BIOENERGETIKI

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ena na Vrhiki je pozdravila kolegu začetek multipleskleroze,....se pa samo prvič dobiš z njo, potem pa stojiš na nekih točkah okoli njene hiše,....je pa tako, da ti že po telefonu pove kaj je narobe in tudi, če ti sploh lahko pomaga, tako da ne nateguje nekaj v tri krasne....sem pa slišala tudi veliko drugih pozitivnih kritik na njeno delo, tako da če te zanima bom malo kasneje poklicala mami za kontakt...

Edit: Marija Marinko,....Podlipa pri Vrhniki, 01/75-05-806

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mohorič Ivo
4226 Žiri
gsm: 041 745 413
e-mail: ivo.mohoric@siol.net

Baje je kar uspešen, jaz osebno ne bi vedel.
Drugače je pa tudi mož Darje Švajger. Ta pa poje še kar dobro.
cool-1.gif
Nevem pa če je imel kaj prste vmes.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ena na Vrhiki je pozdravila kolegu začetek multipleskleroze,....se pa samo prvič dobiš z njo, potem pa stojiš na nekih točkah okoli njene hiše,....je pa tako, da ti že po telefonu pove kaj je narobe in tudi, če ti sploh lahko pomaga, tako da ne nateguje nekaj v tri krasne....sem pa slišala tudi veliko drugih pozitivnih kritik na njeno delo, tako da če te zanima bom malo kasneje poklicala mami za kontakt...

Edit: Marija Marinko,....Podlipa pri Vrhniki, 01/75-05-806

hysterical-1.gif

a da je folk še zmeraj tako naiven??!!
začetek multiple skleroze lahko tudi jaz "pozdravim" samo z gledanjem pri 70% obolelih ker se ponavadi znaki več let ne ponovijo preden pride do remisije bolezni.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Meni je en s Trbovelj pomagal (pa se ne spomnim kdo). Pa dvomim, da je bil le placebo učinek zraven. Dva obiska in ni se mi več pojavilo že petnajst let. Sedaj se mi je spet že dvakrat. Razmišljam, da bi šel nazaj. Aja, šlo se je pa za močne migrene vsaj 1x mesečno
uf-1.gif
.

Še komentar o zdravstvu: aspirinček pa zaspat. WTF bi rabil aspirin. Če sem zaspal je bilo potem bolje, brez aspirina, ampak je pač treba sintetiko filat.
stupid-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Kolk računajo ?
Tisti ki hoce pomagati ne racuna
wink-1.gif

Mene je pred leti zdravil Pirman-sedaj zivi na Bledu.
Kasneje sem se precej zanimal za bioenergijo in dobil tudi nekaj literature.Vsak lahko oddaja bioenergijo,bolj je problem "filati" svoj akumulator-meni to nekako ne uspeva in se nocem uniciti
redface-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ne vem..ali so pa dohtarji tako glupi
evil.gif
Ko je prišel ponovno na pregled drugič po diagnozi multipleskleroze so mu dali uradno diagnozo, da je ozdravljen,...pa tudi s kakršnimikoli simptomi od takrat nima problemov, prej je bil pa kar bogi....

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Mohorič Ivo
4226 Žiri
gsm: 041 745 413
e-mail: ivo.mohoric@siol.net

Baje je kar uspešen, jaz osebno ne bi vedel.
Drugače je pa tudi mož Darje Švajger. Ta pa poje še kar dobro.
cool-1.gif
Nevem pa če je imel kaj prste vmes.

priporočam...

še en članek o njem --> †

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ne vem..ali so pa dohtarji tako glupi
evil.gif
Ko je prišel ponovno na pregled drugič po diagnozi multipleskleroze so mu dali uradno diagnozo, da je ozdravljen,...pa tudi s kakršnimikoli simptomi od takrat nima problemov, prej je bil pa kar bogi....

pa si prepričana da je bil pri zdravniku.ker diagnoza multipleskleroze ne more biti 100% v nobenem primeru??!!
po tvojih besedah so mu diagnozo postavljali indijanci.
simptomi se pa lahko potuhnejo za par let tudi 10 in več in obtem človek normalno živi.pri MS je problem to da zagon bolezni lahko traja 14 dni potem pa je par let mir in se počutiš zdravega.gre za remitentno obliko te bolezni tko da ne vidim smisla zakaj potem trpi na svetu par milijonov ljudi v veliko bolj razvitih državah kot smo mi če pa lahko nek kekec pozdravi to bolezen s tem da stojiš okoli njegove hiše.pa saj je še biblija bolj verjetna od tega
hysterical-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Aja, se opravičujem, bil je pri indijancih v KC.....pa ne spravljaj se zdaj name, če so po tvoje očitno dohtarji nesposobni dat pravilno diagnozo,....bil je pa 2x na magnetni resonanci (privat, ker pri indijancih v KC ne bi prišel še lep čas na vrsto), ko pa je prišle z izvidi so ga dali pod urgentno na pregled, za kateregega nimam pojma kako se reče (baje so mi neke žičke v oči tlačili,...pa preden se spe valjaš od smeha to so njegove besede),...diagnozo so pa postavili TUDI glede na velike sence, ki so se videle na možganih pri MR, potem so pa tekom mesecev izginjale,......ah jej, hvala da si me razsvetlil kako zdravstvo imamo,...očitno res nihče od dohtarjev nima pojma,...bom drugič raje tu na forumu vprašala za mojo diagnozo..

EDIT: drugače pa to ni tema o nesposobnosti zdravnikov (lepo to prebrat tudi od nekoga iz istega foha), ampak bioenergetiki,..in ta gospa je v parih mesecih pozdravila njegove simptome (za kar so se indijanci iz KC neuspešno trudili par let) na osnovi katerih so po tvoje očitno nepravilno postavili diagnozo,...to je pa vse kar šteje,

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
gre se predvsem zato da nekateri živijo in služijo zaradi bede resnično bolanih ljudi.me zanima kdo od bioenergetikov na koncu prevzame odgovornost za posledice.do sedaj jih ni še nihče.sicer roko na srce to tudi malokateri zdravnik stori.
zakaj hudiča recimo od par milijonov bioenergetikov na svetu niti enemu ni uspelo ozdraviti človeka za katerega je uradna medicina potrdila neozdravljivo diagnozo??????????sej svet je konec koncev zelo majhen in bi se hitro razvedelo da je bil nekdo na smrt bolan ozdravljen za rakom,parkinsonom,MSjem in ALSjem.zanimivo ne da ni nikogar??!!ne spravljam se nate spravljam se na ljdui ki nategujejo bolane ljudi in na državo ki to mirno dopušča.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Diagnoza MS je zelo težavna, saj napadi bolezni prihajajo (vsaj na začetku) v valovih.

Ob pozitivnem MR in pozitivnem VEP-u (predvidevam, da si to mislila z žičkami v očesu) se mi zdi skrajno neverjetno, da bi si katerikoli zdravnik, kaj šele nevrolog, drznil pacientu reči, da je ozdravljen. Pravzaprav sem prepričan v to, ker sploh ne obstaja način, da bi človeku po definitivni diagnozi MS lahko rekel, da ne bo doživel nobenega napada več. Verjetno je (žal) tvoj prijatelj narobe razumel, da gre za t.i. relaps, ki lahko sicer izgleda kot ozdravitev in tudi sence na MR lahko delno izginejo (izolacija nevronov se po napadu obnovi).

Ne zanikam pomembnosti volje do življenja in upanja, ki ga daje marsikateri alternativni zdravnik. But there is hope and there is FALSE hope.

Vem, da nerazumevanje bolezni lahko vodi v različne interpretacije trenutnega stanja in zelo žal mi je, da boš čez nekaj let (upam, da ne še prej) videla, da shift ni želel nič drugega kot postaviti te na realna tla.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kolikor jaz poznam ljudi,ki se odločajo za tako zdravljenje, je to po večini šele, ko uradna medicina dvigne roke oz. začne nekaj mencati in učinka zdravljenja ni. Glede na to, da pravijo, da je veliko bolezni tudi psihičnega izvora, lahko mogoče malo pozitivne avtosugestije tudi pomaga pri "zdravljenju". Samo na glas razmišljam
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Saj za to smo si pa čisto sami krivi!

Veliko zdravnikov še dandanes misli, da so "beli bogovi". Da je čisto normalno, da bodo bolni ljudje iskali pomoč pri njih. Ne zavedajo se konkurence, ki ni zrasla iz principa učinkovitejšega zdravljenja, temveč iz principa tretiranja bolnika kot sočloveka.

Prav znorim, ko gledam po TV kakšno soočenje zdravnikov in zdravilcev. Prvi zgledajo kot da niso videli dnevne svetlobe že 50 let in samo bruhajo iz sebe neke nerazumljive (splošni javnosti) znanstvene izraze.

Zakaj se ne more nekdo dovolj znanstveno podkovan spustiti na nivo populacije in jim enostavno razložiti zadeve:

Zdravilci so v letu 2006 povzročili toliko in toliko nepotrebnih smrti zaradi prepoznega iskanja zdravniške pomoči (onkologija, nevrologija, pediatrija...). Zakaj ne povejo kakšne zgodbe človeka v zadnjem stadiju raka, ki je prišel po zdravniško pomoč zgolj zaradi tega, ker ga je zdravilec odslovil zaradi že gnijočega tumorja, ki je že neznansko smrdel. Tega je polno...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prvotno vprašanje se je nanašalo na izkušnje z bioenergetiki, ter njihove kontakte.

Prepiranje o odnosu med alternativno in "navadno" medicino je bilo že večkrat na sporedu, lahko pa odprete novo temo o tem odnosu v #čveku.

Tukaj pa se držite izhodiščnega vprašanja!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Tako kot na cigaretih piše, da so potencialno nevarne, tako tudi tu nekateri poizkušamo opozarjati na previdnost pri opustitvi znanstvenega pristopa pri zdravljenju organskih bolezni.

Če že mečete razne Keopsove reklame v spam (kjer ljudje zgolj izgubijo denar), kaj potem to dela med resnimi debatami?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nisi ti pravi, da bi odločal o tem, kaj je za koga škodljivo in kaj ne.
Še manj pa da bi odločal katera tema je resna in katera ne!

siba

Zelenc'
27. mar 2010
14
0
1
primorska
Samo tega se izogni, ker to so sami šarlatani,ki te lahko spravijo na.... in fino od tega filozofranja živijo. Vem iz lastnih iskušenj, žal prepozno.