Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ojla cca 2,5 leta nazaj sem kupil GoPro kamero in vzel kasko.... včeraj je tamalmu padla in se seveda razbila,.. ima kdo izkusnje z BigBangom in kaskom ....
prcej mas pomoje drobnega tiska..
enkrat sm gledal, ko sem kupoval neki ranga 200-300€ - upoštevajo ti "amortizacijo" in pa potem imaš še lastni delež. Se nisem odločil za sklenitev
Ojla cca 2,5 leta nazaj sem kupil GoPro kamero in vzel kasko.... včeraj je tamalmu padla in se seveda razbila,.. ima kdo izkusnje z BigBangom in kaskom ....
Ja meni se je razbila sem potem videl da je treba skodni center poklicat, tako da poklicem danes
ps. evo klical,.. me bodo iz servisa kontaktirali,. pride kurir in pobere,... popravilo je 60€ (lastna udelezba), ce se pa ne da popraviti, je pa cena 350 -20% (skoraj 3 leta stara) -60€.. torej naj bi bil dobropis za 220€
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.