imel je en hit ja... pa še ta ni bil njegov...... pa kdo sploh pozna totega zlatkota?
imel je en hit ja... pa še ta ni bil njegov...... pa kdo sploh pozna totega zlatkota?
kar seveda ni res.Saj se vse finacira, samo obrazce je potrebno prav izpolnit.
Mene pa zanimajo tvoji prispevki v drzavno malho. Bos razkril?ne pozabimo - on trdi da je samo skozi plenice dal več v državno malho (skozi davke) kot en povprečen državljan.
koliko je dobil od ministrstva za "kulturo"?
ps od kdaj je RAP (cRAP) nekaj pomembnega za nacionalo da se ga financira?
S tem sloganom bi pa bolj zažgal na Kongrescu. Sam šef verjetno ne bi bil najbolj navdušen.Eden izmed vzklikov je bil tudi "Janša gnoj - policija heroj". Pravi sds-ovci ja
Men zgledajo kot skinheadi.konkurenca antifa ki so odeti v črno. Zgleda da jim je musolini&dolfe style fajn pri srcu. Čakamo še da da da Slovence spreobrnejo v edino pravo ideologijo
pozabil si napisatMene pa zanimajo tvoji prispevki v drzavno malho. Bos razkril?
No dej no, k si tok pamtn, pa da te vidmo. Al je sam fajn bit pamtn za tipkovnico?pozabil si napisat
"Cakamo"
tebi pa jaz nimam nobenih računov za polagat, sonček. niti se ne izpostavljam in trdim kakšen đek sem kot se naš "spontani" protestnik čordić.
ps: zadnjič ko sva se zapela si stisnil rep med nogice in spyzdil. daj še tokrat boš sam sebi naredil uslugo.