Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.002
9.522
113
Tvoj je zadnji, bo treba ponovit.

Kar se Zlatka tiče, govorim izključno i diskreditaciji na podlagi priimka.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Sicer pa vidim večni problem pri tistih kateri so iz mešanih zakonov.Vsak tujec je 100X bolj lojalen državljan kot pa tist iz mešanega zakona. Problem je, ker ne dajo nič na materino kri, dajo samo na očetovo.

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
ne se hecat, folk je leta 91 umiral, kle bodo pa neki kvazi umetniki drzavne proslave motili.

Enough said. Pa če si že proti vladi, če si gledal proslavo in slišal recitirane pesmi in citate, ti je moglo vsaj malo "I do give a sh.it" naredit pri sebi. Seveda pa priseljencev in ostalih južn....... ne štejem zraven, ker njim je po večini vseeno. V glavnem, grdo do kraja. Isto grdo od janšeta lani, ko se je bunil proti (nisem gledal). demz bi rekel: paglavec

• Všeč mi je
Reactions: 8888

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
Kdo je tega diskreditiral/sporen po priimku?
Debata je o njegovem obnašanju. Samo levaki se branijo - priimek. Ko črnci, ker sem črn.
Se niste sposobni nič naučiti.

Enough said. Pa če si že proti vladi, če si gledal proslavo in slišal recitirane pesmi in citate, ti je moglo vsaj malo "I do give a sh.it" naredit pri sebi. Seveda pa priseljencev in ostalih južn....... ne štejem zraven, ker njim je po večini vseeno. V glavnem, grdo do kraja. Isto grdo od janšeta lani, ko se je bunil proti (nisem gledal). demz bi rekel: paglavec
Ni kriva proslava zaradi tvoje prebave. Poglej raje, kaj so ti skuhal in kaj si pojedel.
kaj je janša naredil? Je bil Kučan prej 1988. Glej zadnji video do tu!

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.401
3.497
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Debata je o njegovem obnašanju. Samo levaki se branijo - priimek. Ko črnci, ker sem črn.
Se niste sposobni nič naučiti.

No, kar se tiče priimkov: A je Jelinčič levak? On je bil prvi, ki je rekel in napisal, da je vse, ki se jim priimek konča na -ić, potrebno izgnat iz Slovenije. Pa, da je Slovenec samo tisti, ki je že xx kolen v Sloveniji...
Tako da, levi, desni in vsi ostali - nima veze...
Obnašanje pa ima vezo. To je pa drugo...

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Včeraj popoldne sem se čisto slučajno sprehajal po centru. Toliko policije še nikoli nisem videl pri nas na kupu. Se mi zdi da jo to malo pretirano. Postajamo policijska država? No saj od Hojsa drugače ni za pričakovati.
Ne vem, policija mene ne moti 0. Kaj pa je narobe s tem?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Da jih ni pravi clovek poslal tja. Ni ocitno?

isto ko z depesami.

sej je res da nam zdravstvo razpada.
Je res da je sodstvo v katastrofi.
Je res da nic od tega ze 30 let ne znamo sami spraviti v red.

vseeno pa po levicarsko ni lepo da gre to kdo na glas okol govorit :D

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
No, kar se tiče priimkov: A je Jelinčič levak? On je bil prvi, ki je rekel in napisal, da je vse, ki se jim priimek konča na -ić, potrebno izgnat iz Slovenije. Pa, da je Slovenec samo tisti, ki je že xx kolen v Sloveniji...
Tako da, levi, desni in vsi ostali - nima veze...
Obnašanje pa ima vezo. To je pa drugo...
Sam sem to razumel kot: da so se eni spravili na njega, ker ima tak priimek. Tak razlog - zakaj napad - uporabljajo levaki, ker drugega argumenta nimajo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113

Ravno tole sem premleval... ali je to - diskreditacijo zaradi priimka - spisal kdo od uporabnikov tu gor? Je bilo glede Zlatka kaj tako spisanega v katerem od medijev, da zdaj teče debata o tem? Ali se je folk dejansko spravil nanj zgolj zaradi zadnjih dejanj?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.807
2.605
113
vprašanje je ali je upravičena ne ali je pričakovana.
če se tako izpostavljaš kot on bodo sledila vprašanja in na plano pridejo zgodbe katere si lahko prej zakrival oz. nisi izpostavljal.

Kot kaže je Zlatan naredil incident v navezi z RTV SLO.

Govorim o diskreditaciji na podlagi priimka. Kar se tiče protesta.... sam Pahorja je vprašal na kaj naj bi bili ponosni. Policiste je ubogal, ni delal scen kot Jenull. V bistvu se zna obnašat.
Sam na tole sranje nisem niti malo ponosen. Slovenci se spet koljemo med sabo. Nej se gresta Jenull pa Žanči stepst v blato, mi ostali gremo pa na pivo.

Zgolj dejanja!

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Lunca, ti prvo, potem pa naprej. Lahko tud po zs.
v kamn si ga dečko, spet. jaz klošarjem ne kažem osebne, jo pa policaju če jo zahteva. kaj si ti drugačen da bom jaz tebi kakrkoli kazal?

da ne govorimo da potem kar siliš da bi sam nekaj kazal... ej kurce mert boš mogu pa na kšno drugo stran tuki takega topica nimamo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.