Ne nastane, ker sem jaz tja prisel ze z vsaj dvema popitima (ne vem pa ce je bil ta primer njegov zadnji)edino prav saj potem v živo vidiš da ni tako hudo kot zgleda preko foruma.
"problem" nastane če je eden že par pirov prej spil.
Ne nastane, ker sem jaz tja prisel ze z vsaj dvema popitima (ne vem pa ce je bil ta primer njegov zadnji)edino prav saj potem v živo vidiš da ni tako hudo kot zgleda preko foruma.
"problem" nastane če je eden že par pirov prej spil.
Lunca, ti prvo, potem pa naprej. Lahko tud po zs.sem ti že povedal da dokaži da nisi pa greva dalje
davčna? NPU? kdorkoli da ti bom jaz polagal račune?
me kje vidiš hvalit kok jst dajem v proračun kot določeni spontani protestniki?
sonček že v štartu si zgrešil.
ne se hecat, folk je leta 91 umiral, kle bodo pa neki kvazi umetniki drzavne proslave motili.
Mal si v prekršku, če ti je priimek sporen. Fajmoštra vprašej po tem...Zakaj pa njegov priimek nebi smel biti sporen? Nismo vsi lakaji tujcem. Sicer pa je svoj čas imel kartoteko.
Ni kriva proslava zaradi tvoje prebave. Poglej raje, kaj so ti skuhal in kaj si pojedel.Enough said. Pa če si že proti vladi, če si gledal proslavo in slišal recitirane pesmi in citate, ti je moglo vsaj malo "I do give a sh.it" naredit pri sebi. Seveda pa priseljencev in ostalih južn....... ne štejem zraven, ker njim je po večini vseeno. V glavnem, grdo do kraja. Isto grdo od janšeta lani, ko se je bunil proti (nisem gledal). demz bi rekel: paglavec
Kdo je tega diskreditiral/sporen po priimku?
Debata je o njegovem obnašanju. Samo levaki se branijo - priimek. Ko črnci, ker sem črn.
Se niste sposobni nič naučiti.
Ne vem, policija mene ne moti 0. Kaj pa je narobe s tem?Včeraj popoldne sem se čisto slučajno sprehajal po centru. Toliko policije še nikoli nisem videl pri nas na kupu. Se mi zdi da jo to malo pretirano. Postajamo policijska država? No saj od Hojsa drugače ni za pričakovati.
Sam sem to razumel kot: da so se eni spravili na njega, ker ima tak priimek. Tak razlog - zakaj napad - uporabljajo levaki, ker drugega argumenta nimajo.No, kar se tiče priimkov: A je Jelinčič levak? On je bil prvi, ki je rekel in napisal, da je vse, ki se jim priimek konča na -ić, potrebno izgnat iz Slovenije. Pa, da je Slovenec samo tisti, ki je že xx kolen v Sloveniji...
Tako da, levi, desni in vsi ostali - nima veze...
Obnašanje pa ima vezo. To je pa drugo...
Jaz vidim problem pri ljudeh ki so zabiti.Sicer pa vidim večni problem pri tistih kateri so iz mešanih zakonov.Vsak tujec je 100X bolj lojalen državljan kot pa tist iz mešanega zakona. Problem je, ker ne dajo nič na materino kri, dajo samo na očetovo.
Kdo je tega diskreditiral/sporen po priimku?
Debata je o njegovem obnašanju. Samo levaki se branijo - priimek. Ko črnci, ker sem črn.
vprašanje je ali je upravičena ne ali je pričakovana.
če se tako izpostavljaš kot on bodo sledila vprašanja in na plano pridejo zgodbe katere si lahko prej zakrival oz. nisi izpostavljal.
Kot kaže je Zlatan naredil incident v navezi z RTV SLO.
Govorim o diskreditaciji na podlagi priimka. Kar se tiče protesta.... sam Pahorja je vprašal na kaj naj bi bili ponosni. Policiste je ubogal, ni delal scen kot Jenull. V bistvu se zna obnašat.
Sam na tole sranje nisem niti malo ponosen. Slovenci se spet koljemo med sabo. Nej se gresta Jenull pa Žanči stepst v blato, mi ostali gremo pa na pivo.
v kamn si ga dečko, spet. jaz klošarjem ne kažem osebne, jo pa policaju če jo zahteva. kaj si ti drugačen da bom jaz tebi kakrkoli kazal?Lunca, ti prvo, potem pa naprej. Lahko tud po zs.
Zgolj dejanja!