Big Bang nalepke (pomagajte deklici)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam res me presenečate z svojo naivnostjo!

prvo kot prvo - tud če imajo vsi sošolci to, pa verjamem da nimajo, zakaj bi še ona mogla to imet??? Jest sm tud hotu nove Nike AirMax2 ko sem bil majhen pa smo košarko trenirali (vsi so jih imeli - no ja, če sem iskren 2, k sta bla frajerja). Dobil sem pa Kronos superge. Pa sem bil tud zadovoljen! Takle odnos/vzgoja sploh ni zdrava!

In ja, tud jest bi dal 10€, sam dost raje dam nekomu, k rabi nove čevlje, hlače, majce, (in ne boste verjeli tud taki obstajajo), ne pa en [censored] ipod, k je itak samo preseravanje vse skupaj!!! Sej ma gsm slušalke pa nej tm posluša muziko!

Kdor z majhnim ni zadovoljen - velikega vreden ni!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če je punca pridna v šoli si ga zasluži. Neveš kolko otroku pomeni taka zadeva.

Če ji daš 1000€ al pa ipoda, bo zbrala ipod.

halo; če ta akcija ne steče, imam en mp3 predvajalnik in ga podarim.

Sicer pa tut če se nas 5 najde, pa fliknemo skupaj, pa ji kupimo makar rabljenega shuffla. Boljše rabljen shuffle kot navidezni itouch.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja si zasluži mp3 predvajalnik. ipod-a pa pač ne.

sicer je pa to stvar posameznika, sam še vedno malcom, ti bi ji dal ipod, pol pa zahteval slikco, kao za dokaz... Na netu je 100 slik mladih punčk k držijo ipod v roki+tud če nikoli slikca ni objavljena, ga ne boš nikol več dobu nazaj...

res ste naivni. nej predloži vsaj kakšen dokaz najprej...

In je ego čist prav rekel.

Jest mam tud enga kolega, k je sicer iz socialno ogoržene skupine, ampak bi ful mel x-box, ker ga imajo vsi v razredu. Če bi vsak dal 10€ mi lahko polepšate roj. dan...

p.s. ups, njemu

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Bom praktičen:

Sansa Fuze. Boljši mp3 player kot ipod mini. Boljši zvok + radio+diktafon+cenejši.

sandisk-sansa-fuze-mp3-player.jpg

Kupil mesec nazaj. 4GB+ kartica po želji = 70 EUR.

Nazadnje urejeno:

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam res me presenečate z svojo naivnostjo!

prvo kot prvo - tud če imajo vsi sošolci to, pa verjamem da nimajo, zakaj bi še ona mogla to imet??? Jest sm tud hotu nove Nike AirMax2 ko sem bil majhen pa smo košarko trenirali (vsi so jih imeli - no ja, če sem iskren 2, k sta bla frajerja). Dobil sem pa Kronos superge. Pa sem bil tud zadovoljen! Takle odnos/vzgoja sploh ni zdrava!

In ja, tud jest bi dal 10€, sam dost raje dam nekomu, k rabi nove čevlje, hlače, majce, (in ne boste verjeli tud taki obstajajo), ne pa en [censored] ipod, k je itak samo preseravanje vse skupaj!!! Sej ma gsm slušalke pa nej tm posluša muziko!

Kdor z majhnim ni zadovoljen - velikega vreden ni!

aplauz.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma negre se tolko za mp3 pleyer, kot pa za statusni simbol. Leta 92' je bla najbolj vroča roba od Nintenda Game Boy.
Seveda totalno nedobavljiva zadeva za SLO. Na mojo srečo sem imel starejšo sestrično poročeno v DE, in tudi ona
še danes zna povedat kako jebeno je prefuralila gor in dol pol minhna, da ji je končno uspelo naročit/rezervirat to zadevo,
ker itak so ble takoj razprodane še isti dan. Ko sem jaz to dobil v roke. Jaz sem jecljal, skakal, nisn mogo dojet, mislim da sem
si na vrata sobe obesil list z napisom "v tej sobi živi najsrečnejši otrok" al nekaj takega. Zadevo smo v takrat na igrišču imeli trije.
Sosed katerega oče je bil novinar za znan MB časnik, in pa tadrug sosed katerega foter je še danes mafijozo brez primere in
pa jaz ki sem imel požrtvovalno sestrično. V sloveniji so jih začeli prodajat (samo z tetrisom) kake pol leta kasneje, ko sem
jaz imel že ene 10 špilov, adapter za igranje brez baterij, ovitek za okoli vrata,...
Nikoli nebom pozabil koliko mi je tista zadeva pomenila; toliko, da še je danes edina zadeva katera ima častno mesto
na polički na kateri so samo moji manšetni gumbi in zapestne ure ter nikoli čisto nič drugega. Zato sem tudi tolk zapaljen
da tej punčki uresničimo to željo. Nam je 7€ qrc kaj dnarja, sploh nebom čutil da sem jih dal, njej bo pa to polepšalo počitnice.
Predvidevam da tut na morje nebo mogla it, naj vsaj muziko posluša in igra igrce na njem.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ma negre se tolko za mp3 pleyer, kot pa za statusni simbol. Leta 92' je bla najbolj vroča roba od Nintenda Game Boy.
Seveda totalno nedobavljiva zadeva za SLO. Na mojo srečo sem imel starejšo sestrično poročeno v DE, in tudi ona
še danes zna povedat kako jebeno je prefuralila gor in dol pol minhna, da ji je končno uspelo naročit/rezervirat to zadevo,
ker itak so ble takoj razprodane še isti dan. Ko sem jaz to dobil v roke. Jaz sem jecljal, skakal, nisn mogo dojet, mislim da sem
si na vrata sobe obesil list z napisom "v tej sobi živi najsrečnejši otrok" al nekaj takega.

Zato pa danes dobiš krče, ko na cesti vidiš (sicer čisto soliden) korejski avto in nabaviš skoraj vsako stvar, ki ima (khm, khm) malce pretirano "dodano vrednost".
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mene je tudi zmotilo to, da je "socialno ogrožena", ampak, da karkoli drugega kot ipod pa ne bi. Sorry, ampak tudi jaz nisem dobila najbolj hudih in IN stvari, pa čeprav smo bili čisto normalno preskrbljena familija (ni nam nič manjkalo, nismo pa imeli za "razmetavat"). Pa zato nisem bila nič prikrajšana v življenju, čeprav so "vsi to imeli". In še zdaj me bk, če imajo drugi najbolj drage in in stvari. Jst si kupim, kolikor prenese moja denarnica. Če pa nimaš denarja, potem moraš bit zadovoljen z malim oziroma tistim, kar si lahko kupiš. Če pa dobiš zastonj, moraš pa to sploh cenit.

Sicer pa ja, konec koncev nobenega od nas verjetno ne bi pobral "tistih 10 EUR", še manj pa zbrati nalepke. Ampak v tem primeru bi jaz zbirala izključno nalepke oziroma se pridružila podpori pri tistih, ki imajo doma odvečno zadevo in jo lahko podarijo.

Sorry, ker "serjem po postu", ampak mogla sem napisat....

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
bonk.gif
Kako nabijate v tri dni! Avtor ni prosil nobene donacije!! Če imate kakšne nalepke,ki jih ne rabite in niste preveč zadrgjeni,mu dajte nalepke,če pa nimate pa shut the [censored] up!
Vsi rabite neka super duper dokazila o njej.
Če nimate nalepk ali jih ne želite dat pozabite na to temo!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Po eni strani je res tako, da ce tamali nabavimo ipoda zato k ga imajo vsi, si bo kupila status samo za nekaj cajta dokler ne pride nekaj novega ven potem bojo pa spet starsi trpeli k bo tamala imela zelje, starsi pa tega nebodo mogli uresniciti.

Zdej nevem zakaj se ji ne kupi alternativo Philips k ima se mp4 pa bo zafrknila vse opice, je pa tudi res da ce ostali nanjo pritiskajo z ipodom, ipoda mora imeti ali pa to ni nic vredno, tko k so meni ali vam starsi kupili kronoske namesto nike superg ker se jim je zdelo to isto. No men se je zate zadeve kratko malo hebalo.

Skratka ce je nek normalen znesek naredite racun da vsak nakaze 1 eur pa nehajmo razglabljat o tem. Za 1eur nebo nobenega pobralo, da bi pa vec nakazoval in se razpihoval pa tudi ni ker nikoli neves kdo te sezuva in kako ta oseba sploh dela s stvarmi.

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
No jaz mam isti primer kot malcomX samo da je meni bil všeč takrat Comodore 64, ki ga tudi v SLO ni blo za dobit, pa so ga nekateri na dvorišču imeli. Pa mi ga je ata od malcomx-ove sestrične dol prpelo pa sem bil zelo vesel. Sicer je denar šel iz moje žepnine in štipendije. Tako da sem zato, da damo nalepko, kaj se denarja tiče pa ja kaj če je vse skupaj "nateg"?
Aja pa še to, da se bo tako denar kar zbiral za nekoga, vprašanje če bo kdaj znal cenit kako se denar prisluži.

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Dobro si preberi moj prvi post!! Kjer so taki kot so tvoji komentarji odveč.
Sem se pa ravno zaradi takih obiskovalcev kot si ti odločil SAMO ZA NALEPKE.
Nočem denarja.....

LP