Big Bang nalepke (pomagajte deklici)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Če ima kdo kako odveč; že prilepljeno na kartonček ali pa kar tako in je ne rabi naj se javi na PM.
Z nalepke pomagam deklici iz ''ogrožene'' družine, ki bi za konec šolskega leta dobila MP3 predvajalnik.

Razni odvečni komentatorji naredite OBVOZ.

Hvala!

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne sprašuj.......
evil.gif

Za applov ipod
redface-1.gif

Ampak to je zdaj IN in njeni sošolci ga majo
rolleyes-1.gif

Če bi blo neki klasičnega bi 20€ že daj jaz.
Sam sori tok pa JI ne dam k ni moja
cool-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Eh ja, jaz imam original zapakiran Philips 2GB (je samo mp3, ni pa mp4), pa bi ji ga z veseljem dal, ampak to ni glih alternativa Ipodu.
redface-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Jaz 10ko sem ji obljubil
smile-1.gif

Tle po forumu pa ne maram žicat za denar.

Verjetno se veliko obiskovalcem valjajo po denarnicah in predalih nalepke.
Po moje bi se dalo tudi s tem zbrat..............ne vem.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nalepk nimam, če pa se bo hitro kaj zoorganiziralo pa dam tut jaz nekaj ojrov, sam prek pm ja me spomnite!
cheer.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
če se gremo neko akcijo jst tut dodam svoj lonček, ko se zmente nej me en kontaktira na PM....

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Potem pa še lahko za mene organiziramo, sem socialno ogrožen in rad bi si kupil 1 TB zunanji disk od western digital, pa vsak 10€ mi date glede na to kak ste radodarni do tujcev. Mislim ne, sploh niste preverli ali uporabnik halo napizduje, ker rabi nalepke za sebe ali govori resnico pa mu/ji že tiščite po 10, 20 evrov
rolleyes-1.gif

Upam, da ste razumeli namen posta, nisem hudoben in z veseljem dam 10€ za deklico, ki si želi mp3 pa si ne more kupit, samo najprej treba preverit al me bojo nategnili al ne
confused-1.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Nalepk sicer nimam...preden pa greste v štacuno pa povej točno v katerem BB boste kupili, pa bom probal še kak popust nažicat.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Potem pa še lahko za mene organiziramo, sem socialno ogrožen in rad bi si kupil 1 TB zunanji disk od western digital, pa vsak 10€ mi date glede na to kak ste radodarni do tujcev. Mislim ne, sploh niste preverli ali uporabnik halo napizduje, ker rabi nalepke za sebe ali govori resnico pa mu/ji že tiščite po 10, 20 evrov
rolleyes-1.gif

Upam, da ste razumeli namen posta, nisem hudoben in z veseljem dam 10€ za deklico, ki si želi mp3 pa si ne more kupit, samo najprej treba preverit al me bojo nategnili al ne
confused-1.gif
Se strinjam, tudi jaz dam zraven, če vem komu.

Pa vendarle moram to dopisat, takoj najboljšo stvar, malo slabša ni opcija? A ko bo imel sosed audija, bomo imeli pa mi mercedesa ali pa tudi vsaj audija?
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kater ipod?

Ajde, alterovci fliknimo skupaj denar, dam za 20% appla.

Če vsak da 1€ mamo dovolj za najjačega ipodiča pa še za mini plejerske zvočnike.

Jaz grem pa kupim ipod + zvočnike + kolega ki suče v večji diskoteki ga nažicam da nafila ene 20gb muzike gor,
ji ga pošljem po pošti, oz. kakorkoli že, pod pogojem da dobimo na alter sliko, kako je prejela ipod.

Sicer če smo pa res face, pa ji ubodemo iphone. Kaj te, 50 komadov nas je ziher, vsak 7-8€ pa je to to.
Jaz dam 20.