Vidim da poleg psihologa.....obiskuješ tudi proktologa!Sej, še tisto malo, je samo govno. Naravni talent
Vidim da poleg psihologa.....obiskuješ tudi proktologa!Sej, še tisto malo, je samo govno. Naravni talent
Fotra so pred bolnico cakali novinarji na dan ko je umrla, je dal izjavo da se gre poslovit od umirajoce hcere....
To bi lahko potrdilo tudi dejstvo, da je foter dan po njeni smrti stal na odru protestov. Kdo normalen skače po ulicah medtem ko mu otroka še niti pokopljejo ne. Meni se zdi čudno.
isto velja za aspirin..., izkazalo se je, da cepiva niso tako varna, kot so nam zagotavljali, .
....
O mrtvih je treba imeti spoštljiv odnos. Še Janez Janša ga ima.
...
Okrajno sodišče v Ljubljani: Tea Jarc se ne udeležuje shodov, temveč se zgolj sprehaja po mestu.
si videl da gre v petek na protest..sam me zanima a to bitje je kje zaposleno, al hvati krivine da ma čas palamuditi naokrog? Jaz bi tud šel protestirat, pa morm glih takrat delat....
Seveda ima. Velika večina teh"voditeljev" ne ve kaj je delo niti kaj je revščina. Že celo kratko življenje jim je lepo postlano.Ka ma to veze?
Kaže ekstremne levičarje, da so zafirmani in največji kapitalistični potrošniki, na račun transferjev.Se vedno nevem kaj ima kolo za 1000 eur tle veze.
Goba sej si ga tud stariha ni za svoj dnar kupu, ga je kar iz prevoznega proračuna občineSe vedno nevem kaj ima kolo za 1000 eur tle veze.
Ukradeno komunajzerska filozofija....Šele zdele vidu kulo.
Pa naj ga ima, ampak da ga je takole pustil, se pa le sprašujem.
Še pomnite Rog situacije? (levi ali desni? to ni vprašanje) Po akciji se je število 'kolesarjev' na trgu občutno zmanjšalo. sedaj so nazaj, če je lepo vreme.
Poglej priponko 50077
Najbolj hecno od vsega pokradenega, pa da so še zmeraj najbolj zapufana stranka, dolžni vsepovsod.na gornji post:
iščejo podatek za omenjene osebe. Od koga?
Od slovenskih izdajalcev. Pa ja ne bo žid špecal svojega? (povezava z drugo temo tu na ALTER-ju!)
Tretja vrsta tega dokumenta: I. Moskovic, Levstikova 31. (lahko, da so po vojni preštevilčili)
Poglej priponko 50089
Dentex, soforumaš tebe sm pa ful pogrešal...sm se že spraševal kje se skrivašGoba sej si ga tud stariha ni za svoj dnar kupu, ga je kar iz prevoznega proračuna občine