Big Brother 2015

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Malo se žgeta.
grin1.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Ksz....
A kdo tole gleda? Ene parkrat sem zdej tole mal pogledal in vedno ima en od njih zaliman nos s flajštrom. Kwa mu pa je?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a tip kar tako malo slika kje so ljudje? matr moraš bit bolan. nek zalezovalec je to...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Najmanj toliko bolan kot ljudje, ki plačujejo, da lahko opazujejo druge ljudi preko kamer, nameščenih v prostorih BB-ja.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Najmanj toliko bolan kot ljudje, ki plačujejo, da lahko opazujejo druge ljudi preko kamer, nameščenih v prostorih BB-ja.
saj pomoje on plačuje da to lahko gleda. jaz jih recimo ziher nebi prepoznal na ulici...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.492
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
domnevam da morajo uredit vize... najbrž...
Ja, saj to piše v članku (v Celju pa so urejali potne liste, ker jih dobiš takoj).

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.605
3.964
113
zanimivo kako je iz zadnje tedne konstantne 45% podpore za "nekoga drugega" in samo ~20% podpore za zmagovalko prišel tak rezultat... to je kot slovenske volitve.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kako lahko dokažejo,da je zmagal Elvis,ker dvomim,da je dobil tolk glasov glede na negativne odzive?
Sicer pa da mediji trdijo,da je on ženska,ki se zgolj oblači in obnaša je res sramotno za novinarje,ki očitno folk nategne karkoli se jim zdi.
Sicer je tudi sam izjavil,da je transvestit ! Ali celo transvestitka !?

Po takem mojem pisanjem nekateri znorijo,češ kakšen sem in ne sprejemam drugačnost !
Sicer me briga kako se obnaša,vendar razglasitev moškega v žensko je pa ena velika sramota za ženske ! In prav ženske najbolj verjamejo,da je ženska ! Res se zelo slabo cenijo in se očitno ne zavedajo svojih ženskih čarov in lepote.Nekatere razmišljajo,da je biti moški zelo hudo,ker smo slabši od žensk !
In pol pravijo bodi to kar si !??
Ja pa revež je ujet v moškem telesu in je tako pretresen,da ga mora zmeraj pit kot pravi moški,ker povprečna ženska ga ne pije kot tale naš visok primorec južne krvi.