Kaj pa vem...Tudi jaz še nisem srečal starša, ki se ne bi oblekel v črno, ko je izgubil otroka.
Jaz se recimo ne bi mogel, ker nimam črnih oblačil.
Kaj pa vem...Tudi jaz še nisem srečal starša, ki se ne bi oblekel v črno, ko je izgubil otroka.
A to si slišal iz stroke iz kleti Trstenjakove?Sam sicer nimam trnih dokazov, sem pa to slišal iz zanesljivih virov iz stroke.
Tudi novinarji sploh tisti na RTVSLO bi se lahko malo konkretneje pozanimali zakaj točno je 20 letnica umrla. Ampak če pride v javnost zgodba o večkratnem cepljenju pade zgodba o nevarnosti cepiv. Pade vse za kar se trudijo že 2 leti proti JJ. Resno misliš, da se bodo šli raziskovanja tega primera??? Kdor koli izmed glavnih levičarskih medijev?
Punca je bila narkomanka iz razdrte družine. Oče sploh ni živel s hčerko in ni imel pojma kaj se dogaja z njo. Zato je zagnal tak vik in krik. Kje je zdaj, da bi povedal resnico in resničen vzrok smrti svoje hčerke??? Spet ga zavezuje molčečnost, ker je za svoj vik in krik proti cepljenju pokasiral lepe denarce KUL in anticepilcev.
Ko si izmišljate takšne zgodbice jih naslednjič spesnite tako, da bodo vsaj verjetne in ne protislovne.
A tisti, ki so že pred časom nabijali o drugačnem vzroku smrti žene diplomata, kot je ugotovila zdravniška komisija so iz iste stroke?
Ampak razumemo, izkazalo se je, da cepiva niso tako varna, kot so nam zagotavljali, pa je treba ljudi spet prepričat v cepljen
Vsaj dva alteraša v tej temi nabijata o 20. letnici neke nepreverjene resnice: Ugotoviti je treba, ali gre za obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje.A to si slišal iz stroke iz kleti Trstenjakove?
Ko si izmišljate takšne zgodbice jih naslednjič spesnite tako, da bodo vsaj verjetne in ne protislovne.
A tisti, ki so že pred časom nabijali o drugačnem vzroku smrti žene diplomata, kot je ugotovila zdravniška komisija so iz iste stroke?
Ampak razumemo, izkazalo se je, da cepiva niso tako varna, kot so nam zagotavljali, pa je treba ljudi spet prepričat v cepljenje in varnosti cepiv. Če ne gre drugače pa z lažmi. To je podtalno delovanje proti državljanom slovenije s strani tistih, ki služijo na cepivih in epidemiji.
Ti kar nabijaj, če ti je to v veselje.Ko pa ti širiš neresnice, laži in neumnosti pa je OK. Imaš ti kje podatke da govorim neresnico???
Sicer ne smem deliti od kod vem, vendar sem iz enih virov izvedel kako ti veš, da je bila narkomanka. Viri, ki jih ne smem se razkriti, so povedali, da si ti razpecevalec drog, ona je pa bila tvoj odjemalec. Pravijo tudi, da imas preveč razredčeno robo, ker toliko porabiš zase.Imaš ti kje podatke da govorim neresnico???
A boš ti uniformico obleku pa motorko opasal?Jih bo treba ujet pa zapret.
Ko vesta 2, vedo vsi.
Pa pač rjava...Kaj pa vem...
Jaz se recimo ne bi mogel, ker nimam črnih oblačil.
Ker ste vsi doživeli že smrt otroka, sploh v takšni situaciji, da zdaj znate povedat kako bi reagirali? Pa seveda tipično slovensko kako se je treba obnašat "normalno" in tako, da bognedaj ne povzročiš kakšnega škandala...
Človek je, glede na to da je izgubil otroka z danes na jutri, verjetno bil šokiran, jezen, pod neverjetnim stresom. Nekateri v takšnih situacijah čustva potlačijo, se zaprejo in mirno stopicljajo za župnikom na pogrebu, grejo na sedmino kjer gledajo folk kako se nažira in najeda z nekimi puhlicami tipa "zdaj ji je lepo, jo je tisti gor vzel k sebi". Nekateri pa pustijo, da čustva izbruhnejo in v takšni situaciji verjetno ne razmišljajo preveč kaj je smiselno ali pametno narediti. Mogoče je človek imel še občutek, da bo naredil nekaj dobrega, da smrt njegovega otroka ni bila povsem zaman.
Ne moreš verjet kakšni ste eni oprani, da boste zdaj trosili okoli laži in rekla-kazala in javno blatili eno punco, samo zato, da ne bi kdo podvomil v - ne vem kaj? Klinc, cepiva imajo stranske učinke, nekaj od teh lahko povzroči smrt, in na toliko in toliko ljudi se kaj takega lahko zgodi. Koji k. je zdaj treba da so vsi narkomani, samo zato, da ne bi slučajno pripisali tej smrti stranskim učinkom cepiv?
Pa še enkrat, preden mi začne kdo pripisovat kdo ve kakšne motive: sem cepljena, podpiram (smiselne) ukrepe.
Okrajno sodišče v Ljubljani: Tea Jarc se ne udeležuje shodov, temveč se zgolj sprehaja po mestu.