Big Bang nalepke (pomagajte deklici)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Verjetno ne razumeš otrok.
Mogoče še posebno takih ki nimajo pa se potem počutijo še bolj izrinjene iz družbe.

LP

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kateri Ipod....odvisno od števila nalepk. Cene kokr se ne motim so od 50€ navzgor.
Kolikor bo pač zmanjkalo bom dodal.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Še enkrat poudarjam
Če nimate nalepk se prosim NE OGLAŠAJTE!
Takšni in drugačni komentatorji pač naredite OBVOZ.
Če rabite pisat da pridobite ALTE se v tej temi tega izogibate.

Na provokacije ne odgovarjam.
Vprašal sem SAMO če ima kdo kako nalepko viška.

LP

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Mene je tudi zmotilo to, da je "socialno ogrožena", ampak, da karkoli drugega kot ipod pa ne bi. Sorry, ampak tudi jaz nisem dobila najbolj hudih in IN stvari, pa čeprav smo bili čisto normalno preskrbljena familija (ni nam nič manjkalo, nismo pa imeli za "razmetavat"). Pa zato nisem bila nič prikrajšana v življenju, čeprav so "vsi to imeli". In še zdaj me bk, če imajo drugi najbolj drage in in stvari. Jst si kupim, kolikor prenese moja denarnica. Če pa nimaš denarja, potem moraš bit zadovoljen z malim oziroma tistim, kar si lahko kupiš. Če pa dobiš zastonj, moraš pa to sploh cenit.

Sicer pa ja, konec koncev nobenega od nas verjetno ne bi pobral "tistih 10 EUR", še manj pa zbrati nalepke. Ampak v tem primeru bi jaz zbirala izključno nalepke oziroma se pridružila podpori pri tistih, ki imajo doma odvečno zadevo in jo lahko podarijo.

Sorry, ker "serjem po postu", ampak mogla sem napisat....

Model je vprašal samo za nalepke.
crazy1.gif
Če bi napisal, da prosi za nalepke, da si kupi fotoaparat, ki si ga želi..., ne bi bilo nobenega čudnega odgovora..., tako pa ko je omenil za koga je, pa nekateri v luft skačete.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Model je vprašal samo za nalepke.
crazy1.gif
Če bi napisal, da prosi za nalepke, da si kupi fotoaparat, ki si ga želi..., ne bi bilo nobenega čudnega odgovora..., tako pa ko je omenil za koga je, pa nekateri v luft skačete.

Ne morem verjet, zopet se strinjava.
pozdrav.gif

@halo, sorry za off.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
folk je videl samo tisto, kar je hotel. par jih je ponudilo še kakšen evro zraven, "tapametni" pa prec, da je to nategovanje in "zlorabljanje" ma skor da ne kraja
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
malkom vam bo zdaj reko nekaj.

Če ste taki ksenofobi in tečnuharji, pa vam je
Težko dat par  za eno punčko ki končuje
Šolo... Tut prav. Nerabite nič dat.

Halo, daj mi naslov od punčke, ji bom
Jaz kupil ta ipod pa ji ga poslal.

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Jaz lahko zrihtam 10% al pa 15% popust če bote v mb vzeli (Big Bang)!
malcomX bratrancu bi tuji kupo? plz

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik hondas pravi:
Avtor je samo zaprosil za nalepke in nič druzga.

Točno to sem hotel napisat ko bi prebral celotno temo do konca, pa vidim da si že omenil.
Avto ni hotel denarja, nekateri so se sami ponudili, a so jih drugi zatrli ko da širijo kugo.
stupid-1.gif

DCD

Pripravnik
1. sep 2007
94
0
6
Jz mam štiri nalepke (Nalepke za popust) samo so že na kartončku.
Jih z veseljem odstopim

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sej je vseeno če so na kartončku.
Bom že zrihtal da bo prav.
Če jih NE rabiš in bi jih odstopil pa mi napiši PM.

LP

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
U p....m... mate eni omejeno razmišljanje... obesili ste se na ''socialno ogroženo'' in na ipoda, kot da to dvoje ne spada skupaj. A zdej zato ker je punčka revna si pa ne sme privoščiti ipoda, ampak nekaj cenejšega, naj bo z malim zadovoljna? A zato ker si njeni starši ne morejo dosti privoščiti, ji morajo z pomočjo drugih nekaj cenejšega kupiti? Mislim da si upravičeno zasluži ipoda, vsem ostalim ki pa raje fukenjo 5 € za kofe ali čike ali pa lady revijo, da lahko z užitkom po temi pametujejo , si pa lahko svoje komentarje v rit vtaknejo.

Mislim da ima moja punca eno ali dve nalepki. Ko najdem sporočim

Nazadnje urejeno: