BIOENERGETIKI

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Alternativec je ni opazil (pozabil sem mu povedati).
pokliči Marijo, ti bo prek telefona vse povedala....njej sam ne rabiš nič govorit kaj je narobe...
wink-1.gif
nič te ne košta, par inpulzov telefona...

@Blacjack...dokaz sem jaz sam sebi, tebi in ostalim mojstrom, ki ne verjamejo, če ne primejo mi ni treba dokazovat ničesar....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Alternativec je ni opazil (pozabil sem mu povedati).
pokliči Marijo, ti bo prek telefona vse povedala....njej sam ne rabiš nič govorit kaj je narobe...
wink-1.gif
nič te ne košta, par inpulzov telefona...
Vedeževalka ti tudi "vse pove"
smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
37.602
10.897
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Dr. Žgajnar je nekoč ob pivu dejal, da kljub vsem naporom zdravnikom, pacient, ki ne verjame, da lahko raka premaga, res težko zmaga. In da velja tudi obratno, da nekateri, za katere ne morejo napovedati pozitivnega izhoda, z močno voljo (seveda skupaj s tradicionalnim zdravljenjem=medicina, ne čiračara) vseeno premagajo raka.

Tole bi moral biti čisti slučaj. V vseh primerih. Razen če bi vodili evidenco pozitivcev in negativcev in bi pozitivcev bilo mnogo več ozdravljenih, potem bi se lahko vprašali WTF...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
KSZ

Naj opišem še naš primer. Mojemu očetu so operirali raka na želodcu. V spremnem pismu splošnemu zdravniku so napisali, da so sicer izrezali žarišče, da pa bo izboljšanje kratkotrajno, ker ima polno trebušno votlino metastaz. Kako naj potem prične z analgetiki, nadaljuje z opiati itd. Nikoli ga niso poklicali na kontrolo.
Končalo se je tako, da je oče umrl dvajset let kasneje iz drugega razloga, da ni bil nikoli ne pri alternativcu, ne nikjer drugje.
Res pa je, da je bil zelo veren, nikoli pa ni povedal, komu naj bi se bilo zahvaliti za čudež.
smile-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:

@Blacjack...dokaz sem jaz sam sebi, tebi in ostalim mojstrom, ki ne verjamejo, če ne primejo mi ni treba dokazovat ničesar....

se enkrat si pokazal da si manipulatorski laznjivec ki promovira "nadriljecnistvo". Primeren za kazen.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
KSZ

Naj opišem še naš primer. Mojemu očetu so operirali raka na želodcu. V spremnem pismu splošnemu zdravniku so napisali, da so sicer izrezali žarišče, da pa bo izboljšanje kratkotrajno, ker ima polno trebušno votlino metastaz. Kako naj potem prične z analgetiki, nadaljuje z opiati itd. Nikoli ga niso poklicali na kontrolo.
Končalo se je tako, da je oče umrl dvajset let kasneje iz drugega razloga, da ni bil nikoli ne pri alternativcu, ne nikjer drugje.
Res pa je, da je bil zelo veren, nikoli pa ni povedal, komu naj bi se bilo zahvaliti za čudež.
smile-1.gif

ze tukaj se zatakne.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj se zatakne? Na kontrolo ga verjetno niso klicali, ker so ga odpisali. Ali pa misliš, da je dobil spremno pismo, namenjeno drugemu pacientu?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kaj se zatakne? Na kontrolo ga verjetno niso klicali, ker so ga odpisali. Ali pa misliš, da je dobil spremno pismo, namenjeno drugemu pacientu?

Prvo, ni spremno pismo, ampak odpustno pismo.

Drugo, ce je prestal operacijo "raka" bi potreboval kak teden dva (pred leti celo vec) da dobijo patoloski izvid. O tem ga morajo obvestit domov in ga spremljat. Vsak vecji kirurski poseg ima spremljanje. Ce pa trdis nasprotno pa prilepi scan odpustnice.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Jst sem bil do sedaj pri dveh bioenergetikih. Eden je pravil, da sem v prejšnjem življenju hotel naredit samomor in on bo to izkušnjo izbrisal in bom boljše... zaenkrat izgleda da še ni izbrisal
grin1.gif
ta je bil poceni,
Pri drugem sem se pa res dobro počutil, ker ko mu v koverto stisneš 150€ za nič, pozabiš da te nekaj boli
grin1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
To se je dogajalo leta 1972, tako da je brez veze. Vem pa, kaj sem videl. S tem zapisom sem mislil samo povedati, da pride včasih do spontanih ozdravitev in si za njih potem zasluge pripišejo razni alternativci.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Primeren za kazen.
kako predvidljivo....kdor ne razmišlja kot mi ga treba "odstaranit"
bonk.gif

Pa še to, raje se nehaj oglašat, ker z tem obnašanjem sramotiš svojo visoko izobraženo stroko
bonk.gif

P:S: zakaj je zgodba vedno ista
confused-1.gif

P.P.S. ne upam objavit izvidov, že tako mi groziš, kaj bi šele bilo če bi res dokazal da si tele in te osramoti
bonk.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako predvidljivo. Stisneš rep med noge in iščeš izgovore.
smirk-1.gif
kot sem že napisal, povedal sem samo svojo lastno izkušnjo če komu koristi OK, če ne tudi OK....

ne mislim se it v dokazovanje, ker noben nič nima od tega zato je moja debata zaključena....pa ti temu reci kakor želiš
rolleyes-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ksz..
ogromno je "zdravilcev", ki dobesedno ubijejo ljudi s tem, da jim odsvetujejo klasično zdravljenje in logično je, da so zaradi tega zdravniki, ki naj bi življenja reševali, jezni..

drugače pa je našemu znancu v ponedeljek onkologinja na zelo grob in nečloveški način povedala, da več kot dva, tri dni itak ne bo živel, da naj si priskrbi morfij in, da je ona zdravljenje zaključila..nekak v takem primeru pa probaš naredit vse kar ti pade na pamet, da se njena napoved (od kje ji sploh pravica govorit o dnevih, če je to nihče ni vprašal??)ne bi uresničila..in ja, prihaja bioenergetik, bolnik morfija ne potrebuje in od "šloganja" onkologinje je minilo že 7 dni..ne vemo kako bo ampak tudi zdravniki ne vedo vsega..

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Tu ni problem v znanosti, znanost zna ob dostopu do najnovejših znanj in tehnologij marsikaj. Problem je, kot si že sama omenila, v izvajalcih, torej zdravnikih, ki kot predstavniki uradne medicine svojega dela ne opravijo strokovno, kot bi ga morali, za nameček imajo pa še velikokrat katastrofalen odnos do pacientov.

Bottom line: če bi bila vsakemu posamezniku dostopna vrhunska medicina z vrhunskimi in človeškimi izvajalci, bi bilo povpraševanja po alternativcih bore malo. Ker pa marsikateri zdravnik jemlje paciente kot objekte, imamo, kar imamo.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ksz..
ogromno je "zdravilcev", ki dobesedno ubijejo ljudi s tem, da jim odsvetujejo klasično zdravljenje in logično je, da so zaradi tega zdravniki, ki naj bi življenja reševali, jezni..

drugače pa je našemu znancu v ponedeljek onkologinja na zelo grob in nečloveški način povedala, da več kot dva, tri dni itak ne bo živel, da naj si priskrbi morfij in, da je ona zdravljenje zaključila..nekak v takem primeru pa probaš naredit vse kar ti pade na pamet, da se njena napoved (od kje ji sploh pravica govorit o dnevih, če je to nihče ni vprašal??)ne bi uresničila..in ja, prihaja bioenergetik, bolnik morfija ne potrebuje in od "šloganja" onkologinje je minilo že 7 dni..ne vemo kako bo ampak tudi zdravniki ne vedo vsega..

Mater naivnega folka
bonk.gif

Tole berem ravbno ko jem kosilo s tremi marsovci zraven mene, sicer imam sliko in posnetke kdor ne verjame ampak nebom objavljal na forum da me nebi kdo napadel
bonk.gif

Aja prejšnji teden so rekli da bo konec sveta čez 3 dni evo danes je že 6 dan....
bonk.gif

Aja pa sosedu so avto nekaj šravbali ima 500 konjev in porabi samo 3 litre nafte... mestna vožnja

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ok, sej vem, da nimaš glih potenciala ampak že ko vem, da rešilca voziš oz.da delaš v zdravstvu.. mogoče prebereš še enkrat?
al mi ti na svoj način praviš, da ne gre verjet onkologom??

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Primeren za kazen.
kako predvidljivo....kdor ne razmišlja kot mi ga treba "odstaranit"
bonk.gif

Pa še to, raje se nehaj oglašat, ker z tem obnašanjem sramotiš svojo visoko izobraženo stroko
bonk.gif

P:S: zakaj je zgodba vedno ista
confused-1.gif

P.P.S. ne upam objavit izvidov, že tako mi groziš, kaj bi šele bilo če bi res dokazal da si tele in te osramoti
bonk.gif

prosim osramoti me.
bonk.gif

Cakam dokazila.