Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.279
983
113
Zakaj je štela vedno ko je SDS z Janezom na oblasti, oziroma je štala vedno nekak povezana z Janezom.
Mogoče je pa kaj z njimi narobe in ne protestniki?

• Haha
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
37.666
10.953
113
Ma...ljudje se počutijo okol prinešene, ker so volili talevo smc, mogoče desus in "neopredeljeno" nsi, zdaj pa so vsi v koaliciji in to z zloglasnim, strah in skrb vzbujajočim padlim angelom, bivšim rdečim mladincem janšo.
Pa saj to je res za zjokat :evil:

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.251
3.695
113
ampak ce damo to na stran...najbols bo gledat ko bo gneca ratala na tem skrajno levem polu.

Sam res... ...ob zadnjih volitvah se je Šarec s svojo LMŠ prodajal za sredinskega, mediji so vseskozi poudarjali kako v cerkvi berilo bere itd... :nigladek:
Ko je bil PV se je udeležil vseh partizanskih pasjih procesij, pa še nove so si izmišljali.
Zdaj se pa že preriva z Mescem, kateri so bolj hard core komunisti.
A se v LMŠ tudi že naslavljajo s tovarišicami in tovariši?:nigladek:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Zakaj se je ogradila, se je treba vprašat.
Zato ker noben od antifa ne upa protestov javno prijavit....in stem prevzet odgovornosti za škodo (rezanje gum....razbijanje...pljuvanje gardistov...). V nasprotnem primeru bi organizator protestov (levica? SD?...) pokasiral kazen....tako pa dobivajo plačilne naloge le posamezniki...ki jih uspejo polovit!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.317
7.327
113
Sej se zavedaš, da ljudje, ki so dal glasove na podlagi katerih zdele vlada Janez niti v sanjah niso za Janeza.
Aja, moj glas je šel čist drugam.
Se bi pa strinjal z Bojanom v vsem. Mi gre Jenull in vse kar on predstavlja na jetra.

Ce ti ljudje sedaj hodijo na proteste, potem lahko mirno zakljucimo, da nimajo pojma kak volilni sistem imamo v drzavi in kako se formira vlada. Sploh ni vec kaj za debatirat.
In ce zelijo svoje nepoznavanje ali nerazumevanje kompenzirat z nasilnim doseganjem ciljev (spravit svoje predstavnike na oblast) pol so za zapret ker so groznja demokraciji.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.317
7.327
113
Sam res... ...ob zadnjih volitvah se je Šarec s svojo LMŠ prodajal za sredinskega, mediji so vseskozi poudarjali kako v cerkvi berilo bere itd... :nigladek:
Ko je bil PV se je udeležil vseh partizanskih pasjih procesij, pa še nove so si izmišljali.
Zdaj se pa že preriva z Mescem, kateri so bolj hard core komunisti.
A se v LMŠ tudi že naslavljajo s tovarišicami in tovariši?:nigladek:
LMS je passe. Da jih leva kontinuiteta (to je vse kar pase pod udbo, globoko drzavo, old boyse, milan and friends, itd) ne podpira vec je bilo jasno, ko je na sceno uletela Fajonova in so to konkretno podprli tudi mediji. SD se je tudi pozicionirala kot glavna opozocijska stranka in menim da bo pobrala najvec na levem delu na naslednjih volitvah.

problem Sarca je ta, da je po avtoritarnosti menda zelo podoben JJ, tega pa na levi ne prenasajo ravno najbolje. Poleg tega je iz ciste samovsecne spekulacije sesul vlado in sam omogocil 3. Vlado JJ

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Zakaj je štela vedno ko je SDS z Janezom na oblasti, oziroma je štala vedno nekak povezana z Janezom.
Mogoče je pa kaj z njimi narobe in ne protestniki?

.Zanimivo se mi je zdelo, da nekateri med tistimi, ki vzklikajo parole proti aktualni oblasti menijo, da so pravzaprav vsi politiki in politični establišment isti. Pri čemer se pod prejšnjimi oblastniki niso podajali na ulice. Spet drugi menijo, da je prava opcija Levica in tudi njihovi ukrepi, ki jih predlagajo. V isti sapi, pa zatrjujejo, da Janševi korona ukrepi, ki so pravzaprav zelo socialno naravnani niso dobri.

.Med protestniki sem spraševal zakaj imamo proteste zgolj ko je na oblasti Janez Janša, zakaj ni bilo protestov, ko se je Alenka Bratušek v vlogi predsednice vlade sama kandidirala za evropsko komisarko? Zanimalo me je še več podobnih stvari. V Reporterju razkrijemo odgovore, ki smo jih dobili na protestih, prazniku vsake demokracije.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Jaz imam čisto vest, samo ko pa se brez razloga začne omejavati državljane me pa moti. Kaj bo naslednja stopnja? Žica okoli Ljubljane?
Omejitve policije so bile zaradi alternativnega zbora druge strani in izkušenj zadnjih tednov. Udeležili in organizirali so ga tisti, ki NISO hoteli iti na uradno državno proslavo.
Zaščitili so uradno državno prireditev. Kaj Vam je naredil predsednik Slovenije? Očitate mu dejanja, iz časov, ko Vas starši še sploh niso načrtovali.
Kaj so vas omejevali? Pri širjenju virusa! Vaš shod namreč NI bil prepovedan.
Kje so kakšne omejitve? OK pri 200€. Eni so dobili celo plačo, pa so bili doma.
Za tako imenovano spravi, vi - tako kot vedno - niste naredili nič. OK prerezali gume, posvinjali javne površine, vznemirajli državljane SLO.
Hvala Slovenceljni.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in B81

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.251
3.695
113
Apollo8
Kar je avtoritarnosti Šarca tiče, je še mnogo hujši, kot JJ. Tip je totalen kolerik.
Izgleda, da zdaj, ko mu ni uspelo s predčasnimi volitvami (kakšna amaterska poteza :nigladek:) išče preživetje za naslednje volitve na skrajni levici.
Upajmo, da del dosedanjih volivcev (skrajno?) levih strank, le ugotovi, da "nazaj na tovarišice in tovariše" pa res nebi šli in volijo koga drugega.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.530
-3.649
113
Ne vem, policija mene ne moti 0. Kaj pa je narobe s tem?
Tudi migrante, ki nemotemo ilegalno vstopajo v Slovenijo, ker je policija v središču LJ, namesto na meji, ne moti, pa prodajalce heroina tudi ne moti....
Moti pa davkoplačevalce, saj jih nekoristno sprehajanje policije v pretiranem številu po Ljubljani precej stane.

• Všeč mi je
Reactions: BojanP

B81

22. jul 2007
37.666
10.953
113
Tudi migrante, ki nemotemo ilegalno vstopajo v Slovenijo, ker je policija v središču LJ, namesto na meji, ne moti, pa prodajalce heroina tudi ne moti....
Moti pa davkoplačevalce, saj jih nekoristno sprehajanje policije v pretiranem številu po Ljubljani precej stane.
Pa daj ne bluzi s takimi no. Ste bili proti vojski na mejah, skacete po ulicah, policistov pa ni niti 10k.
Posledicno vi omogocate prihode migrantov.
Pa to je itak ena izmed vasih agend...

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.530
-3.649
113
In takih je na protestih glih nekje 7.000, to je 0,3% vseh v Sloveniji. Pa verjetno je 99% takih, ki na tak ali drugačen način cuzajo javni denar.
Cuzajo javni denar haha. Tudi vsi tisti, ki bodo koristili za tistih 200€ bonov cuzajo javni denar. Zakaj še njih ne obtožujete?

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Omejitve policije so bile zaradi alternativnega zbora druge strani in izkušenj zadnjih tednov. Udeležili in organizirali so ga tisti, ki NISO hoteli iti na uradno državno proslavo.
Zaščitili so uradno državno prireditev. Kaj Vam je naredil predsednik Slovenije? Očitate mu dejanja, iz časov, ko Vas starši še sploh niso načrtovali.
Kaj so vas omejevali? Pri širjenju virusa! Vaš shod namreč NI bil prepovedan.
Kje so kakšne omejitve? OK pri 200€. Eni so dobili celo plačo, pa so bili doma.
Za tako imenovano spravi, vi - tako kot vedno - niste naredili nič. OK prerezali gume, posvinjali javne površine, vznemirajli državljane SLO.
Hvala Slovenceljni.
Kaj sedaj ti meni očitaš? Ne znaš brat?
Nisem bil na nobenem shodu/protestu, niti jih ne podpiram. Se dejansko strinjam kar z nekaj dejanji vlade (migrantje, Covid,..) se pa sigurno ne s pretirano uporabo represivnih sredstev proti državljanom.
Ko sem na šuštarskem mostu videl živi zid iz v popolno opremo odetih policajev, sem pomislil na deklino zgodbo.

• Všeč mi je
Reactions: cappy in kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.003
9.528
113
Ce ti ljudje sedaj hodijo na proteste, potem lahko mirno zakljucimo, da nimajo pojma kak volilni sistem imamo v drzavi in kako se formira vlada. Sploh ni vec kaj za debatirat.
In ce zelijo svoje nepoznavanje ali nerazumevanje kompenzirat z nasilnim doseganjem ciljev (spravit svoje predstavnike na oblast) pol so za zapret ker so groznja demokraciji.
Ne ti ljudje ne hodijo na proteste, ker se jim zdijo scene, ki jih zganja Jenull butaste, kar pa ne pomeni, da se vsi strinjajo z vsem, kar Janez počne.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.