niso toliko v mainstreamu, da bi jih uporabljali "običajni" ljudje, kaj šele razumeli.

Korekcije se (na srečo) dogajajo še v času, ko jih uporablja večinoma kolikor toliko tehnično podkovan folk, ki drugače in bolj popustljivo dojema vse te frke.

Ko bodo postale del vsakdanjika, bodo že bolj dodelane in bulletproof.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
se strinjam. vseeno pa to kr negativno vpliva na celotno sceno. Sicer BTC neporedno ni ogoržen, vseeno pa dogajanje okoli tega lahko povzroči veliko negativnih novic.

BitcoinC(r)ash je anomalija, ki ovira BTC pri nadaljnem razvoju. Dokler ga ni bilo , je bil BTC kot osnova za ostale valute. Upam, da tega Roger Vera povozi avtobus, saj nam bo tako vsem lažje. Kdo bi razumel človeka, ki ima v lasti za nekja stopmiljonov premoženja (100k-200k BTCjev, solastinšvo v Bitpay, Blockcahin.info, itd) in bi ga rad prevzel kontrolo nad svetovno valuto. Upam, da čimprej pridejo še ostali minerji iz različnih koncev sveta, da bo razpršenost večja.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Tile kekci so samo frontmeni, ki jih je za svoje načrte izkoristil (mobiliziral) velekapital, ki mu decentralizirani in transparentni sistem kriptovalut ni niti malo všeč in ga zato poskuša zaustaviti. Začeti pa je treba seveda pri glavi, kasneje bi sledilo še ostalo...

divide et impera

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Tisti ki trejdate, dejte mal povedat kolikšen % donosa ste ustvarili v zadnjih 2-3 mesecih. Od septembra do sedaj.
Konec avgusta sem prvič nabavil na bitstampu vsakega po 1/4. Trenutno sem še 7% v plusu, v najboljših časih (prejšni teden) sem pa že imel 20 % plusa. Ker imam manjšo količino, se mi ne splača trejdat, raje delam so večji donosi.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.996
6.169
113
Včeraj sem naredil 70% plusa. To bo verjetno prvič in zadnjič v življenju. Upam da na koncu nebo številka enaka samo predznak drugi
smile-1.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Včeraj sem naredil 70% plusa. To bo verjetno prvič in zadnjič v življenju. Upam da na koncu nebo številka enaka samo predznak drugi
smile-1.gif
Kolk je blo včeraj me ne zanima. Mi deluje tako kot, moj avto po klancu dol pokuri le 1 deci al pa še to ne, če nimam vključenega gretja.

Zanima me obdobje zadnjih dveh mesecev vse skup, kar imate v kripto valutah. Ali s trgovanjem delate večji +, kot je sama rast, ali greste v minus.