ampak ce damo to na stran...najbols bo gledat ko bo gneca ratala na tem skrajno levem polu.
Zato ker noben od antifa ne upa protestov javno prijavit....in stem prevzet odgovornosti za škodo (rezanje gum....razbijanje...pljuvanje gardistov...). V nasprotnem primeru bi organizator protestov (levica? SD?...) pokasiral kazen....tako pa dobivajo plačilne naloge le posamezniki...ki jih uspejo polovit!Zakaj se je ogradila, se je treba vprašat.
A si prijavil policiji?Par strani nazaj sem to že napisal, sem videl na lastne oči. katastrofa izdajalske so levičarji.
Sej se zavedaš, da ljudje, ki so dal glasove na podlagi katerih zdele vlada Janez niti v sanjah niso za Janeza.
Aja, moj glas je šel čist drugam.
Se bi pa strinjal z Bojanom v vsem. Mi gre Jenull in vse kar on predstavlja na jetra.
LMS je passe. Da jih leva kontinuiteta (to je vse kar pase pod udbo, globoko drzavo, old boyse, milan and friends, itd) ne podpira vec je bilo jasno, ko je na sceno uletela Fajonova in so to konkretno podprli tudi mediji. SD se je tudi pozicionirala kot glavna opozocijska stranka in menim da bo pobrala najvec na levem delu na naslednjih volitvah.Sam res... ...ob zadnjih volitvah se je Šarec s svojo LMŠ prodajal za sredinskega, mediji so vseskozi poudarjali kako v cerkvi berilo bere itd...
Ko je bil PV se je udeležil vseh partizanskih pasjih procesij, pa še nove so si izmišljali.
Zdaj se pa že preriva z Mescem, kateri so bolj hard core komunisti.
A se v LMŠ tudi že naslavljajo s tovarišicami in tovariši?
Zakaj je štela vedno ko je SDS z Janezom na oblasti, oziroma je štala vedno nekak povezana z Janezom.
Mogoče je pa kaj z njimi narobe in ne protestniki?
.Zanimivo se mi je zdelo, da nekateri med tistimi, ki vzklikajo parole proti aktualni oblasti menijo, da so pravzaprav vsi politiki in politični establišment isti. Pri čemer se pod prejšnjimi oblastniki niso podajali na ulice. Spet drugi menijo, da je prava opcija Levica in tudi njihovi ukrepi, ki jih predlagajo. V isti sapi, pa zatrjujejo, da Janševi korona ukrepi, ki so pravzaprav zelo socialno naravnani niso dobri.
.Med protestniki sem spraševal zakaj imamo proteste zgolj ko je na oblasti Janez Janša, zakaj ni bilo protestov, ko se je Alenka Bratušek v vlogi predsednice vlade sama kandidirala za evropsko komisarko? Zanimalo me je še več podobnih stvari. V Reporterju razkrijemo odgovore, ki smo jih dobili na protestih, prazniku vsake demokracije.
Omejitve policije so bile zaradi alternativnega zbora druge strani in izkušenj zadnjih tednov. Udeležili in organizirali so ga tisti, ki NISO hoteli iti na uradno državno proslavo.Jaz imam čisto vest, samo ko pa se brez razloga začne omejavati državljane me pa moti. Kaj bo naslednja stopnja? Žica okoli Ljubljane?
Zakaj te vedno žulijo čevlj? Mogoče je pa kaj pri tebi narobe, da imaš samo take!Zakaj je štela vedno ko je SDS z Janezom na oblasti, oziroma je štala vedno nekak povezana z Janezom.
Mogoče je pa kaj z njimi narobe in ne protestniki?
Tudi migrante, ki nemotemo ilegalno vstopajo v Slovenijo, ker je policija v središču LJ, namesto na meji, ne moti, pa prodajalce heroina tudi ne moti....Ne vem, policija mene ne moti 0. Kaj pa je narobe s tem?
Pahor ni Hojsov predpostavljeni, tako da Hojs ga je dolžan ubogati toliko, kot tebe ali mene.Res je, zaprto je blo zaradi hojsa in janseta... kako pa ti ves, da mu npr. pahor ni narocil, naj uredijio, da bo mir na proslavi?
Pa daj ne bluzi s takimi no. Ste bili proti vojski na mejah, skacete po ulicah, policistov pa ni niti 10k.Tudi migrante, ki nemotemo ilegalno vstopajo v Slovenijo, ker je policija v središču LJ, namesto na meji, ne moti, pa prodajalce heroina tudi ne moti....
Moti pa davkoplačevalce, saj jih nekoristno sprehajanje policije v pretiranem številu po Ljubljani precej stane.
Nepomembno. Ve se kdo je kdo, spet bluzis.Pahor ni Hojsov predpostavljeni, tako da Hojs ga je dolžan ubogati toliko, kot tebe ali mene.
Cuzajo javni denar haha. Tudi vsi tisti, ki bodo koristili za tistih 200€ bonov cuzajo javni denar. Zakaj še njih ne obtožujete?In takih je na protestih glih nekje 7.000, to je 0,3% vseh v Sloveniji. Pa verjetno je 99% takih, ki na tak ali drugačen način cuzajo javni denar.
Kaj sedaj ti meni očitaš? Ne znaš brat?Omejitve policije so bile zaradi alternativnega zbora druge strani in izkušenj zadnjih tednov. Udeležili in organizirali so ga tisti, ki NISO hoteli iti na uradno državno proslavo.
Zaščitili so uradno državno prireditev. Kaj Vam je naredil predsednik Slovenije? Očitate mu dejanja, iz časov, ko Vas starši še sploh niso načrtovali.
Kaj so vas omejevali? Pri širjenju virusa! Vaš shod namreč NI bil prepovedan.
Kje so kakšne omejitve? OK pri 200€. Eni so dobili celo plačo, pa so bili doma.
Za tako imenovano spravi, vi - tako kot vedno - niste naredili nič. OK prerezali gume, posvinjali javne površine, vznemirajli državljane SLO.
Hvala Slovenceljni.
Ne ti ljudje ne hodijo na proteste, ker se jim zdijo scene, ki jih zganja Jenull butaste, kar pa ne pomeni, da se vsi strinjajo z vsem, kar Janez počne.Ce ti ljudje sedaj hodijo na proteste, potem lahko mirno zakljucimo, da nimajo pojma kak volilni sistem imamo v drzavi in kako se formira vlada. Sploh ni vec kaj za debatirat.
In ce zelijo svoje nepoznavanje ali nerazumevanje kompenzirat z nasilnim doseganjem ciljev (spravit svoje predstavnike na oblast) pol so za zapret ker so groznja demokraciji.
Ti nisi uspel zadnjih 10 strani napisat nič pametnega razen žalit ostale uporabnike.Nepomembno. Ve se kdo je kdo, spet bluzis.